A csapatból többen mennek Dániába, de a maradék is elég erős ;-)
Szurkolók közül is mennek páran, bár a tegnapi -5 elvette a kedvét néhányaknak. No, de ez nem ide tartozik. Én kint leszek a Fradi-Újbudán, ha élek még addig :-)
Én is gratulálok! Mikor fogtok 35 gól alatt dobni??? Na nem akarom így, csak kérdezem. Egyébként a november elég fontos meccseket tartogat nekünk (FTC,Gyöngyös,Főgáz). Remélem mindegyik után mi örülhetünk! :) HAJRÁ ÚJBUDA!
MSZP helyett ha esetleg Fidesz nyeri az önkormányzati választást azért ne legyél olyan nyugodt..mert lehet más elképzelésük lesz a pénzekkel mint az újbudát tömni..
Nem akarlak bántani, de ha nem tudsz az ügy előzményeiről semmit, akkor ne beszélj hülyeségeket. Semmi köze a politikának ahhoz, hogy elfogyott a lové. Mi itt ezen a fórumon már júliusban tudtuk nem lesz hosszúéletű a klub. Engem személy szerint nem lepett meg, sőt csodálkozom, hogy eddig kibírták. Elég csak itt visszakeresned az akkori hozzászólásokat. A nagyobbik baj, hogy az ilyenek mint te elhiszitek azt amit "tömzsi-dunyhás" állít a mai napig, pedig ezt már tavaly is eljátszották. Egyébként ahogy nézem a hozzászólásaidat te még lehet, hogy szereted is őket,de legalábbis hiszel nekik. Szerintem előbb tájékozódj, utána fröcsögj. Bocs ha megbántottalak.
nem az ideológia mentén van a legnagyobb különbség a jelen felosztás szerinti jobbos-balos emberek között, mint mutatja azt a hunnia esete - nemzeti érzelmű (ha üzleti alapon is) igyekszik megmenteni egy klubot, munkahelyeket, 70-80 ember sportolási, még több szórakozási lehetőségét, magyarul értéket és közösséget teremt - a népszabis meg a csillagot lehazudozva, össze-vissza maszatolva (árpádsávos mez, magyarország sziluettje a címerben, gárda stb.) igyekszik mindent szétverni. gratulálok
Ezt bizony én is olvastam...nem is bírtam ki röhögés nélkül. Kíváncsian várom ki milyen munkát fog kapni tömzsi-milti párostól, mert azt is olvastam, hogy ők majd keresnek nekik munkát. Ezt sem bírtam ki röhögés nélkül. Mindenestre kíváncsian várom kik melyik csapathoz tudnak menekülni.