Örülök,hogy mindenki ilyen bizakodó a beköltözéssel kapcsolatban, de azért még elég sok dolog nincs kész a házon és a lakásokban. Legalábbis nálunk még belső munkálatok nagyon hiányosak. De a legtöbb lakás sem áll sokkal jobban. Szerintem inkább a belső kialakítással foglalkozzanak az udvar legyen az utolso. Szerintünk élni fognak a 60 napos átadási határidő módosítással, mert még nagyon sok munka van a műszaki átadásig. De már mi is nagyon várjuk a költözést!
Én tavaly május óta vagyok dobozokban, legalábbis ami az előző lakásunk tartalmának nagy részét illeti. Úgyhogy én lassan rendelem a teherautót :-)
Most őszintén, számít, hogy még nincs parketta, wc, burkolat is csak hiányosan, és a kapcsolók sem az igazi formájukat hozzák? :-) Ja és még nincs hol parkolni sem. :-) Bár szerintem ha nekiugranak, akkor ezek már nem nagy dolgok, simán megvan két hét alatt. Úgyhogy június elején költözni szeretnék!!! A belső kert már nagyon szuperül néz ki!
Ja és még egy kérdés. Csak nekem tűnt ma úgy, mikor arra gurultunk, hogy az E homlokzatán kicsit több lett a barna, mint a látványterveken? Elvileg a mi ablakunknál fehér kellene legyen, de ma mintha barnának láttam volna. Valakinek nem tűnt fel ugyanez? Na mindegy, remélem nincs igazam, mert szerintem így kicsit sok ott egy részen.
Jelentem, költözésre kész. Még 18 nap. Még mindig hónapban gondolkodsz eleri? Mert akkor még fél hónap:)) Hajrá vízszintes csempék, amik sajnos nem vízszintesek, de 18 nap múlva már azok lesznek:))))
Én nem azt akartam ezzel mondani, hogy mindenkinek drágán dolgoznak, de valahogy így a végére eléggé legatyásodtunk ahhoz, hogy egy 7jegyű összeget konyhabútorra áldozzak. Biztos szimpik voltatok nekik. Máshol is érdeklődtetek konyhabútorra?
Mi egy villakásba készülődünk, egyelőre a konyhán nyüglődünk.. Az LBC ajánlata nem tünt rossznak.... A beköltözésről nincs hírünk, igaz nem is nyaggattuk őket....
De mi is várjuk a végkifejletet. Hétvégén megyünk megnézni, majd jelentkezem..
Azt azért nem (legalábbis telefonban)...a többi majd kedden kiderül... annak idején az ajtóstól kaptam 20-at, de persze azzal együtt is sok volt... :-(
Nekem már egy csomó minden most is dobozban van ;-)
LBC-hez, csak a korrektség kedvéért: korábban szó volt a 3D látványtervről... azért ők is tudják ezt, meg is kaptam mailben néhány nézetet a múlt héten. Ja, és ma, telefonon teljesen korrekt, udvarias, segítőkész hozzáállást tapasztaltam...
Sziasztok! Ma újra rákérdeztem az átadásra... :-) erős igéretet kaptam, hogy jún.2-án (ez a hétfő) elkezdik ütemezve átadni, és kb 3 hét alatt végeznek :-)
Finoman meghivatod magad? Ha lehet, csatlakoznék:))) Mi is egyharmadnál tartunk, szerintem érdemes körbenézni. Ha már számolsz, akkor ne 24-gyel számolj,mert már több,mint 1 éve várunk rá, akkor legyen kb 400 csoki helyett 1 kehely:)
Akkor én már meg sem mondom, hogy egyharmad áron... na jó rendes asztalossal kb. nálunk is a félár játszana ;-D
Lehetne alkudni? Én a 24 darabka csokit felcserélném egy fagyikehelyre a kertetekben úgy a 3 hét múlva esedékes hétvégén... na jó alkudhatunk: legyen a 4. hét :-))
Én bevallom, meg vagyok lepődve, hogy korrekt ajánlatot adott a konyhás cég. Örülök, meg szuper, ha ez tényleg így van, de én kb. féláron csináltatom, mint amilyen ajánlatokat ők osztogattak eddig...
Na köszönöm szépen a kisegítést! Már éppen akartam kérdezni, mert Te ezt mindig olyan szépen számon tartod! Én csak hanyag eleganciával azt tudom, hogy május 31. és az bizony mindjárt itt van!!! :-D
Az adventi naptár mintájára esetleg egy költözési naptár...? (csak úgy a 24-ről jutott eszembe) :-))
Csak mert én még nem nagyon láttam, hogy így húszegynéhány nappal a hivatalos átadási dátum előtt készítenének elő az Iglói utcát vagy a Pál utca folytatását, ahonnan majd meg lehet közelíteni a garázsokat, felszíni beállókat....
Rövid beszámoló a La bella casa cégnél tett látogatásról és a fejleményekről.
Egy fiatal lány fogadott minket, érdekes és hasznos ötletekkel állt elő. Elégedettek voltunk, bár az nem tetszett, hogy a bejárat mellett ülő, bennfentesnek tűnő személy - egy nő - többször is hangosan káromkodott. A megbeszélés azzal zárult, hogy majd küldik az ajánlatot. Ez meg is történt, miután érdeklődtem, hogy elkészültek-e. Némi nehézséget okoz, hogy az ajánlat felső sorai a színes cégfelirat miatt szinte olvashatatlanok. Feleségem szerint egyébként az ajánlat megfontolásra érdemes.
Már nem kell sokáig várni, már csak 27 nap!!! Nekem van friss élményem: a játszótérnél elkezdték a térkövezést, szerintem kész is lett, és nekem személy szerint nagyon tetszik. A drága LBC ígéretével ellentétben a múlt héten nem adott árajánlatot:( A jó munkához idő kell:)