Szerintetek ha a modik ide tévednek hány darab napos, hetes, hónapos és örökös tiltás lesz? Azért az öngyilkosságra felbújtás és az életveszélyes fenyegetés nem játék, még ha poénnak szánja is az illető. Egyébként ha belegondoltok a srác szvsz beteg, de szó szerint értendő, vagy tényleg volt valami balesete, esetleg károsodása. Ha az anyja és a nagyapja belemegy egy ilyen játékba, annak már nyomós oka van. Ha beteg lenne a gyereked, akkor mindenben támogatnád, még a lehetetlen dolgokban is, csak hogy jót tegyél, mindent megadj neki. Ha egészséges normális lenne a gyereked, akkor valószínűleg elmagyaráznád neki, hogy fiam, hülyeséget beszélsz. Lehet nincs igazam, de elég sok erre utaló elemet fedeztem fel a szavaiban, pedig nem is vagyok pszichológus. Komolyan kezdem sajnálni. Nem röhög!
Lehet, hogy versenyt kéne hirdetni "Ki vágja el (vagy le?) előbb Bányai kábelét?" címmel, csak hogy ismét béke honoljon a galaxisban... :-D Aki a leggyorsabban blankolja a kis répát, az kap egy nyolcad UV-t, két köteg fürdetős fotót, három bála kinőtt, molyos gyerekruhát és egy kacsacsörgőt. :-D
Még jó, hogy konkrétan meglett volna, hogy Combino nem lesz véve... :-)))))))) Ezen dőltem a legnagyobbat. Szerintem Pest összes Trabantja együtt nem bír elhúzni egy Combinót. Cserébe szépen befeketedne az eleje. :-D