A végső cél 0 óra munka, 6 óra szórakozás és 18 óra pihenés, valamint napi nyolcszori bőséges étkezés.
Továbbá meg kell értetni a kétlábúakkal, hogy mi csak tájékozódni és segíteni akarunk, a többi csak véletlen és a tárgyak gonoszsága, reklamálni Murpphynál tessék. A macska arra való, hogy imádják, tiszteljék, kényeztessék és bosszankodjanak miatta, minden más csak után jön.
Cicákok, rohamra jogainkért!
Ez az izé csak egy évvel ezelőtt költözött ide,és megpróbálja átvenni a gazdi-szerepet. Igazából az akétlábú a gazdim, aki azzal a villogó masinával ijesztget minket. Villogó ide vagy oda, őt mégis jobban szeretem,mint ezt a kis szőrös ugribugrit.
Ott tiszta volt a levegő, kimehettem a kertbe, csak 1x tévedtem át a klassz ikerház másik felébe, erre átjött a szszéd kertből, házból 1 Macs, de elkerültük 1mást, nem tudtunk tárgyalni, sajnos ..., vmint Apa kimentett az ikerszszéd által nyitva hagyott ablakrésen, kiszedett, azaz kihúzott, ( még jó, hogy rajtam volt minden nap a hámom)...mert 1x oda másztam be, csak ajtót tévesztettem, és, mivel hívásra én +tanultam, jövök, s mikor kerestek a gazdik, én nyáviztam...nyáviztam...nyáviztam... s +találtak: az ablakrésnél problémáztam...:-))))
egérügy: 1 mg sem, pech..., 2lábúak mondjuk frászt kaptak volna, ha egeret látnak, Rájuk is tekintettel kell lennem, azért szerveztem így...
de Cintia cicó nagyon szép, bár, úgy látom, most sem simiznek, Cinti, elhanyagolnak?! Csak fésüljenek, kényeztessenek rendesen, ahogy a nagykönyvben...:-))
Ha nem kényeztetnek eléggé, rosszalkodj, csak Veled fognak törődni utána, tönkretenni vmit, bűnbánó pofit vágni(nem lesz nehéz...:)))))))) s mindent +tesznek majd, ha aztán kicsit is JÓ vagy:-)))))))))
De sajnos közben az összes cicajáték, amit természetesen nekem volt odacsomagolva (bár ők tévesen azt hitték, hogy azok is alkatrészek), a hozzá nem értésük miatt végül be lett építve! :(