Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Én sokat járogatok arra fotózni, nem igazán lehet tudni előre mikor lesz "jó" pára. Ha túl nagy az se jó, ha nincs az sem. Most egyébként van valami szmog itt a levegőben eléggé elhomályosít mindent, gondolom az avason lakóknak ezt nem kell bemutatni. Csütörtöki dolog nem jött össze, talán hétvégén valami esélyt látok.
Miskolc kornyeken nincs valakinek EF 300/2.8 IS-je?
Egy osszehasonlitas erejeig megkukkantanam. Enyem ugyanis olyat muvel, hogy ha a fokuszgyurut kitekerem valamelyik vegallasig es onnan tovabb tekerem, olyan hangot hallat, mintha reszelovel teglat reszelnek :-S Ezt leszamitva mukodik teljes mertekben, csak ez a hang zavar...
Nem lesz könnyű eladni, én is árulgatom a 400d-met azért sem tolonganak. Bár egy kitobit lehet beszerezhetnék hozzá, talán úgy jobban vennék. Más: voltam darvazni is, sajnos eredmény semmi, azok a fránya madarak odébb ültek le 150 méterrel mint előző nap. Pedig voltak jópáran:
Kösz mindenkinek, én voltam az elkövető :). Sikerült még a lumixon is egy közönségdíj (ha már évek óta mindig bekerülök és ők még semmit nem adtak) és a Tokaji ősz pályázatot is sikerült megnyerni. Remélem folytatódik még a sorozat (kopkop)
Szerintem sehol nem láthatók (még) a kiállított képek. Viszont a falrakerült szerzők neve és képek címe listám van, tegnap este elküldte az egyik szervező. Ha kell továbbíthatom mailban.