Én most készülök Itáliába költözni, de úgy látom, hogy sok "olcsó" lakás van a Jófogás.hu főoldalának az alján felsorolt társoldalként emlitett "subito.it" oldalakon. Rá kell koppinani az albérletre, be kell jelölni a régiót és ott vannak a tulajdonosok /sokszor magánszemély, tehát nem kell jutalékot fizetni közvetitőnek/ elérhetőségei és fotók is.
Ugyanezen az oldalon egy másik lehetőségre koppintva, szintén területet is választva munkát is lehet találni, vagy bármi mást úgy, mint a magyar Jófogás.hu-n.
Én innen keresek albérletet.
Jó az oldal. Sok sikert mindenkinek a boldoguláshoz.
Jövő héttől, azaz 2012 oktober 1-től minden héten járok a Nice-Milánó-Velence-Budapest útvonalon személyautóval, illetve kisbuszal, s vállalom személyek és csomagok szállítását!
Bármilyen kérdés van, a +33 610870437 telefonszámon, vagy a mason.szabo@gmail.com email címen lehet érdeklődni!
25 éves lány vagyok, érettségivel, egy társadalomtudományi diplomával, egy angol felsőfokú és egy német alapfokú nyelvvizsgával, továbbá spanyolt egy évig, olaszt 3 hónapja tanulok. Jelenleg recepciósként dolgozom Magyarországon.
A dédnagymamám olasz volt, ezért hatalmas szenvedéllyel és rajongással nézek Itáliára. Rengeteget voltam az országban nyaralás céljából, most viszont úgy döntöttem, szerencsét próbálnék odakint.
Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy milyen esélyekkel indulhatnék el ezen az úton, milyen cégeket érdemes megkeresni, hol érdemes érdeklődni állás után (gondolok itt közvetítő cégekre vagy hasonlókra, esetleg magyarországi kirendeltséggel). Melyik városok a legmegfelelőbbek kezdésnek? Alapvetően a babysitterkedéstől a recepciós álláson, hajós munkákon át az irodai munkáig bármi érdekelne.
Üdvözlöm, középkorú, csinos, fiatalos nő vagyok, több éve élek Veneto tartományban, felsőfokon beszélem (és irom) a nyelvet, bármilyen munkalehetőség érdekel.
Üdvözlöm, most olvastam hirdetését, én nem túl messze lakom Ferraratól, ha még aktuális, keressen meg. Felsőfokon beszélem a nyelvet, jártas vagyok hivatali ügyintézésekben is.
Sziasztok!Tolmácsra lenne szükségem Ferrara környékén. Lakást szeretnék bérelni és sajnos nem tudok olaszul - ami, különösen szerződés aláírásakor, áthidalhatatlan akadály. Mellékes, hogy hivatásos tolmács vagy csak jól ismeri a nyelvet. Ha bárki vállalná, írjon ide és megbeszéljük a részleteket (időpont, tiszteletdíj). Szükség esetén biztosítom a szállítást. Előre is köszönöm a segítséget.
Kedves mindenki...,CUKRÁSZ hölgyet keresek mantova környékére.lehet pályakezdő is csak ügyes és precíz munka hagyja el a kezét. itt lakással ...,ellátással egyben .fizetés megegyezés szerint.
mantova környékén lakunk,erre is vannak magyarok bőven.mivel szeretne leginkább foglalkozni a párod ,mennyi idős a kislány??itt a férfiak a husiparban dolgoznak leginkább.legalábbis akiket ismerek.minden jót
Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam választ, légyszi segítsetek, főleg alap dolgokról lenne szó!
Lombardián belül Sondrio provinciában szeretnék lakást bérelni.
Mik a feltételei a bérlésnek, ezeket mennyi idő alatt lehet teljesíteni (hivatalok stb.)? Ha jól tudom "residenza" kell hozzá, de ha az sokáig húzódik hol lakjak addig? Vagy lehet itthonról intézni? Munka nélkül (de elegendő fedezettel) élnék ott egyelőre csak pár évig.
Ugyanezt lakásvételre is kérdezném ha esetleg tudja valaki.
Ja igen: németül, angolul beszélek, olaszul nem - ez mekkora hátrány a bérbeadóknál?
Továbbá pl. Ausztriához képest miért olyan alacsonyak az árak (30nm A.ban 400-500, O-ban 250-300 Euro), ezekben nincs benne a közös költség? Egy jó állapotú 20- 40nm-es 1 vagy 2 szobás lakás bruttó bérleti díja mennyi körülbelül és miből áll össze?
Pl. ehhez mit szóltok: http://immobilien-italien.immobiliare.it/35333330-wohnungen-_-miete-Caspoggio.html
Ennek mennyi lehet kb. a bruttó díja szerintetek?
Van ugyanott ugyanekkora 800-ért is ugyanúgy rezsi nélkül, és nem luxuslak az sem. Mi a titok??
Én jelenleg babysitterként dolgozom Padovában. Közel egy hete vagyok itt. A munkát ismerős által találtam, és bár most nem tudok neked hirtelen semmi lehetőséget mondani, azért nyitott szemmel és füllel járok! Ha gondolod felvehetjük emailben a kapcsolatot! Szívesen találkoznék majd magyarokkal, mert nem igazán vannak ismerőseim. Üdv! :)
Üdv mindenkinek, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, jó tudni, hogy vannak még rajtam kívül honfitársak ezen a környéken is. Én egy 25 éves fiatal srác vagyok egy hete jöttem Olaszországba, Padovában élek jelenleg barátnőmmel. Ő már régebb óta kint él s gondoltam én is új életet kezdek vele ezen szép országban. De, mert egy „de” mindig van, a nyelvet sajnos még nem beszélem elég jól, és munkát sem találtam, de persze nem adom fel. De szeretnék dolgozni, emberek közt lenni, hogy a nyelvet is minél hamarabb megtanulhassam és elkezdhessem a kis életemet is felépíteni. „Jó hülye vagy!” mondanák sokan, hogy csak így kijöttem, de én most azon emberhez fordulnék közöttetek, aki tudna nekem segíteni munka ügyben szívesen dolgozom bár mit. Köszönöm előre is segítségedet.
Sziasztok! Majd visszaolvasok, de a kérdésem az lenne, hogy Olaszországban élő ember sajéát gyermekét hogyan tudja beiratni az iskolába. Mindketten magyar állampolgárok, az anyának nincs sem bejelentett lakcíme sem pedig semmiféle munkaviszonya kint. Milyen papírok kellenek, lehetséges-e így a beiratás?