Nagylexikon és én alapítottuk a pártot, de a miniszterelnökjelöltön összevesztünk. Ő a Nyuszit akarja, én Télapót. De alapprogramunk a következő: "Mindenkinek minden napra legalább egy csoki, felnőtteknek konyakosmeggy, szabadon választhatóan meggy és csokibevonat nélkül." S a két jelölt közül legyen az a nyertes, aki megígéri, hogy eltörli a napi fogmosási kötelezettséget és és főműsoridőben sugároz Pokemont és Hupikék törpikéket.
én a Télapóra szavaznék, meggyőzöbb és hitelesebb figura, mint egy összevissza szaporodó répazabáló kis senki, aki ráadásul kapcsolati tőkéjének hála gazdagodott meg :))))))
másfelől egyik sem megoldás, hiszen mindkettőjük a kerestyén kultúrát szekularizálók körébe tartozik...
Akkor nálam már jó vagy. Még megbeszélem Nagylexikonnal, mert mégiscsak alapítótárs, s ha nála is jó vagy, akkor tied lesz a legközelebbi hely a csokisbödönhöz.
Akkor te megalapítod az Ellen-Csokipártot? Merthogy mi itt épp azzal kampányolunk, hogy minden magyar állampolgárnak minden nap ingyen csokit. Nahát :) A program meg még fejlődik, ezért várjuk mindenki javaslatát :)
Akkor varrni kell egy nagyobb puttonyt, kitömni szalmával, és elterjeszteni, hogy csupa kincs van benne. Így győzelem után lesz benne hely az adócsokiknak.