Csak az a baj, hogy most látom, hogy a tömegközlekedés fórumcsoportban van ez a topik. Azt hittem, hogy a káváházban.
Nem terhelem a közlkedés fórumot ezzel a témával tovább, ez volt az utolsó hozzászólásom itt (egy lesz majd még, ha találok egy kávéházas topikot, ahol folytatni lehet)
Alávaló, sületlen, megalapozatlan hazugság. Nézd meg a fotót még egyszer. Az ellenfény pedig neked szitokszó. Ha ez a véleményed, olyan vagy, mine tegy szemellenzős ló :-))
Vélemény és vélemény között is nagy különbség van. Úgy kell véleményt mondani(hamár esetleg nem megfelelő szintű képet rakott be), h a részetekről ne érződjön a megbántás szándéka, de mégis a tudatára legyen adva, h nem volt helyes döntés az adott képet berakni. ( ha ezekután sértődik meg, akkor az az ő baja már )
Egy sötétoldalú,ellenfényes képen,mi a fantázia dús? egyszerűen ocsmány...
Ha valaki berak egy képet,azt mi csak véleményezzük,az máskérdés,hogy a készítője ezt sértésnek veszi...na ez a baj....!!! de látom neked magyarázhatok!
Egyébként is a topik címe teljesen egyértelműen leírja hogy milyen fotókat várnak. Amíg napmintnap ilyenek érkeznek, ne csodálkozzon senki hogy jönnek az oltogatások...
Hát neharagudj, de valaki berak egy teljesen átlagos témát (hannoveri vili), ami teljesen ellenfényes, és erre jön egy amúgy poénos hozzászólás, az máris baj, máris "mérgezett lesz a hangulat"... De jó nézni egyébként ahogy így mondatonkén kielemezed a hsz-einket..
Azért teszik be a képeket a 10pontosba, hogy véleményezzük, osztályozzuk.
Jogos, nagyon igaz.
Attól mert gyenge képeket tesznek be, és azt jogos kritikák érik, erre jön a sértődösdi
Ez picit nehezen védhető érv. Mi van, ha azt mondom, hogy csak gyenge képeket teszel be (nem gondolok ilyesmit, csak a példa kedvéért). Én ezt jogos kritikának gondolhatom, ha akarom. Az, hogy mi a jogos kritika nehéz körülírni. Mindenkinek van egy kriitikai érzéke egyfajta preferenciája.
erre jön a sértődösdi
Ezt nem értem. Mármint ki és min sértődött meg az általunk beszált fotó és "kritika" problematikáján BELÜL. Én ilyenről nem tudok, de majd leírjátok, h ki sértődött meg :-)
sértődösdi, és elkerül a topik a tömközből
Ez az összefüggés szerintem sántít. Nem (csak) ezért került ki onnan.
Szóval a mi hibánk?
Két olvtárs hibájára semmiképpen sem vezetném vissza. Az a helyzet, hogy az egész topikon nagon mérgezet a hangulat. Ennek pedig szerintem részesei vagytok ti is.
Fölösleges töltelékszó. Ráadásul számonkérő is egy kicsit, de nekem nem gáz.
nemszabad a képekre kritkát írni?
Tényleg ne érts félre, NEM sértő céllel írom! Tudod pontosan, mit jelent a kritika szó?
A kritizál -- pejoratív jelentéstartamú, a kritika -- egyáltalán nem. Ergo: a kritika érzelemmentes, minél tényszerűbb megnyilatkozás.
A képekre nem ezt írtok általában; ha szubjektíve nem tetszik valami, elkezditek vadul fikázni. Az egy dolog, hogy megsértitek esteleg a kép készítőjét, de gondolom, ez nem igazán szempont nálatok (ehhez persze mindenkinek joga van). A másik dolog az, hogy azt hiszitek nálatok van a bölcsek köve és amit ti mondtok az szentírás. Sajnos ez nem így van. (Persze én sem vindikálom a jogot magamnak erre.)
Fikázni mellesleg mindenki tud, azt nem nehéz tenni.
Mert egyből sértődés van belőle?
itt szerintem nem volt semmiféle sértőés, csak engem háborított fel , hogy az egyik sulinetes a legfantáziadúsabb fotót kezdte fotózni. de hát egy vaknak hiába mondod, hogy nézd, a süketnek,pedig, hogy ezt hallgasd ./
Azért teszik be a képeket a 10pontosba, hogy véleményezzük, osztályozzuk. Attól mert gyenge képeket tesznek be, és azt jogos kritikák érik, erre jön a sértődösdi, és elkerül a topik a tömközből. Szóval a mi hibánk?
Valóban nem. Nehéz sért(ő)dés nélkül szerintem ezügyben kommunikálni a két ellentétes véleményen lévő félnek. Mindenesetre azt nem értem, miért a vita a legfontosabb, és a kép a másodlagos. de még pontosabban: a "beszólás" az éppen beszólt-ot stresszeli, az erőszak meg erőszakot szül
Mondhatnátok, hogy csak az én benyomásom ez, de ugyebár a topik elkerült az őt megillető helyéről a tömközből illetve, komoly fotós-és tapasztalati háttérrel rendelkező olvtársak is itthagyták a topikot
Ez pedig nem jó tendencia.
Ez nem számonkérés, nem vitatkozni akarás. Csak szeretem nézegeni a szép fotókat, és sajna egyre kevesebb van belőlük.
az első az szanthoa fényképezője a Csobánc motoroson, a második Hárs-hegy állomás biztosítóberendezése, a 3. meg a vonatindító jelzőeszköz, alias menesztőtárcsa a biztber tetején. az első pénteki, a másik kettő vasárnapi kép