Ja, és nincs ilyen szarakodás a szerverekkel, egyben van minden hálistennek.
A boltban gyakorlatilag a kódot veszed meg, mert a játék letölthető a honlapjukról is. Persze van dvd a dobozban, arról lényegesen gyorsabb feltenni, mint letölteni másfél gigát...
Én is azt hittem, hogy majd jó kis cucckat tudok csinálni magamnak, de én is mindig le voltam maradva a saját szintemtől, inkább vettem a cuccokat, vagy tesóim csiáltak. De ha már nagyobb szinten megtanulsz pár jó kék cuccot, azért azokat el lehet adni szép összegekért! Egyszer öcsém csinált egy kék már nem tudom mit, és 80-100 g-ért eladta, jól keresett vele mindig. Vagyis csak addig amig nem volt meg a kiegészítő, utána már alig tudott elpasszolni olyan cuccokat amiket amúgy tök drágán eladott.. Bátyjám meg úgy fejleszette a leatherworkingjét, hogy mindig tudott jó cuccokat csinálni saját magának! Én meg csodálkoztam hogy ezt meg hogyan csinálta! Mondta, hogy ő sokszor csak azért ment el ide meg oda, hogy nyúzzom meg ilyesmi, nagyon tudta fejleszteni, szal azért nem lehetetlen, de nekem se ment, pedig én is sokat gyúrtam rá azért! :D
De a druidommal tök jól keresek a herbalista/alkimista izével! Főleg hogy egyre jobb potikat tudok majd csinálni, és egész jól veszik is!
Jaj de azt utálom a legjobban, amikor valaki berak AH-ba vagy 10 ugyaolyan cuccot, ráadásul tök olcsón, hát az nem normális! Az ilyenek lerontják az egész üzletet..
Azt a page-es questet én meg se csináltam egyik karimmal se! :D Nem volt hozzá idegzetem! :D
Jah, meg a druidommal megtanultam horgászni is! Azt egyik karimmal se tettem, de ezzel nem bántam meg, tök jó! Főleg hogy az a blacksmouth halat vagy mit, lehet használni az alkimistáknak is, és abból lesz a blacksmouth oil, és azt egy csomó másra lehet használni. Meg van valami más hal is amit így lehet használni, szal nem is rosz ez a horgászás! :))
Magyar guild? Maelstrom-on is volt egy, azért mentem oda legelőször, de az sajna feloszlott.. :( Itt mennyien vagytok? És melyik szerver is ez pontosan? :P Nem vagyok valmi szuper angolból, úgyhogy amúgysem megy teljesen zökkenőmentesen minden, szal ha magyarokkal találkozok, az mindig tök jó! :D Amúgy én vagyis mi sem szoktunk nagyon egyik szerverről a másikra menni, máramennyire persze lehet, mert egyik karit sem lehet csak úgy átpakolni, na de érted! :D Csak PVP-n kezdtük, aztán jött az ötlet, hogy kéne RP szerverre is csinálni, mert már sokszor az agyunkra ment, hogy megyünk valahol az úton, jön egy hordás, és 2 ütésből legyap még 40 akárhányason is, főleg mióta itt van a kiegészítő és mindenfele 70-esek járkálnak.. Hát ezt legalább az RP szerveren nem csinálhatják, lehet nyugottan questezni. Ha meg nagyon hordásgyepálhatnékom van, vagy BG-re megyek, vagy a PVP szerveres karimmal megyek körutakra! :D
A gnómok szerintem is elés gyagyásak, de azért én ismertem egy két nagyon jófejet is! :) Viszont a hülye kis núbok nekem is állandóan az agyamra mennek! Tele van a játék núbokkal, akik azt se tudják mi fán terem az egész játék, meg mi az a "társasági élet", csak mennek és gyepálnak orrba-szájba, és az se érdekli őket, ha már tök 0-án van a manája, azt meghal, megy tovább.. Aki nem tud ilyennel játszani, minek játszik vele??? Meg amit te is mondtál, hogyha valamire már nincs ideje, akkor miért kezd bele? Azt is nagyon tudom szeretni, mikor megyünk istákba, és eljutunk a feléig, azt kilépnek, vagy ha 1x meghalunk, mindenki elmegy a fenébe, hiába haldtunk addig jól.. Pisziok nehéz egy jó partyt kifogni..
A druidommal én inkább az állatformákat birom, azon vannak a tallentok is. Az össze vissza varázsolgatásokat nem nagyon szeretem, túl lassú, meg uncsi is. :D
Megkérdeztem öcsémet, azt mondja, a druid nem is tud használni wandot! :D Csak van néhány staff ami tökre hasonlít rá! Meg aszongya hogy amúgy azt alapból tudja az aki tudja használni. De én mace-t is használtam, sokkal jobb és erősebb! :) Meg hát mindenki a 0-án kezdi, de szépen fel lehet azt tornászni, csak olyannal kell kezdeni, ami nem túl nagy, főleg az elején, de úgy összességében sokkal jobb a mace! :)
Hát igen, tényleg úgy kéne, hogy megfelelő szakmákat egymáshoz párosítani, csak az a gáz, hogy hiába is voltam leather worker, és már hiába is feküdtem rá rohadtul a leatherworkingre kezdetektől fogva, hogy jaj de jó, fogok tudni magamnak csinálni mindenféle cuccot, és mennyire király lesz... Hát nem. Kezdő leatherworkingen nem lehet mást csinálni, csak egy pár bőrt átalakítani, meg egy-két bracert csinálni és kész. Vagy ha mást se csinálsz egyfolytában csak nyúzol, és leatherworkingelsz, akkor esetleg tudsz a szintednek megfelelő cool cuccokat csinálni. De én úgy vettem észre, hogy egy kissé el van csúsztatva. Pl nekem már évezredekkel jobb a cuccom volt valami questnek köszönhetően, mint amilyet megtanultam leatherworkingelni sokkal később. :-SS Szal az elején azért gondoltam a bányászatot, meg a nyúzást, hogy pontosan ahogy mondod, el lehessen adni, és legyen lóvé. Mert úgy igazából AH-ból tudsz maganak tök cool cuccokat szerezni, az hogy csinálsz, az úgy nem működik. Mert pl nálam a szintugrás sokkal gyorsabban megy, mint ahogy az a leatherw-el követni lehetne. Meg aztán annyifele nem is tudsz rohanni játék közben. Ez a leatherworking ez tetszik. :-D Csak olyan alkotóelemeket kell beszerezni, hogy a hajam égnek áll néha.
Én a palámmal akkor kezdtem el nagyobb tatyókat összevásárolni, amikor már stranglethorn valéban voltam (nem tom jól írtam-e) és ott azt a page 1-2-3 questet csináltam, és minden page egy külön slotot foglalt a táskámban, hát állandóan inventory full volt. Eldobálni meg nem lehetett őket, mert hát quest volt. Így hát bementem az AH-ba, és idegességemben vettem mindjárt vagy 2 db 16 slotos táskát, ami volt vagy 5g darabja. De nem érdekelt, nem akartam sakkozni a hellyel. És volt, hogy még az se volt elég! :-OO Na szóvala druidámmal most fogok venni. Engem a tigris nem tett annyira csóróvá, mert már eleve arra treníroztam magam, hogy 40-es szinten tigris kell, és arra lóvé kell, és gyűjteni kell... Szóval énnekem volt már vagy 150 aranyam, mikor arra került a sor. Azt elköltöttem, aztán mentem tanulni, ami szintén nem volt olcsó, és így maradt vagy 40 aranyam. Szal most ha azt vesszük mennyi volt, én is totál le vagyok égve. :-D Még veszek egy két táskát, akkor tényleg nem marad semmi. Meg nem szeretem úgy elszórni a lóvét, mert bármikor megkívánhatok valamit, amihez pénz kell, és akkor ott vagyok, hogy nincs.
Ezzel a másik szerverre áttelepüléssel csak az a gond, hogy ezen a szerveren vannak a haverok. Többnyire csak azért is várom, hogy játszhassak, mert a haverokkal akarok dumálni. Meg itt van a magyar guild, akikkel szintén jóban vagyok, fájna ezt a társaságot itthagyni. A dragonblight szerveren (vagy melyiken) nekem is van egy karakterem, egy harcos. Azzal nem szoktam soha játszani, azt csak azért nyitottam, merthogy amikor ez a bronze szerver be van krepálva, akkor is lehessen hol játszani, meg a haverokkal is megbeszéltük, hogy akkor oda csinálnak valami karit, és ha beszar a rendes szerver, akkor ott tudunk talizni. De ennyire szétszórni a karaktereket nem érdemes sztem. A nővérem is pvp szerveren játszik, és ők a sporeggar-on vannak. Jó monnyuk ő hordás karaktert indított ott. Nem értem, hogy hogyan lehet hordás karaktert indítani. Az csak az egyik fele, hogy iszonyat rondák. Jó mondjuk a blood elfek nem rondák, de azok meg olyan idétlenek, meg tisztára mintha megőrültek volna. Akiket még nem szeretek, azok a gnómok. Nincs egyébként semmi bajom a gnómokkal, mert a törpéket is szertem, mert tök jófejek, csak amilyen gnómmal én eddig találkoztam, az mind hülye volt. Iszonyat agresszívak, arrogánsak, önzőek, bunkók, hülyék, és még amit el tudsz képzelni. Én eddig annak a híve voltam, hogy nem lehet így általánosítani, de most már én is kezdem az összes gnómot egy kasztba sorolni, mert normálissal én még nem találkoztam. Az meg a másik fele, hogy vannak olyan emberek, akik hót parasztok. Pl tegnap is a guildből felajánlottam a segítségemet az egyik kezdőnek, mert westfalból el akart jutni az elfekhez. Mondotam neki, hogy én segítek, de akkor csinálja azt, ahogy én mondom, mert veszélyes lesz, és kurva könnyen kinyiffanhat. Aszonta jó. Hát tényleg eléggé kurva messze van westfaltól wetlands, úgy, hogy csak ironforgéba tud repülni a csávó. Szóval már majdnem ott voltunk, amikor aszongya a gyerek, hogy siessünk, mert fül orr gégészhez kell mennie. Mondom jó, már mindjárt ott vagyunk. Megyünk még egy darabig, persze az összes állat betámadta, mert kurva alacsony szinten volt, szerintem ő csak ?? lvl-nek látta őket, tényleg vigyáztam, nehogy a haja szála meggörbüljön, és mellesleg rabolta az időmet, merthogy úgy tulajdonképpen én mást csináltam volna, szóval egyszer csak leül az út közepén, ott a krokodilok meg murlokok közt, és aszongya, hogy most mennem kell, és ki is lépett. Én meg ott hápogtam a levegőt nyeldekelve, hogy akkor most mi van? Mert az az út, amit jöttünk, az tök felesleges volt, mert wetlandsban azt se tudja, hogy hol van a város, jó én tudom, hogy az út végén, de neki nem volt időm elmondani, és még nekem van lelkiismeret furdalásom, hogy nem tudtam neki megmutatni. Dehát én vagyok a hülye, mert mi a fenéért ajánlom fel a segítségemet? Ha a másik meg van annyira bunkó, hogy beleszarik a pofámba. Na mindegy, nem folytatom, rettenet mód felhúztam magam ezen tegnap, és nem igazán értem, hogy miért kellett ezt így csinálni. És különben is, ha tudom hogy 15 perc múlva fül orr gégészhez kell mennem, akkor nem indulok el elfland felé, nem? Na mindegy, kiakadok az ilyen eszement hülyéktől.
Ezekkel az élet italokkal meg az a szar, hogy azt se használhatsz annyit, amennyi jólesik. És egyáltalán mindig meg van határozva, hogy csak a szintednek megfelelő gyógyítalt ihatsz. Az meg többnyire annyit ér, mint halottnak a csók, még félig se viszi fel az életedet, és ha igencsak gyepálnak, az semmit nem ér. Kombat közben meg még csak kötözni se tudod magad, szóval eléggé gáz. Tehát a gyógyitallal kitörölheted a popód. :) Én legalább is eléggé mérges voltam, hogy soha nem bírtam felvinni az életemet. A Druidával meg a paladinnal az a jó, hogy az tökre fel bírja magát heal-elni. Annyiszor varázsolhatod magadra, amennyiszer jólesik, és nincs az, hogy ja, most akkor fél percig nem csinálhatod, mert az csata közben elég sok idő. Sőt, szerintem még több is, mint fél perc. Csak a paladinnál az volt a szar, hogy nagyon rossz a healingje. Legalább is az enyém az volt. Jó, én nem arra talentoztam. Szal ha healelősre talentozik az ember, biztos jobban fel tudja gyógyítani, meg gyorsabban, de én nem tudtam. Meg a feltámasztása is olyan, hogy alig pislákoló élettel támaszt fel. A druidának a feltámasztásával majdhogynem fullon van az életerő, viszont azzal meg az a baj, hogy csak fél óránként tud egyet. :-SS Na ez viszont már szivatás! :-DD
A wandot hol a retekben lehet megtanulni használni? Mert ott stormwindben amikor megkérdezem a weapon mastert, hogy hol milyen fegyvereket lehet megtanulni, akkor, nem írja, hogy bárhol is lehet. Vagy questet kell érte csinálni? Nem tudom, én valami olyasmire emlékszem, hogy még amikor kezdő druida voltam, megnéztem egy 40-es druida inspect-jét, és ott láttam, hogy wandja van. És úgy örültem, hogy jaj de jó, tudok majd wandot haszálni! És erre fel én is 40 vagyok, és nem tudok. Lehet, hogy rosszul láttam? Valamit benéztem? Jaj, az nagyon szar lenne! Mondjuk az tény, hogy a bottal semmit nem lehet kezdeni. Rohadt szarul sebez, és csak annyi, hogy foglalja a kezed. Akkor már inkább érdemesebb lenne macét használni, de annak a skillje még a 0-án van csak. :-DD Soha nem próbáltam meg macét használni. Bár lehet, hogy közelharcban jobb lenne. Dehát a druidát nem közelharcra találták ki. Az lenne jó, hogyha tudnék egy olyan botot szerezni, ami tölti vissza a manát. mert az a legfőbb bajom, hogy mire lenyírok 1 db ellenséget, addigra csontra lefogy a manám. Simán kinyírom, nincs azzal gond, csakhogy utána mindig inni kell. És az istennek sincs akkora táskája, hogy ennyi manavisszatöltő ital elférjen benne. Szóval eléggé gáz. De úgy szoktam, hogy rálövök egy moonfire-t, meg rálövöm a legyeket, amik szépen zabálják, aztán amikor elkezd felém futni, akkor még van annyi időm, hogy átváltozzak macskává, és macskában már simán lenyírom. Meg se bír sebezni, és a manám se fogy le annyira. Meg van is olyan receptem, ami olyan manavisszatöltős, csak nem tudok olyan halat fogni, ami ehhez kéne.
Az a quest nekem is nagyon tetszett! Az olyan aranyos volt! :)))
Nekem amúgy a nightelfek a kedvenceim, az összer karim az! :D A többi nem tetszik.. a törp és a gnóm nagyon gagyi, az ember meg béna, az elfeknek meg tetszik a füle is, meg úgy az egész, meg hogy erdőlakók meg ilyesmi! :) Nekem a placcuk is tetszik, jó, mondjuk Darkshore tényleg kicsit sötét és borús, de ott legalább tudom az összes questet! :D Meg az se utolsó, hogy ha nagy a repud a saját hazádba, akkor még a tigriccsek is olcsóbbak! :))
Én a warriorommal mentem át 10-es szinten Ironforge-ba, egyedül, hogy megtanuljak axe-ot használni, de csak 2x haltam meg! :D Aztán visszarepültem. :) Amúgy a legelső karimmal, a rugóval, 14-es szinten kisért át egy 60-as priest, és aztán még kapásból levitt DM-be is! :D
Visszatérve a tatyóra, én is asszem 44-es szinten szereztem be az összes helyre a 14 slotos-okat, addigra már fel lehet lélegezni a tigris megvásárlás után! :) Emléxem, én akkor totál le voltam égve, jó ha volt 2 g-m! :D
A magas szintű leatherworker izét tesóim tudják hol lehet megtanulni, van 2 féle is, mert onnantól leht szakosodni. Én még csak készülök rá, még fejlesztgetek. :)
A nyúzás és a bányászás az nem is függ össze! Így hogyan hoz hasznot? :/ Csak eladni tudod legfeljebb, de magadnak nem tudsz csinálni semmit. Én jobban kedvelem inkább az összeillőket együtt használni, mint a nyúzás és a leatherworker, meg a herbalista és alkimista, meg a bányász és a kovács stb. :)
A druida kvesztek közül az viszont marhára tetszett, amikor a beteg őzeket kellett kigyógyítani. Az még elfiában van. De aztán az a táj marhára nem tetszett, és amikor elértem a 10-es szintet, akkor átjöttem az emberek placcára, mert az elfes táj olyan komor volt és sötét, és tisztára nyomasztó volt. Szóval majd ha indítom a huntert, akkor az elf lesz valószínűleg (mert hogyha jól tudom, akkor ember nem lehet, csak törpe vagy nightelf, törpe meg nem leszek, mer az annyira gáz), és akkor az elf placcon fogok kezdeni, de ha elérem a 10-es szintet, akkor átjövök az emberek közé. És itt fogok tovább questelni. De az is lehet, hogy már előbb átjövök, a fene tudja. Majd megkérem a havert, hogy segítsen átjönni, mert azért nem egyszerű. Főleg amikor wetlandson kell keresztbe átvágni, rádtámad az összes ?? szintű krokodil, meg a hülye orkok. :-DDD A nővéremet tisztelem nagyon. Kb 4-es szintű volt, és a draenei pályáról átjött az ember placcra az előbb említett útvonalon. Aszongya kinyiffant vagy 20x mire sikerült átjönnie. :-DDD Én amikor elkezdtem játszani, rettenet mód utáltam kinyiffanni, és teljesen zokon vettem, ha nekem meg kellett halni, a haverokat halálra is idegesítettem ezzel, de most már nem zavar. El kellett telnie egy pár hónapnak, hogy én ezt kijelentsem. :))
Asszem táskára egyelőre nem fogok költeni, merhogy úgyis leatherworkingelek, majd megnézem, hogy fogok-e táskát tanulni, és mikor. Mer biztos hogy fogok, csak éppen valahogy meg kell szerezni hozzá a receptet. És ha tudok táskát csinálni, akkor buzi drágán el lehet majd adni. De ez is tökre hangulat és szerver függő. Volt olyan, hogy pl a paladinommal bányász vagyok mint említettem, és 20 szaros iron bart képtelen voltam eladni 1,5 aranynál többért, az viszont iszonyat olcsó. A sok hülye fütyi úgy teszi fel, hogy aztán esélyed ne legyen jól eladni. A nővérem meg most mondta, hogy az copper bar-ját (jól hallottad, coppert) elvitték nem tom hány aranyért. Pedig az a leggagyibb. A palát azért is untam meg, mert egyszerűen sehonnan nem tudtam pénzt keresni. Az encsent vitte a lóvét veszettül, ráadásul a bányászatból se tudtam jót kaszálni. Szóval azt meguntam. De lehet, hogy a hunteremmel nyúzni fogok és bányászni első körben, hogy legyen lóvém. Aztán majd később ráérek valami mást tanulni.
Na megyek szerzek valami kaját, mert iszonyat éhes vagyok!
Sztem a rugónál ez a hátbatámadósdi attól is függ, hogy hova pakolod a tallentokat. Én pl. mikor arra pakoltam hogy jó legyen láthatatlan támadásban meg ilyesmi, egy kezdő ütéssel, kapásból levittem az ellenfél fél életét! :) Aztán mikor lenullázódott a tallentem, valami frissítés miatt, akkor a combatra pakoltam, és így meg nem olyan jó a hátbatámadásban, de piszok jó mondjuk az instákban! Meg hát amúgyis! :D
De egyszer azt csináltuk egy lvl 60-as másik rugóval, (én aszem 30 valahányas lehettem, már nen is tom) hogy belopóztunk egy instába, elmentünk a fő boss-ig, amire a quest szólt, és csak azt az egyet jól legyaptuk, és kész is volt a q-m! Elég vicces volt! :D
Meg sztem a rugó főleg úgy 30-as szintől a legjobb, 40-esen mégjobb, de öcsém 60-as rgója, hát az nagyon brutál! :D Az öngyógyítás meg hát nem mindenkinek a kiváltsága, de ha jól be vagy tárazva healing potikkal, ez sem okozhat nagy gondot, meg van még az a vakító por is amihez valami növény kell, és ha nagy a baj, azt is be lehet vetni! Szal nekem sose volt igazán problémám hogy nem tom gyógyítani magamat, de persze azért tényleg akkor a legjobb a rgó, ha van mellette egy jó healer! :))
Ja, és igen, a vanish az amivel bármikor el tud tűnni, persze asszem 5 perces időközönként! :) És olyan port ott kell venni ahol a mérgekhez is lehet venni a cuccokat, de már nem tom mi is a neve pontosan, de ha nagyon érdekel a thottboton biztos megtalálod! :))
A druidával pedig asszem meg lehet tanulni a wandot használni valahol. Vagy nem? Én erre mér tökre nem is emlékszem, már azt se tudom nekem mim van pontosan, de azt tudom hogy DM-ból való, és egy piros kristály van a végén. Asszem még az van.. Ááá! Játszani akarok! :DD
Jah, és ha csinálsz egy huntert, nincs kedved véletlenül mondjuk Moonglade-re csinálni? Az RP szerver, nem PVP! Ott van a druidom is, meg még valami nagyon kicsi karim is assszem, meg bratyóm nagyobb kariai, de öcsémnek is van ott. Amúgy mi Maelstrom-on (ezt nem tom hogy kell írni) is vagyunk, az PVP szerver, meg ott van a Moonglade szerver, meg asszem Dragonblght, de ott csak öcsémnek vannak kariai, nekem nincs. :)
Jah, azzal a questel én is megszenvedtem! :D Tényleg nagyon brutál! De nekem mondjuk már meg volt az az előnyöm, hogy megnéztem a thottboton, és ott volt térkép is, csak néha ki kellett alt+tab-oznom, hogy megint megnézhessem hol is van pontosan! :DD Ezek a druid questek nem valami egyszerűek.. :D
Tatyót meg AH-ban sztem egész jól ki lehet fogni! Ritka, de van hogy piszok olcsón adják! Én vagy kettőt is 1 g-ért vettem asszem! :DD
A pala szerintem is elég uncsi.. öcsémnek van egy nagyszintű palája, és egyszer én is játszottam vele. Tényleg alig van valami értelmes támadása! Meg tök lassú! Főleg ugye a rugóhuz képest, az elég gyors csata közben! :D Szal a pala nekem se nagyon jött be.. :)
És igen, tényleg elég szar hogy nem játszhatok.. ilyenkor már kezd mindannyiunknak elvonási tünete lenni, és megint kezdünk kiharcolni egy GC-t! :D Csak nálunk sajna az a fő prbléma, hogy azért nem valami occsó egy hónapra se a hosszabbítás, és nekem méh nincs megbízható jövedelmem, bratyómat meg kirúgták és még azóta sem talált új munkát sanja.. :( Öcsém meg még suliba jár, de majd valahogy megint összedobunk rá, mert játszani azt KELL!!! :D
Állítólag van valami quest, amit ha megcsinálsz, akkor tudsz olyan energia italokat keverni. De nem tom, ezt csak a nővérem mondta, akinek szintén van roguéja, mer én a rugó questeket nem csináltam meg... Tudom, hogy a méregkeverést is úgy tanulja meg, hogy valami questet kell megcsinálni, dehát nem valószínű, hogy én valaha is játszani fogok még vele. Bár lehetséges, kitörölni biztosan nem fogom. Ki tudja mihez lesz kedvem a jövőben? :-DD
Na elhatároztam ezt a huntert, lehet indítok is egyet, ha hazaértem. :-DD Csak annyira lelomboz, hogy megint végigcsinálni a questeket, meg stb... :-SS Bár most már jó az, hogy tudom, mit hol kell keresni. Most már csak úgy sitty-sutty végig tudok rajta szaladni, és a karakteremet fel tudom húzni tök gyorsan.
Igen, azt tudom, hogy a rugónak is van a kétkezes harca, csak az nem tetszik benne, hogy muszáj a jobb kezében tőrnek lennie, mert különben az van, amit mondtál. Meg kurva sok támadás csak akkor megy, ha a háta mögött állsz. Meg sok csak akkor, ha éppen lopódzol. Meg sok csak akkor, hogyha mittomén. Szal ezek nem tetszettek. Ez a csinálhatod, de csak így dolog nagyon nem volt az ínyemre. Megy egyáltalán az én stílusomtól eléggé messze áll az, hogy sunyi módon hátbaszúrjak, meg stb. Bár mondjuk a kizsebelés nekem is tetszett. :-D Egyszer zsebeltem egy romantic novell-t. Hát azt hittem megpusztulok! Hát ja, az volt a szar, hogy én a rugómmal úgy mentem, hogy egy mágus, plusz egy törpe hunter. Ezek közül egyik se tudott gyógyítani. Az meg általában nem ment, hogy köddé válok. Mert az is csak úgy megy, hogyha elég távol vagy az ellenségtől, különben észre vesz, és gyepál tovább. Az a vanish por lett volna még érdekes, de azt nem tudtam hol kell beszerezni, meg azt se tudtam, hogy hogyan kellene használni. De a legnagyobb bajom a roguéval, hogy nem tudja magát csata közben gyógyítani. Úh nem hiába játszottam annyit a paladinnal meg a druidámmal. De a paladin az egy idő után tök unalmas. Van kb 4 féle támadása, és kész. Meg a legnagyobb bajom vele, hogy nem tud távolra hatni, de ezt már írtam. A druidában meg azt nem szertem, hogy nem tud lőni ő se. Pedig tök jó lenne íjazni vele. Meg wandot se tud használni. Legalábbis asszem. Eddig még soha nem sikerült. És azt se tudom, hogy lehet-e tanulni wandot használni valahol. De mondjuk egyik karakterrel se érdemes lövöldözni, mert csak egyet tudsz belelőni, és aztán kész. Csak a hunter tud olyat, hogy sorozatban belelő vagy nyolcat, mire odaér. Illetve nem is ér oda, mert fennakad a peten. Szóval a hunter is kurvára tetszik, csak az a szar, hogy már van két nagy karakterem, most elkezdek egy harmadikat is, akkor soha nem leszek egyikkel se 70. Az viszont a Druidával kurva jó lenne, mert valami 68-as szinten megkap egy repülő formát!! Az milyen király lehet! :-DDD Meg úgy egyébként egy csomó formát tudni fog már addigra. Most azt várom, hogy 41 legyek, és akkor a rátalentozásomnak köszönhetően lesz még egy formám. :-DD Az a madárszerű iszonyat nevetséges tök cool cucc. :-DD Én utálom a pvp-t. Utálok gulch-ozni is. Szóval a jó cuccaim nem onnan lesznek. Meg kéne sok pénzt keresni, csak hát az is olyan, hogy vagy megveszik, vagy nem. Én skinnelek és leatherworking-elek a druidámmal. Csináltam is magamnak már jópár cuccot. De most elértem a 300-as szintet leatherworkingből, és valami nem tom milyen helyre kell elmenni tanulni tovább. :-SS A palámmal bányászok és enchentelek, ott is az enchentem már elég magas szinten van, de valami kurva erős instába kéne menni továbbtanulni, az meg nem akaródzik valahogy. Pedig aszongyák, hogy az enchenttel brutál jó pénzt lehet keresni, de eddig csak a lóvét vitte. :-SS Szal most egy kissé hanyagolom ezt a témát. :-D
Szal az a karakter amit kipróbélnék még szívesen, az a hunter. Csak azzal is az a baj, hogy nem tudja magát gyógyítani csata közben. Viszont van egy kurva jó spellje, hogy halottnak tudja tettetni magát. És nem is támadják tovább. Igen ám, csak azzal semmit nem ér, hogyha körülötte ott téblábolnak az orkok mondjuk. :-D Akkor ciki van. Asszem meg is fogom próbálni a huntert, szerintem tök kircsi lehet. Nővérem azt mondja, hogy dög unalom, de nem lehet dög unalom egy olyan karakter, amivel lehet lövöldözni! :-DDD
Ezt még tegnap írtam, csak amikor el akartam küldeni, akkor kiírta, hogy karbantartás miatt nem elérhető... :-SS Még jó, hogy elmentettem a hsz-t, mert asszem idegbajt kaptam volna.
Ja, visszatérve. Te melyik szerveren is vagy? Ha jól értettem, akkor másikon mint én. De ugye nem tört szerveren játszol? Mer az szerintem szar. Igaz soha nem próbáltam, de amiket hallottam róla, az nem nyerte el a tetszésem.
Szal a class questek... A druidával mekkora szívás volt! Te jó isten. Ha meg nem mutatják, soha meg nem csinálom! Igaz csak két-három questet kellett megcsinálni a fóka formáért, de az olyan volt, hogy a szemem keresztbe állt! :-DD Találjak meg a tengerben egy dobozt, és nyissam ki, és hozzam el belőle a nemtom milyen medált. Kösz szépen. Azért annyit elárultak, hogy melyik tengerben kell keresni, de ennyi. Oszt akkor fésüljem át. És persze a fóka formát még nem tudom, szal nem tudok gyorsan se úszni, meg elfogy a levegő, meg stb... Na akkor az végre megvolt. A következő meg hogy nyissak ki egy másik dobozt szintén a tengerben, de nem abban a tengerben, hanem egy másikban, de az a doboz annyira mélyen van, hogy mire leérsz meghalsz a nyomástól, meg hogy elfogy a levegőd, ja, és még emellé egy halálfejes elit cápa köröz a fejed felett... Szal ha a haver nem mutatja meg hol a doboz, soha meg nem találom. Na aztán amikor leértem, ott volt valami kagyló, ami bugyborgott, és ott kaptam levegőt, szal azért annyi jutalmat adnak az embernek, hogyha megvan a doboz, mégse fullad meg. :-DD Mer az azért egy kissé rohadt nagy kicseszés lenne. Aztán öcsém felfedezte ezt a thottbot.hu-t, most már minden questet ott nézek meg, nem állok neki keresgélni, mert akkor soha nem haladok. :)
Hát tatyót azt nekem is kell venni, de rohadt drága AH-ban, viszont nagyon kéne, mert állandóan inventory full van a sok bőrtől amit nyúzok. Meg a cucctól amit loot-olok. A palámnak vannak jó nagy táskái, csak az a baj, hogy nem tudom átküldeni a druidámnak, mert soulbound az összes. :-SS Szal kénytelen vagyok megvenni. Oszt eddig tigrincsre gyűjtöttem, és nem mertem költeni semmi másra. De ma asszem AH lesz a program. A tigrisből meg csak a fehér tetszik. Szal nem kell másikat vennem hál istennek. :-DD
Szar, hogy nem játszhatsz, mert tudom, hogy én pl tök idegbeteg lennék, ha azért nem játszhatnék, mert nincs meg a hosszabbítás pl. Mer az addig oké, hogy az ember azé nem játszik, mert nem akar, dehogyha akadályoztatva vagyok, az rettenet szar. Másrészről az ember meg teljes mértékben függővé válik ettől, és hát az elég ciki. :)
Hát én a rogue-al kezdtem, az azért a number one, de van egy lvl 26-os hunterem is, egy tök ari fekete oroszlánnal! :)) Ezek pvp szerveren vannak, meg van ott egy 16-os warriorom is, de azt nagyon nem szeretem, szal azzal nem is játszom! :D Aztán RP szerveren van nekem is egy druidom, az is asszem olyan 23-26-os környékén van, bevallom már nem is nagyon emkészem, már vagy 3-4 hónapja nem játszottam.. :( De a druid nekem is nagyon tetszik! Azt aztán nem lehet kategorizálni se, az mindent tud! És állatformában még gyors is! :D Én asszem az első macskaformánál tartok.
Amúgy bratyómnak van egy hunter-ja, az már elég nagy szintű, és nagyon erős! Egy azonos szintű elitet is ki tud nyírni úgy, hogy max a fél élete megy le! Csak jól kell a tallenteket pakolni rá! :)) Öcsémnek meg a legnagyobb karija egy lvl 60-as rogue, nagyon király! :D
Amúgy a rogue csapatban iszonyat jó! Kell mellé egy jó heal-er és akkor szinte verhetetelenek! Meg az is tud duel bigyózni, hogy mind a két kezében van fegyver! Persze az egyikben mindig daggernek kell lennie, mert csak azzal tud egy csomó támadást. Meg nagy túlélő, mert szinte bármikor el lehet tűnni vele ha már nagy baj van, volt párszor hogy az egész party meghalt, csak én nem, mert amikor a többiek megpusztultak, fogtam magam és köddé váltam! :DD Meg tud mérgeket keverni, amit aztán a kardokra tesz, és még az is pluszba sebez meg ilyenek! Olyan italokat alapból nem tud amiket mondasz, piákat csak az alkimisták tudnak, de sztem az nem jó a rogue-nak. Én bőrös vagyok, egész jó, és néhány cuccot piszok drágán el lehet adni, főleg ha kék! :)) De a drudommal herbalista/alkimista vagyok, és azzal nagyon hamar meg lehet gazdgodni, ha csinálod a sok potit és berakod AH-ba! Egyik karimmal se volt annyi pénzem olyan szinten mint a druiddal! Iszonyat jó! :D
Nekem sincs meg a kiegészítő. :( Nem mintha nem lenne rá lóvé, csak eddig nem volt szükségem rá. Aztán később lehet, hogy megveszem. Majd teszek fel képet a karakteremről ide, sztem tök cool! :-DDD Igaz egy druida nem bír úgy kinézni 40-es szinten, mint egy warrior teszem azt, de azért én mégis nagyon büszke vagyok rá! A druidán kívül van egy szintén 40-es paladinom, meg egy 26-os roguém. De jel pill a druidára vagyok rákattanva rettenet mód. Sztem tök érdekes. Mindig tanulok valami újat. Egy egy új állat formát, vagy valami kiba jó varázslatot. A paladinomat is szeretem, de az tök uncsi. Csak odaáll, oszt akkor üssetek. Semmi jót nem tanultam vele. Persze tanultam vele jót is, csak hát egy bizonyos szint után már nem lelkesedik az ember annyira. Mindenesetre a palámat is megtartom, mert még tervezek játszani vele. Csak a palában az zavar a legjobban, hogy semmiféle távolra ható se varázslata, se fegyvere nincsen. Viszont lenyírhatatlan. Már ha szintjéhez való ellenféllel találkozik. Ami még tetszik az a hunter. Azt is szívesen kipróbálnám. Merthogy az tudja a duel harcot (mindkét kezében fegyver) meg tud puskával lőni, meg íjat használni. Fegyvereket még tud egy csomó más karakter is tudom, csakhogy a hunter tud sorozatot lőni, meg neki vannak mérgezett lövedékei, stb. Meg van petje. Majd egyszer indítok egy huntert is. :-DD Csak ez így már kezd egy kicsit sok lenni. Jó lenne monnyuk a druidát feljátszani 70-re, agyon twinkelni, lenyírni az összes hordást, és aztán indítani egy huntert. :-D Szép álom...
Te a roguéval szeretsz játszani? Mer a rogue sztem csak pvp-be jó. De ott nagyon. Persze a roguét azt szerintem olyan karakternek találták ki, hogy egyedül menjen. Ha csapatba van, nem jó a rogue. Főleg, ha van egy hunter is, mert akkor nem tud kibontakozni. Mer a hunter egyből lelövi az ellenfelet, akkor meg már nem tud mögé lopódzni és hátba szúrni. De lehet, hogy csak én csináltam rosszul. A roguéban azt nem szerettem, hogy folyton azt hajtogatta, hogy not enough energy, na ettől idegbajt kaptam. Persze tud olyan is a rugó, hogy valamiféle italokat készít magának, amik növelik az energiáját, vagy hogy gyorsabban visszatöltődik, de a rugó q-ket nem csináltam meg sajna. :( Lehet, azért is tudtam vele annyira bénán játszani. Na mindegy.
Nekem tigrincsekből a fekete-fehér csíkos a kedvencem, meg a pöttyös! Általában ezeket felváltva szoktam használni! :D De azért a fehér tigrist is megvettem, nehogy mán csak az hiányozzon! :DD Tatyókból amúgy nekem asszem már mind 14 slot-os +az alaptatyó. Mázlim volt, mert valaki tök olcsón adta AH-ban! :DD
De a kiegészítő nekünk nincs meg sajna. Neked meg van?
Megvan mind Totyank, mind Lili, idejarnak ebedelni, Totya neha aludni is, de alapvetoen sztem vhol mashol "feszkelnek." Utanaolvastam, elvileg a galambok egyutt koltenek. Ezt alatamasztani latszik, hogy mostanaban egyszerre sosincsennek itt. Hol Totya jon enni, hol Lili.
Lilinak azota vegigolvastam a gyurujet, meg akar fel is tudnam hivni a volt(?) gazdajat, hogy "jonapot, a maga galambja a mienkkel randizik, egesz szepen osszejottek" :)
Hovatovabb az egesz galamb-csalad jon majd :D
Elvileg ket tojast raknak a galambok...
Beszamolok rola, ha mar negy feher galamb allit be :D
Hát nem tudom a patiknál hogy van, de a cicám, kutyám, pl. nem eszi meg a mérgező rovarokat. Levadásszák ugyan, de otthagyják.. :) De mondom, patinál nem tudom, még nem volt alkalmuk se rá hogy megnézhetném mit csinálnának! De a szöcskék nem érdekelték őket.. Lehet hogy azt sem tudták mi az! :D De az egereim azonnak rávetették magukat ha szöcskét láttak, és jól felzabálták! :)
Ők ilyen hamar nyitják a szemüket? Nem is tudtam. Igaz, a csinekről sokmindent nem tudok.. Majd az ő irányukba is ki kéne bővítenem az ismereteimet! :)) Nagyon aranyoskák! :))
A pókokkal érdemes vigyázni. Legtöbbjük teste ugyanis mérget tartalmaz, ami embernél max. bőrpírt okoz, vagy még azt sem, viszont ilyen kis állatoknál komolyabb gondot is okozhat. Nem állítom, hogy okoz, vagy hogy valaha is hallottam ilyesmiről, de talán jobb vigyázni. A nálunk előforduló pókok igen nagy százaléka is termel valamilyen mérget, amivel megöli az áldozatát, és ez gyakorlatilag folyamatosan jelen van a testükben. Viszont a legyeket a mieink is megeszik. :)
Igazából az volt a baj,hogy kicsik születtek(megjegyzem úgy,hogy a fiú ki volt ivartalanitva(pff gondolom valami nagyon okos orvos lehetett) és az apja a lánynak annyira beidegeskedett h az összes állatot el kellett otthonról tüntetni,azaz mind a 4 malacot.Szegény lány úgy sírt,de az apját nem hatotta meg.A kicsiket szerencsére bevették kereskedésbe és most igy a fiú nálam van. Nagyon aranyos jószág,kár h nem maradhat :(