A bölcsész jellegű képzések java szerintem kapásból nem versenyképes, főleg a főiskolaiak. Egyébként nyilván a főiskolák táján kell körülnézni. A gyöngyösi suliról én sem hallottam jókat, de pl. a HHF-ről sem. Sok helyen ott is gond van, ahol a képzés megfelelő, de túl sok hallgatót képeznek.
Szerintme műszaki/gazdasági suliból kel lennyi, amennyi ma van, talán még több is, de bölcsészből nem. Főleg a főiskolákból.
Az én cégemnél nem listázunk. Viszont nagyon sok Gábor Déneset, illetve Pollackost meghallgattam, de nem tudtam felvenni az ismeretek igen gyér volta miatt. Pedig szerettem volna. Ez 10 év tapasztalata. Sajnálom.
Az agrár- területen én is tudok olyan egyetemről, ahonnan egy hazánkban is tevékenykedő multi cég (egyről konkrétan tudom, de lehet, hogy több ilyen is van) nem vesz fel jelentkezőt.
Szakpárt nem mondok, mert az már IRL lenne, olyan kevesen járnak oda. 1 családtag oda jár, már most tudja h munkanélküli lesz ... (jólvan, van a családban hülye).
Nem tud felvenni elég kötelező tárgyat, mert nincs mit v nem fér be a limitbe.
A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola. Magda Sanyi bácsi, akinek a 2x1 méteres portréja függ a tárgyalóban, egész pofás diplomagyárat hozott belőle össze.