Szerintem azzal mindenképp csak jobban jártok,ha délben a szállodában vagytok már, szemben azzal,ha az utolsó nap mondjuk 8-kor indulnátok a szálodától,Akkor a kifelé nap és a visszafelé nap is elveszne, így meg gyakorlatilg 13 órakor már lubickolhattok a tengerben.
Köszi a választ, kicsit zord lesz, de túléljük azért! :) A nyaralás a lényeg, és az úgyis jó lesz. Tavaly Bestes géphez éjjel 2kor indultunk a szállodából, ez annál még mindig jobb, főleg, ha figyelembe veszem, hogy a tervezett szerint már az első tunéziai napunkon fürödhetünk a tengerben!!!:)
Köszönöm szépen az infókat! Még nem tudom pontosan melyik szállodába megyünk, azt sem, melyik városba. Már annyi mindent olvastam, hogy már fogalmam sincs, melyik lenne jó :) Még sosem voltunk Tunéziába, most szeretnénk menni. Remélem ma vagy holnap már eldől. hogy hova és hol leszünk:)
SZERETNÉK EGY KIS SEGITSÉGET KÉRNI!Sousse-ba mennénk okt 10-töl az El Hana Residence szállodába ,csendes olvasoja vagyok a fórumnak, és a keresöt is használtam már azt látom ,van aki készül ebbe a szálloba de senki nem járt még ott vagy csak nem irt róla.
A vele egy kerben lévő két másik szállórol sokat olvashatok, többen jártatok már ott,de ők se érintik beszámolojukban az általam választot Residencet.Ezért aztán felmerül a kérdés mi lehet vele a gond?Ha esetleg aki járt a két másil El Hanában és látot -tud valamit a Residencröl légyszi irjon már pár sor, eseleg képet is szivesen látnék.
Azért kérdezek még idöben mert meglepetés ut lenne a férjemnek, és nem szeretnék lebőgni vele,most még lenne idöm esetleg másik szállást választani.Okt elején mennyire fürödhetö még a tenger? merthogy arra azért nagyon vágynánk.
Mi pénteken jöttünk haza a Karawanból és nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a kaja, esténként programok voltak a hotelban. Az egyik medencéhez van 2 szuper csúszda is. Mi all.in. ellátással voltunk és nagyon elégedetten jöttünk haza. Ha van kérdésed írj, illetve tudok képet is küldeni.
A Prima Life Imperial Parkról sok jót hallottam. Ismerőseim már jártak ott és tetszett nekik minden. A szobák tágasak, tiszták, bogarak nincsennek. Csak a kaja nem volt valami változatos- szerintük. A Prima Life Safaról is sok jót mondogattak (rosszat egyátalán nem).
Sziasztok!Tudtok nekem valamit mondani a Palm Inn, a Prima Life Imperial Park/Prima Life Safa/Karawan ill. a Samara hotelekről? Ezek közül szerintetek inkább melyiket nem és melyiket ajánljátok? Köszönöm előre is a tanácsaitokat/ válaszaitokat!
Én ajánlanám a Kombinált körutat, ami 3 nap kirándulás és 3 nap pihenésből áll, az oda -és visszautazási napokon kívül. Szeptemberben még nagyon jó idő van Tunéziában, kár lenne egy pár nap tengeri fürdőzéstől megfosztani szerintem, főleg,hogy még nem is látta a tengerben. Nem beszélve arról,hogy ennek az ára jóval kedvezőbb is, 80000 ft körül van, mindennel együtt ( illeték,biztosítások ) 110.000 Ft.
Szeptember második felében szeretném megajándékozni édesanyámat egy nyaralással. Soha nem repült még, és Ausztriánál messzebb sem jutott még el :)
Egy prospektusban megtetszett neki Tunézia, ezért most szervezkedek neki.
A lényeg: olyan utazást keresek, ahol nem csak tengerparti pihenés van, hanem néhány nap országjárás is. Nem nagyon tud megülni egy medence partján, mindig jár-kel. Idegen nyelvet nem tud, tehát előre szervezett programokra van szüksége, bár nem elveszett ember, feltalálja magát mindenhol..
Találtam a neten 8 napos (3 országjárás, 3 tengerpart) ajánlatot, 1 főre kb. 200.000,- Ft-ért.
Érdeklődöm, hogy van-e tapasztalat, ajánlat hogy hol nézzem meg, hol van esetleg olcsóbb utazás.
Na szóval, én is azt mondom neked, hogy ne a Terguit. Anyuék most vannak kint, hát első este eléggé el voltak kenődve.....
Inkább válasz másik szállodát.
Szepemberben és okróberben is nagyon jó idő van még kint és kevesebb is az ember. Szeritnem ezek a legjobb időpontok.
Mi szept 13 tól voltunk 2 hetet, végig nagyon meleg volt, kétszer esett kb 30 percet, aztán megint meleg, jó idő, napsütés. A víz is nagyon jó volt. Esténként már kicsit hűvösebb szél fúj a tenger felől, kellhet valami vékonyka hosszújjú.
a Tergui Clubot nem nagyon dicsérik, a Tunéziai élmények fórumban volt róla szó mostanában. Kérdezd meg Marianna 22-t,neki a szülei most ott nyaralnak épp. Samara..sztem jó négy csillagos hotel, csak nem tengerparti.Ha ez nem zavar,akkor nem rossz választás.
Ezek az árak 1 hétre ( 7 éjszaka vonatkoznak ). A reptéri illeték és a stornóbiztosítás jön még rá, illetve ha kértek,akkor BBP. De érdemes megvárni az akciós árakat:)
A Marhaba Beach árait néztem szeptemberre a honlapodon, de nem sikerűlt rájönnöm , hogy hány napra vonatkozik az ajánlat. Biztosan én vagyok a béna, ezért légyszi írd meg! Köszönöm :)
Jól értelmezem: félpanzió 100.295+AI felár 24.570=124.865 ft / fő ? erre jön még valami?