Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
87-89-ig voltam Börgönd legénységi konyha (lesko) sorállományú konyhafönök helyettese Édes József örmester volt a konyha fönök .Madarász törzszászlós (hógolyó) meg mint nyugdíjas polgári konyhafönök. Nemrég találtam meg ezt az oldalt,sok emlék,történet eszembe jutott.Láttam képeket a mostani állapotokról hát ha akkoriban valaki azt mondja igy fog ebek harmincadjára jutni a laktanya még boldogok is lettunk volna sokan,de így ennyi év után szinte szívbe markoló látni a mulandóság mementóját.Persze ehhez kellett ez a rabló privatizáció,és sok sok haza áruló.Emlékezetemben a Hemo látványára belsö terére még mindig emlékszem pedig nem sokat voltam benne,még ma is megállná a helyét vidéki viszonylatban a kulturházak között.
Lérak TT kezelő kiképzési szünetben beszélgetünk, a témát a kiképzést vezető B. őrmester elvtárs viszi, mi honvédek körülötte öten- hatan leginkább csak hallgattunk. A társaság legnagyobb megdöbbenésére egyszer csak B. így sóhajtott fel:
"Elvtársak, bárcsak lenne már háború!"
Persze erre mi leginkább megütközve és kérdőn meredtünk rá, mire Ő látva az általános elképedést így folytatta:
Sziasztok és jó estét. Gyalog Gábor vagyok 85-86 ban voltam az örszászadnál . 86 ban kapuztam sokat. Jó volt olvasgatni a régi időkről. sajna a surranó társaimat már nem nagyon találom.Egy képet most feldobok. Majd még ha találok felteszek
Ez a szegény Dzsekszon nekem is megvan. Egyidőben nyomtuk 85 augusztusától 87 februárjáig. Tényleg össze volt varrva a gyakorlósapka a tarkóján, erre világosan emlékszem. Meg a legendákra, hogy a körletében repszesszel itatták és táncoltatták. Ezt csak hallottam, megerősíteni nem tudom. Sajnáltam szegényt, próbált katonásan kinézni, de állandóan szivatták.