Ezt a topicot azért nyitottam, hogy legyen egy olyan hely itt nálunk, ahol együtt szurkolhatunk, és nem kell hozzá labdát rúgni. Ha bármi olyan esemény van, ahol magyar érdekeltség is fenn áll, bárki írja ide, és mi majd jól örülünk neki. Remélem együtt! Hajrá Magyarok! (A szó legszorosabb - és politika mentes - értelmében.)
Talma tökéletesen látta meg a rést belül. Erről szól a verseny. Nem véletlenül várta, hogy hibázzanak elötte. A két kiskakas meg egymást tette taccsra.
Az ilyen: " mi lett volna ha"... dolgoknak semmi értelme. A nagymamámnak ha sárga ruhája lett volna, akkor ő lett volna a 6-os villamos. Ha be sem nevez a futamra, még jobb lett volna a kritikusoknak. Fenét.
A videót megnézted? Köze nem volt Talmának a dologhoz. Szerintem Corsi ment túl meredeken keresztbe, Faubelnek miatta nem volt esélye. Persze, ha Talma nincs ott, még lemehetett volna a pályáról... (Szerinted akkor mi lett volna a vége?) Szóval Faubel hibáztathatja Talmát, de ezzel csak magát teszi nevetségessé szerintem.
"Talma nyomult" Egy versenyben? Ejnye! :o) "Corsi ráhúzott" Kire? "Faubel nekiment" Ejnye, Talma! "ha Talma nem lett volna ott,akkor Faubel nem ment volna neki az előtte haladónak" A vírus a hibás! Nem döntöttel le a lábáról tejlesen Talmát! :o) (Ez a külföldi sajtó melyik versenyző érdekköréből alkalmaz újságírókat?)
Körbeolvastam...a kiülföldi sajtó szerint a bukásról Talma tehet,a kifejezett vétlen pedig Corsi. ...hát én úgy láttam,hogy Talma nyomult,Corsi ráhúzott,Faubel nekiment... ha Talma nem lett volna ott,akkor Faubel nem ment volna neki az előtte haladónak,valóban.
A magyar csapat két arany- és két ezüstéremmel zárta az ausztriai Niederöblarnban rendezett 12. vitorlázó műrepülő világbajnokságot.
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a Tóth Ferenc, Szilágyi János, Kakuk Zoltán összeállítású csapat győzött, akárcsak Tóth Ferenc az ismeretlen kötelezőben.
Ja. De legalább nem olvasott a sorok között. Csak tényközölt. Ami nem az, amiről ez a topik szól. Ez a sportról szól. És amit tegnap a MV. bemutatott, az sport volt. A javából.
Ez a topik inkább ne a fociról szóljon. Vagy ha igen, akkor azt gondolom célszerű a gyerekeink iskolai eredményeire ráörülni, mert a "nagyok" focija szóra sem érdemes. 86 óta - ha jól emlékszem - nem jutottunk ki a VB - re, EB - re.
Beszéljünk inkább azokról a sportokról, amik méltánytalanul kevés szót kapnak, pedig óriási megbecsülést jelentenek számunkra a világon.