Keresés

Részletes keresés

VANILIA24 Creative Commons License 2012.10.04 0 0 1263

Sziasztok!

Én most készülök Itáliába költözni, de úgy látom, hogy sok "olcsó" lakás van a Jófogás.hu főoldalának az alján felsorolt társoldalként emlitett "subito.it" oldalakon. Rá kell koppinani az albérletre, be kell jelölni a régiót és ott vannak a tulajdonosok /sokszor magánszemély, tehát nem kell jutalékot fizetni közvetitőnek/ elérhetőségei és fotók is.

Ugyanezen az oldalon egy másik lehetőségre koppintva, szintén területet is választva munkát is lehet találni, vagy bármi mást úgy, mint a magyar Jófogás.hu-n.

Én innen keresek albérletet.

Jó az oldal. Sok sikert mindenkinek a boldoguláshoz.

tommaso75 Creative Commons License 2012.10.04 0 0 1262

ÜDV  Sanyi& !

Én Treviglióban lakom és ha kell soffőr, tudok segíteni !!! Sajnos munka nélkül vagyok (A,B,C,D,E kategóriás jogsival)

bagitamas75@gmail.com

Előzmény: Sanyi& (1261)
Sanyi& Creative Commons License 2012.09.29 0 0 1261

Sziasztok!

Jövő héttől, azaz 2012 oktober 1-től minden héten járok a Nice-Milánó-Velence-Budapest útvonalon személyautóval, illetve kisbuszal, s vállalom személyek és csomagok szállítását!

Bármilyen kérdés van, a +33 610870437 telefonszámon, vagy a mason.szabo@gmail.com email címen lehet érdeklődni!

Rino88 Creative Commons License 2012.09.28 0 0 1260

sziasztok!

Érdeklődnék tőletek hogy nem tudtok-e véletlenül Olaszországban helyet ahol versenykerékpárokhoz lehet hozzájutni.

Természetesen használtra és minél olcsóbbra gondolok.

Lomtalanításokról szoktam vásárolni de sajnos már sem itthon , sem pedig Ausztriában nem nagyon lehet találni.

köszi a választ

Chromia Creative Commons License 2012.09.26 0 0 1259

Sziasztok!

25 éves lány vagyok, érettségivel, egy társadalomtudományi diplomával, egy angol felsőfokú és egy német alapfokú nyelvvizsgával, továbbá spanyolt egy évig, olaszt 3 hónapja tanulok. Jelenleg recepciósként dolgozom Magyarországon.

A dédnagymamám olasz volt, ezért hatalmas szenvedéllyel és rajongással nézek Itáliára. Rengeteget voltam az országban nyaralás céljából, most viszont úgy döntöttem, szerencsét próbálnék odakint. 

Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy milyen esélyekkel indulhatnék el ezen az úton, milyen cégeket érdemes megkeresni, hol érdemes érdeklődni állás után (gondolok itt közvetítő cégekre vagy hasonlókra, esetleg magyarországi kirendeltséggel). Melyik városok a legmegfelelőbbek kezdésnek? Alapvetően a babysitterkedéstől a recepciós álláson, hajós munkákon át az irodai munkáig bármi érdekelne. 

Előre is köszönöm, ha valaki időt szán rám. :)

Vivien

M.Edith061 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 1258

Sziasztok !  Veneto tartományban Treviso közelében élek, felsőfokon beszélem és irom a nyelvet, tolmácsolást, ügyintézést vállalok !  Edit - edithmolnar@citromail.hu 

Mobil:  +39.3279549100

M.Edith061 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 1257

Üdvözlöm, középkorú, csinos, fiatalos nő vagyok, több éve élek Veneto tartományban, felsőfokon beszélem (és irom) a nyelvet, bármilyen munkalehetőség érdekel. 

Köszönettel, Molnár Edit  edithmolnar@citromail.hu  Tel:  327.9549100

Előzmény: Passatfun (1254)
M.Edith061 Creative Commons License 2012.09.25 0 0 1256

Üdvözlöm, most olvastam hirdetését, én nem túl messze lakom Ferraratól, ha még aktuális, keressen meg. Felsőfokon beszélem a nyelvet, jártas vagyok hivatali ügyintézésekben is.

edithmolnar@citromail.hu Tel:  +39 327.9549100 Molnár Edit

Előzmény: n_bella (1252)
linda07 Creative Commons License 2012.09.23 0 0 1255

Szia Dóra!Én szertnék kimenni Bolognába dolgozni szeretnék érdeklődni milyen munkalahetőségek vannak valamennyire beszélem a nyelvet

inbább babysitterkedés érdekelne!Ha tudnál nekem információkkal szolgálni megköszönném!

Linda

Előzmény: sodaparod (1224)
Passatfun Creative Commons License 2012.09.19 0 0 1254

Padovai Wellness szalonba keresek masszőr hölgyeket! Magyar személyzet és főnökség! Bejelentett munka! Érdeklődni email-ben! albokgergo@gmail.com

boglárka 8 Creative Commons License 2012.09.18 0 0 1253

Sziasztok,van valaki Veronában vagy környékén?

n_bella Creative Commons License 2012.09.16 0 0 1252

Sziasztok!Tolmácsra lenne szükségem Ferrara környékén. Lakást szeretnék bérelni és sajnos  nem tudok olaszul - ami, különösen szerződés aláírásakor, áthidalhatatlan akadály. Mellékes, hogy hivatásos tolmács vagy csak jól ismeri a nyelvet. Ha bárki vállalná, írjon ide és megbeszéljük a részleteket (időpont, tiszteletdíj). Szükség esetén biztosítom a szállítást.
Előre is köszönöm a segítséget.

domino1221 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 1251

Kedves mindenki...,CUKRÁSZ hölgyet keresek mantova környékére.lehet pályakezdő is csak ügyes és  precíz munka hagyja el a  kezét. itt lakással ...,ellátással egyben .fizetés megegyezés szerint.

domino1221 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 1250

mantova  környékén lakunk,erre is vannak magyarok  bőven.mivel szeretne leginkább  foglalkozni a párod ,mennyi idős a kislány??itt a férfiak a husiparban  dolgoznak leginkább.legalábbis akiket ismerek.minden jót

Előzmény: rita8686 (823)
matesan Creative Commons License 2012.09.16 0 0 1248
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam választ, légyszi segítsetek, főleg alap dolgokról lenne szó!

Lombardián belül Sondrio provinciában szeretnék lakást bérelni.

Mik a feltételei a bérlésnek, ezeket mennyi idő alatt lehet teljesíteni (hivatalok stb.)? Ha jól tudom "residenza" kell hozzá, de ha az sokáig húzódik hol lakjak addig? Vagy lehet itthonról intézni? Munka nélkül (de elegendő fedezettel) élnék ott egyelőre csak pár évig.

Ugyanezt lakásvételre is kérdezném ha esetleg tudja valaki.

Ja igen: németül, angolul beszélek, olaszul nem - ez mekkora hátrány a bérbeadóknál?

Továbbá pl. Ausztriához képest miért olyan alacsonyak az árak (30nm A.ban 400-500, O-ban 250-300 Euro), ezekben nincs benne a közös költség? Egy jó állapotú 20- 40nm-es 1 vagy 2 szobás lakás bruttó bérleti díja mennyi körülbelül és miből áll össze?
Pl. ehhez mit szóltok: http://immobilien-italien.immobiliare.it/35333330-wohnungen-_-miete-Caspoggio.html
Ennek mennyi lehet kb. a bruttó díja szerintetek?
Van ugyanott ugyanekkora 800-ért is ugyanúgy rezsi nélkül, és nem luxuslak az sem. Mi a titok??

Előre is köszi aki tud segíteni!
P.Juditka Creative Commons License 2012.09.12 0 0 1247

Szia Márti!

Padova közeláben élsz még? Szívesen felvenném a kapcsolatot én is itteni magyarokkal. Üdv

Előzmény: Marty37 (387)
P.Juditka Creative Commons License 2012.09.12 0 0 1246

Szia Rita!

Padovában éltek még? Nemrég költöztem ide átmenetileg, mert babysitterkedem egy családnál. Szívesen beszélnék magyarokkal én is. Üdv :)

Előzmény: rita8686 (823)
P.Juditka Creative Commons License 2012.09.12 0 0 1245

Szia! Padova-ban vagy még?

Előzmény: cpetra (1186)
P.Juditka Creative Commons License 2012.09.12 0 0 1244

Szia!

Én jelenleg babysitterként dolgozom Padovában. Közel egy hete vagyok itt. A munkát ismerős által találtam, és bár most nem tudok neked hirtelen semmi lehetőséget mondani, azért nyitott szemmel és füllel járok! Ha gondolod felvehetjük emailben a kapcsolatot! Szívesen találkoznék majd magyarokkal, mert nem igazán vannak ismerőseim. Üdv! :)

Előzmény: iteffy (1243)
iteffy Creative Commons License 2012.09.11 0 0 1243

Sziasztok

Üdv mindenkinek, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, jó tudni, hogy vannak még rajtam kívül honfitársak ezen a környéken is. Én egy 25 éves fiatal srác vagyok egy hete jöttem Olaszországba, Padovában élek jelenleg barátnőmmel. Ő már régebb óta kint él s gondoltam én is új életet kezdek vele ezen szép országban. De, mert egy „de” mindig van, a nyelvet sajnos még nem beszélem elég jól, és munkát sem találtam, de persze nem adom fel. De szeretnék dolgozni, emberek közt lenni, hogy a nyelvet is minél hamarabb megtanulhassam és elkezdhessem a kis életemet is felépíteni. „Jó hülye vagy!” mondanák sokan, hogy csak így kijöttem, de én most azon emberhez fordulnék közöttetek, aki tudna nekem segíteni munka ügyben szívesen dolgozom bár mit. Köszönöm előre is segítségedet.

icengoitaly Creative Commons License 2012.09.09 0 0 1242

Az ICE’N’GO termék Olaszországi forgalmazója munkatársat keres.

Elvárások:

• felsőfokú Olasz nyelvtudás
  • kiváló kommunikációs és szervezési készség
  • jó problémamegoldó képesség
  • Önálló munkavégzés, kreativitás
  • Precizitás, megbízhatóság, terhelhetőség
  • jó megjelenés
  • rugalmas munkavégzés

Feladatok:

• kapcsolattartás ügyvédi irodával, könyvelő irodával, hivatalokkal
  • új potenciális partnerek megkeresése
  • tárgyalások lebonyolítása
  • termékbemutatók megszervezése
  • beszámolók, riportok készítése

Munkavégzés helye:

• Friuli, Veneto, Lombardia

Jelentkezés módja:

amennyiben a fent leírtaknak megfelel, kérem, küldje el fényképes Önéletrajzát az icengoitaly@icengo.eu email címre.

Előzmény: TimMau (1237)
csiriz Creative Commons License 2012.09.08 0 0 1241

Köszi. Kezdem érteni, miért olyan sok a szemét Nápolyban, hogy külföldre kell szállítaniuk. :-)

Előzmény: modena07 (1240)
modena07 Creative Commons License 2012.09.06 0 0 1240

Szia!
Jól látod,ebben az országban nincs betétdíj.

Előzmény: csiriz (1238)
Motyi73 Creative Commons License 2012.09.06 0 0 1239

Szia!Hívj fel,lehet hogy tudok neked segíteni.Berényi Veronika:3298358501

Előzmény: Zsanett84 (1230)
csiriz Creative Commons License 2012.09.06 0 0 1238

Itt az üzletekben az italosüvegeknél nem látok betétdíjat kiírva sehol sem.

Ellenben az utcán látok üvegeket szanaszét.

Nincs betétdíj ebben az országban, vagy hogy van?

TimMau Creative Commons License 2012.09.04 0 0 1237

Sziasztok!

24 éves, olaszul felsőfokon beszélő friss diplomás vagyok. 

Azt szeretném kérdezni, hogy recepciósként, fordítóként, ügyfélszolgálatban vagy más munkakörben tudna nekem valaki ajánlani valami lehetőséget?

Előre is köszönöm,

betti2323 Creative Commons License 2012.09.03 0 0 1236

Sziasztok.

Olaszországban élő magyarokkal ismerkednék.

Párommal szeretnénk kimenni dolgozni, és szeretnénk tapasztalatokról hallani.

Ha valakinek lenne kedve levelezni, írjon!

Szép napot!

j.mara Creative Commons License 2012.09.01 0 0 1235

Meranoból valaki? Pár kérdésem lenne csak...

encusy Creative Commons License 2012.09.01 0 0 1234

Szia Árpi!

Én olaszországban élek, beszélem a nyelvet. Tudok neked segíteni tolmácsolásban!

Előzmény: Árp.01 (1216)
Törölt nick Creative Commons License 2012.08.31 0 0 1233

Sziasztok! 
Majd visszaolvasok, de a kérdésem az lenne, hogy Olaszországban élő ember sajéát gyermekét hogyan tudja beiratni az iskolába. Mindketten magyar állampolgárok, az anyának nincs sem bejelentett lakcíme sem pedig semmiféle munkaviszonya kint. 
Milyen papírok kellenek, lehetséges-e így a beiratás?  

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!