Travelodge-ba szerettem volna foglani hitelkártyával, de mível (értelemszerűen) nem töltöttem ki a UK irányítószámot, a fiókomban, és a címem sem tetszett neki, a rendszer nem engedett tovább a fizetős oldalra. Ban a fiterésnek valamilyen trükje (PP-vel is próbáltam volna, de az meg elég drágán számítja át a fontot :(
Tudni kellene mit jelent a horror ár nálad, mert az mindenkinél más. Ha ár lényeges akkor Travelodge-ot nézd meg elsőnek szerintem, olcsóbb jellemzően mint a többi lánc. London szállás tekintetében sajnos nem túl jó ár/érték arányban értsd elég pocsék szállások is drágák tudnak lenni magyar pénztárcához mérve.
Travelodge lánctól semmi különöset ne várj, standard normál szobák, alvásra teljesen ok. Tisztaság változó, de általában korrekt, wifi fél órán túl csak pénzért van, reggelit lehet kérni +8.50 fontért ( gyerekeknek ingyenes ), az teljesen ok.
Premier Inn, Holiday Inn szerintem jobb színvonalúak, de jellemzően drágábbak is, különösen péntek/szombat viszonylatban és ti ezen a két éjszakán lesztek ott pont.
Megnézheted még az Accorhotels láncot, ott is elsősorban az Ibiseket, de azok is kicsit drágábbak mint a Travelodge.
Én három Travelodge-ban voltam Londonban meg két Ibisben eddig, ha gondolod nézd meg őket, mind rendben volt: Travelodge Wembley, Travelodge London Liverpool Street, Travelodge Hounslow, Ibis Hotel Stratford, Ibis Luton ( ez eleve kiesik nektek mivel ez egy reptéri hotel ).
A hounslowi Travelodge-ban sokszor voltam, mindent leírtam róla itt:
Ez alapján mérlegeld hogy jó-e vagy nem, van előnye van hátránya. Jellemzően az egyik legjobb ár mindig ott van az összes Travelodge hotel közül. Most megnéztem, mikor ti mennétek két főre 63 font a 2 éjszaka.
Erosen fuggove tennem attol, hogy melyik repterre erkezel.
A nagy lancokat erdemes megnezni, ott a minoseg viszonylag garantalt. A tobbinel erosen javaslott utanaolvasni (pl Tripadvisor/gugli/stb) a velemenyeket.
En ezeket neznem ilyen sorrendben: Premier Inn, Holiday Inn (Express), Travelodge.
booking.com, hotels.com meg ami meg jolesik (agoda, stb)
Febr. 2-4-ig leszünk Londonban, erre a 2 éjszakára keresünk szállást 3-4-es zónában, ha lehetséges nem horror áron... És gyakorlatilag tényleg csak alvásra kellene!
Van vkinek ötlete, javaslata, hogy milyen oldalon keresgéljünk? ESetleg ha konkrét helyet tudtok, amit szívesen ajánlanátok, külön megköszönném!! :-)
https://www.bbc.co.uk/weather/0/2643743 ami talan a legjobb. Hetes eso nem varhato, de zapor barmikor johet. Ugy 1 napra elore egesz pontos szokott lenni az elorejelzes :)
Sziasztok! Holnap hajnalban utazunk Londonba. Kérhetek egy kis infót attól aki kint lakik az időről, illetve milyen idő várható a köv. 4 napban. Esőkabátot vigyünk vagy ha szükséges lehet úgyis ott venni?
Két hét múlva tervezünk egy hosszított hétvégét eltölteni Londonban, és van 1-2 dolog, ami nekem nem tiszta még:
egyrészt, tervezünk London Pass-t venni, mert ahogy számolgattuk, meg fogja érni.
Node, kérdés hogy benne legyen-e az közlekedés, vagy sem... az 20 GBP-vel drágább, viszont ha mindkettőnknek van paypassos bankkártyája, akkor ugye jól olvasom (feltételezve, hogy max a 3-as zónáig merészkedünk ki), hogy napi max 8 GBP-t fogunk utazásra költeni?
Gratulálok, most aztán jól megkaptam a magamét. Ha ez téged kielégít (szellemi és fizikai értelemben is), akkor most kioktattál/helyretettél/letorkoltál/megsemmisítettél!
*Sajnálom és egyáltalán nem értem hogy nyugodt hangnemben való hozzászólásra ilyen minősíthetetlen agresszióval, verbális erőszakkal, durvasággal kell válaszolni. Nekem más elképzelésem van a fórumozásról és a beszélgetésről.
Tényleg szokott lenni néha, főleg télen, késő ősszel, bár régebben azért persze gyakoribb volt. Tavaly voltam pl. egyszer ilyen áron, de ehhez persze rugalmasság kell = nem akkor utazok mikor akarok hanem mikor olcsó:-)
Amig (tobb) szazezer magyar el London kornyeken addig gyakorlatilag minden jaratot meg tudnak tolteni, foleg satoros unnepek alkalmaval, nem is tudom miert nem csinalnak charter-jaratokat Karacsony/Husvet/nyari szunet/stb idejere, tutin megtelne mind.
Cityhez ne keverd már ide a BA-t, hogy ha nekik jól megy.
Nyilván jól megy, hiszen viszi az átszálló utasokat..
De ez a city ekkora új hír volt így közel 4 hónap után, akkor gondolom az sincs meg, hogy áprilistól a BA-nak hétköznap már napi 5 járata lesz. Flybe Január elejéig jár csak, de Easynek pedig lesz SEN járata Pestről.
Én is nagyon érdekes opciónak találom ezt a járatot több szempontból is. Szerintem eleve London egy külön sztori fapados cégek esetében, láthatóan nagy a verseny, ez egy hatalmas piac, hirtelen össze sem tudom számolni, de talán 6 reptér van LHR-t is beleszámolva.
Nem csoda hogy mindig van új próbálkozás, ilyen volt nemrég a Flybe járat Southendre, de áprilistól szintén Southendre a Ryan próbálkozik be Kassáról.
Eleve a Londonba repülők összetétele sem homogén enyhén szólva, itt nagyon sokan szimplán úgy választanak járatot hogy londoni/London környéki lakhelyükhöz melyik reptérről legolcsóbb/legfájdalommentesebb a bejutás ( vagy éppen a reptérre kijutás).
LCY esetében nyilván amit meg kell fizetni az a kényelem, bőven van létjogosultsága ennek a járatnak ha a British járatai is jól mennek BUD-ról akkor ez is menni fog. Nyilván a vendégmunkások nagy része nem ezzel fog repülni, legalábbis ha magam elé idézem a londoni munkásjáratok utazóközönségét azoknak a 90%-a nem fog ezzel repülni mert nekik számít az a +15-20e Ft, de mivel ugye sokféle ember repül Londonba, van olyan kint dolgozó akinek nem gond a pluszköltség cserébe a kényelemért, aztán vannak üzleti utasok akiknek ez a járat kb. főnyeremény lesz, vannak szimpla turisták akik majd ezzel mennek és lesznek olyanok is akik csak úgy kipróbálják mert a repülés szerelmesei, szeretnek új reptereket felfedezni stb.
A szálláslehetőségeket jól írtad, van LCY mellett egy általában nagyon jó árban mozgó Ibis Budget és egy Travelodge is.