A napzáró Navracsics Tibor-beszéd alatt Orbán Viktor is átrándult a kongresszusnak helytadó, a végére meglehetősen kiürült pavilonból a szövetségesek fesztiváljára. A pártelnök kézfogókörútja percek alatt tömeghisztériává fajult a D pavilonban. A rövid vizit a rajongók megújuló hullámai miatt több mint egy órásra nyúlt.
magyarul Te az embereket, a választókat hülyének nézed, vagyis eszköznek, mert csak akkor jók ők az orbánmessiásnak ha reá szavaznak ? Az fel sem merül Orbánban, hogy az emberek felnőttek és el tudják dönteni fekete plakátok nélkül is, hogyan éltek az elmúlt években
Úgy érted, hogy "legyenkötelesakövérmondtafletó" Laciról beszélsz? Most komolyan... Tényleg ennyi szellemi toprongy van itt, vagy összebeszéltetek? :-DD
nyilván nem rossz emberek ők sem, csak sztem maradjanak meg az Orbánszektájukban és ezt az elvakult orbánmessiás hittéritést ami lassan 20 éve tart, rendezzék le a bensőséges szeánszaikon
Mi volt alaptalan???? Te melyik országban élsz???? Na tényleg...ez a mélypont-részemről GAME OVER! Halinorbi! Mi vagyunk a hülyék, ezekre akár csak1 percet is pazarlunk! :-D
Sztem, ha vki normális, az el tudja dönteni, hogy az eltelt 4 év őnekije jó volt-e avagy sem Orbán fekete hazugságkampánya egyszerűen gyenge volt és alaptalan. Az emberek úgy itélték meg, abból amit kaptak, hogy köszönjük Orbánból nem kérünk
Nem féltek, hogy megint kiderül, hogy lettetek hülyének nézve?... (bár ti az első könyv után sem szégyeltétek magatokat...
Mondom: add az örült kezébe saját diagnózisát.. Csak mosojogni fog rajta..
Tudja ezt Gyurcsány is. Ezért volt pofája leírni a könyvében, hogyan vezette félre a "köteles" tüntettésre vonulókat, és a 23 millió romántól rettegőket. Semmit nem veszíthet... ilyenekkel a háta mögött.
Én meg megint azt mondom, hogy az embereket bizony átverték! Meg még azt is, hogy amit Orbán Viktor jósolt, az nemhogy feketekampány nem volt, de pontról pontra megvalósul/megvalósult...és még mi lesz itt...???