Hosszú távra, heti rendszerességgel, szabadon választható munkanapon, napi 7-8 órában keresünk a XVII. kerületben, jó közlekedési útvonalon (Kucorgó Tér közelében) található családi házunkba takarítót, illetve vasalást végző személyt. Amennyiben érdeklődést mutat a felajánlott munkalehetőség iránt, személyes találkozás, megbeszélés érdekében vegye fel velem a kapcsolatot a greenf@freemail.hu címen vagy a 06/30-297-3863 telefonszámon. Köszönöm, Szép napot: Zöld Zoltán
Hosszú távra, heti rendszerességgel, szabadon választható munkanapon, napi 7-8 órában keresünk a XVII. kerületben, jó közlekedési útvonalon (Kucorgó Tér közelében) található családi házunkba takarítót, illetve vasalást végző személyt. Amennyiben érdeklődést mutat a felajánlott munkalehetőség iránt, személyes találkozás, megbeszélés érdekében vegye fel velem a kapcsolatot a greenf@freemail.hu címen vagy a 06/30-297-3863 telefonszámon. Szép napot: Zöld Zoltán
Hosszú távra, heti rendszerességgel, szabadon választható munkanapon, napi 7-8 órában keresünk a XVII. kerületben, jó közlekedési útvonalon (Kucorgó Tér közelében) található családi házunkba takarítót, illetve vasalást végző személyt. Amennyiben érdeklődést mutat a felajánlott munkalehetőség iránt, személyes találkozás, megbeszélés érdekében vegye fel velem a kapcsolatot a greenf@freemail.hu címen vagy a 06/30-297-3863 telefonszámon. Köszönöm, Szép napot: Zöld Zoltán
Hosszú távra, heti rendszerességgel, szabadon választható munkanapon, napi 7-8 órában keresünk a XVII. kerületben, jó közlekedési útvonalon (Kucorgó Tér közelében) található családi házunkba takarítót. Amennyiben érdeklődést mutat a felajánlott munkalehetőség iránt, személyes találkozás, megbeszélés érdekében vegye fel velem a kapcsolatot a greenf@freemail.hu címen vagy a 06/30-297-3863 telefonszámon. Köszönöm, Szép napot: Zöld Zoltán
Korábban a Mariott 5*-os szállodában dolgoztam de a maganlakasok takarítása miatt ott kellett hagynom mert már nem fért bele az időmben! Referenciával rendelkezem! Gyors precíz megbízható vagyok! Kulcsokkal rendelkezem!
A tegnapi nap folyamán Ágnes (Amarili) volt nálunk takarítani.Erről szeretnék pár szót írni.Nagyon kedves, fiatal anyukával volt szerencsém a személyében megismerkedni.Már a telefonbeszélgetésünk alapján nagyon szimpatikus volt.Ahogy megérkezett maszkban, az ajtó elött átválltotta a papucsát és fertőtlenített kézzel fogott kezet.Lelkiismeretesen,gyorsan de nem utolso sorban ALAPOSAN takarította ki a 90nm lakásunkat.Közben beszélettünk,mintha ezer éve ismertük volna egymást.
Szívből ajánlom Őt.Bárkinek.Lehet ez akár egy ajánló levél is.
Kedves ingatlantulajdonosok: van egy jó barátnőm, aki lelkiismeretes, megbízható, sok éve ismerem. Lakástakarítást vállal megfizethető díjért, vasalás kivételével (1700.-/óra). Ha jó természetű, alapos munkaerőt kerestek, akit tényleg nyugodtan beengedhettek, hívjátok őt: Lőcsey Anikó, +36-20-327-02-28. Facebookon is meg lehet nézni.
Középkorú hölgy vagyok. Takarítással foglalkozom. Nagy és rendszeres takarítást vállalok. Pontos, precíz, önálló munkát végzek Budapest és környékén. Várom szíves megkeresésüket. Noémi: 06202972009
Korábban a Mariott 5*-os szállodában dolgoztam de a maganlakasok takarítása miatt ott kellett hagynom mert már nem fért bele az időmben! Referenciával rendelkezem! Gyors precíz megbízható vagyok! Kulcsokkal rendelkezem!
Több éve foglalkozom házvezetéssel, takarítással, lakásmenedzseléssel.
Budapesten (főként IV.ker. és környéke), továbbá Dunakeszin heti 1-2 alkalommal – max. 5-6 órában – szívesen vállalok kis- és nagytakarítást, ablaktisztítást, vasalást, ágyneműcserét, bevásárlást.
Jelenleg kisgyermekemmel tartózkodom otthon, és anyagi kiegészítés céljából foglalkozom házvezetés-szervezéssel, lakásmenedzseléssel.
Leinformálható referenciával rendelkezem.
Órabérem: 2.000 Ft.
Amennyiben szükségét érzi, hogy ebben segítségére legyek, kérem, hívjon bizalommal az alább megadott telefonszámon, ahol további részletekről tudunk egyeztetni.
Lakás, családi ház vagy iroda takarítását vállalomBudapesten hetente több alkalommal is.
Igényes megjelenésű, kulturált, a takarítás terén tapasztalattal rendelkező nő vagyok.
Ha megbízható takarítónőt/házvezetőnőt keres és precíz munkát vár el a takarításban, a következő e-mailen várom az érdeklődését: lakastakarito@freemail.hu
Amennyiben úgy érzik, hogy a háztartásban jól jönne a segítség, keressenek bátran. Önmagára és környezetére igényes, nem dohányzó középkorú hölgy vagyok.Tapaszalt, lelkiismeretes, megbízható hölgyként, olyan családok jelentkezését várom, akik rendszeres minőségi takarítást szeretnének. Hosszútávra szeretnék elszegődni olyan családhoz, akik hozzám hasonlóan odafigyel környezetére, és szívesen bízná rám lakása, háza takarítását. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, az alábbi címen várom jelentkezését!
Korábban a Mariott 5*-os szállodában dolgoztam de a maganlakasok takarítása miatt ott kellett hagynom mert már nem fért bele az időmben! Referenciával rendelkezem! Gyors precíz megbízható vagyok! Kulcsokkal rendelkezem! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Jelenleg a csütörtök szombat a szabad de augusztusban még a szerda is! Illetve az augusztus 20-i hét mert ahova járok elutaznak!
Korábban a Mariott 5*-os szállodában dolgoztam de a maganlakasok takarítása miatt ott kellett hagynom mert már nem fért bele az időmben! Referenciával rendelkezem! Gyors precíz megbízható vagyok! Kulcsokkal rendelkezem! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Jelenleg a csütörtök szombat a szabad de augusztusban még a szerda is! Illetve az augusztus 20-i hét mert ahova járok elutaznak!