felderítésre ez az út a legfontosabb a már előzőekben említett későbbi tempó miatt. egyébként bármerre mehetünk,de most ne írj ide olaszországszlovéniamordor távolságot...
nos hogy mikor lesz a felderítés még nem tudom, de a legfontosabb hogy lesz!!!!addig is most örömködjünk,hogy a fórumunk újra dübörög! Na jó csak egy kicsit...
Joe hozzád! első fékbetétcsere lehetséges lenne nálad,veled? Ha nem akkor szerelő,de előbb meg kérdezlek...sztornó Tomival beszéltem és ő azt mondta,hogy ráérek fékbetétet cserélni majd 68 456 Km múlva szóval ez már innen nem is olyan fontos...komolyra fordítva a szót megnézzük Tomival mi a helyzet és ő is megoldja 8 ha hagyom neki:))
kávéban benne vagyok csak ne legyen öngyilkos merénylő a környéken. Mondjuk szlovák öngyilkos merénylőről még nem hallottam...
egyenlőre ennyi mindenki nyugodjon le a picsába telefonálok és intézem a jó időt
na itt vagyok. Örülök,hogy mindenki jól érezte magát azt hiszem Joe fogta meg a lényeget nagyon jól a "nem kaptok el élve" mondattal. ilyet még csinálunk majd ha jön a jó idő. 10 celsius fok... na jó ez csak vicc. Balázs te csak nyugisan tanulgass, élvezd az egészet nem akarok még egyszer olyat látni a visszapillantóban. egyébként au első felderítő gurulást is arra fogjuk megejteni de élve kaptok el tempóval,mert a cél a felderítés. Oszi hidd el kell a bőr,illetve nem kell de hasznos cucc. Még egyszer sem bántam meg ha nyáron meleg volt belül. Azért mégis csak véd...Tök jó érzés,hogy milyen hatással volt rátok az a menet. Rám szintén,de azért olvassunk a sorok között és itt már nem idézem Joe-t.