Keresés

Részletes keresés

lujo2 Creative Commons License 2005.11.06 0 0 701

Egyébként meg a bayer Zsolt milyen alapon tegezi a miniszterelnököt

Azon az alapon, h egy a konzervítv stílus. Ha belehallgatsz a műsoraiban a ott is a szoci politikusaokat, a sváb parasztja. Aztán ő volt kielve,amikor GyF,meg Nagy Imrétől kérdezte tegeződve, mit gondol, ilyennek képzelte-e majd a majdani Magyarországot

Előzmény: rokkakóma (674)
Doppelstangel Creative Commons License 2005.11.06 0 0 700

Akkor tehát nem tudsz a Szili-Gyurcsány kiegyezésről...

Amúgy megható az aggodalmad a baloldal jövője felett... jólesik, tényleg.

De egyelőre  legalább ennyire tere lehet a jobboldal feletti aggódásnak is...

Jaj, mi lesz ott, ha nem győznek?

Előzmény: Törölt nick (699)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 699
"Az igazi baloldal az nem röhög ki senkit, ölég bajuk van nekik ez miatt az operett-baloldali műmájer miatt, aki a nyakukba telepedett."

Az igazi bajuk majd csak utána lesz...

Mert most még a baloldalon is fogcsikorgatva, de kénytelen voltak tudomásul venni, a puccsot, a határon túli magyarok elleni hazug hisztériakampányt vagy a legnépszerübb politikusokuk, Szili Katalin szándékos falnak való nekivezetését....
Mert nincs választás, a másim út biztos bukás, ez a "győzelem ára" , mondták...

No de, mi van ha nem lesz "győzelem" ?
Mi van ha utána el kell számolni az 5000 milliárd felvett hiteleről, a privatízélt állami vagyonokról,a tönkrevágott gazdasáégról, a titkos szerződésekről,
megállapodásokról ?

Most mindent egy lapra feltéve játszanak.
Ami az Apró-klántól érthető. Hiszen pontosan tudják hogy a nemzetiszocializmusra
van "lelki igény" - lásd 1957 május 1-én is már félmillióan ünnepelték Kádárt a Hősök terén.- ráadásul 90%-os ballib médiafölénnyel és annyi pénzzel amit még párt (és az ország ) még nem látott kampányban...
No de ha vesztenek...

Nahát:)
Előzmény: Kanalfabéta (691)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 698
Ti nevezitek magatokat büszkén amőbának!
Most miért döbbentek meg?
A maszopnak országos amőbamozgalma van!
Érthetetlen, kiismerhetetlen fajzat vagytok.
Előzmény: Törölt nick (694)
Kamukáze Creative Commons License 2005.11.06 0 0 696
"Gyurcsányo Ui valóban bizonyíthatóan résztvett kapcsolati tőkéje segítségével az állami vagyon szétrablásában. És ma is ugyanonnan, az Apró Antal által rabolt villából irányit(ják)."

Ha jol emlekszem, errol egy fougyesz irt is egy oly meltatlanul elfeledett levelet. :)
Előzmény: Törölt nick (514)
Doppelstangel Creative Commons License 2005.11.06 0 0 695

csattogtak a gumibotok

Dr. Orbán a mai napig esténként így hálálkodik: Köszönöm, édes drága Jóistenke, hogy az utamba vezérelted azokat a gumibotokat, mi is lennék ma én, ha nem tudnék olykor ezekre hivatkozni...

Előzmény: Törölt nick (570)
Doppelstangel Creative Commons License 2005.11.06 0 0 693

Igen, tényleg borzasztóan zavarhatta  vele született emelkedett erkölcsiségét ez a dr. Simicska, de akkor vajon miért tért vissza vígan a Fidesz kebelére, noha ugyanez a Simicska nem csak hogy ott maradt, de egyenesen ő lett az APEH elnöke?

Vagyis Alsó-Kolumbia beköltözött az államigazgatásba!

Az volt csak a baja 93-94 körül, hogy nem jutott akkor még neki Simicskáék üzleteléseiből, de 98-tól  már igen, és akkor dr. Simicskát is át lehetett festeni alsó-kolumbiai martalócból tisztes gazdasági szakértővé, akit mocskos-aljas módon támadott a balliberális tábor, természetesen alaptalanul és mélyen

igazságalanul, emberi mivoltában is sértve.

Megöltétek az apámat, megöltétek az apósomat...!

Előzmény: Törölt nick (583)
Kamukáze Creative Commons License 2005.11.06 0 0 692
Latod, draga verem, ha egy kis idot hagynak neked, magadtol is gyorsan rajossz, miert nem volt(es nem is lehet) sehol kommunizmus.
Előzmény: asx (466)
Kanalfabéta Creative Commons License 2005.11.06 0 0 691

Az igazi baloldal az nem röhög ki senkit, ölég bajuk van nekik ez miatt az operett-baloldali műmájer miatt, aki a nyakukba telepedett.   

Előzmény: Törölt nick (683)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 690
te zombi vagy, esetleg amőba?
(Csak azért, mert rájuk utaltam, téged más kémcsőben tartalak)
Előzmény: özv. Bitera Sándor (687)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 689
csigavér!
Előzmény: Törölt nick (686)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 688
Melyik a baloldal? Az amőbamassza? A zombik, az élőhalottak, a KRIPTASZÖKEVÉNYEK, A LOPCSÁNYOLÓK, A FITTELINÁZÓK? Az Apróházy tolvajbanda?

Csak azért kérdem, mert más alternatíva nincs.
Előzmény: Törölt nick (683)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.11.06 0 0 687

Szilver, nem tajtékzunk; fintorgunk és öklendezünk egy zajos médiafing után.

:o))

Előzmény: Törölt nick (684)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 685
Egyébként meg a bayer Zsolt milyen alapon tegezi a miniszterelnököt?

Tudod, amikor ment a nyúl az erdőben, akkor találkozott a rókával.
- Szevasz, te kis vörös!
- Engem ne vörösözz, hallod-e?
- Oké, akár le is rókázhatlak...!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 684
Nagyon jó kell legyen ez a Bayer,
ha ilyen intenzíven tajtékzanak
a maszopos amőbák!

:-)))

A kívánt hatást kiváltja. Éppen azt amit kell. Amit akart.
Úgy játszik ezekkel a tapló maszopos amőbákkal,
mint macska az egérrel.
Úgy ugráltok, ahogyan a ritmust beinti Bayer.

Pattogjatok!

Kérem szépen, még dühöngjetek, álbalos zombikák!

Pattogjatok!
Előzmény: Törölt nick (675)
Bölcseketmondó jobbos Creative Commons License 2005.11.06 0 0 682

Aha. Ez a céljuk. Remélem sikerrel is járnak.

Előzmény: Or Kán (679)
Doppelstangel Creative Commons License 2005.11.06 0 0 681

Miközben Kádár örökségét Thürmerék ápolják

Nem inkább a Fidesz?

Már csak személyükben is, megtestesítve annak a rendszernek a kudarcát, már ami a nevelést és bizony az oktatást is illeti a 80 évektől...

Előzmény: Törölt nick (668)
Kanalfabéta Creative Commons License 2005.11.06 0 0 680

"Ki az a bayer zsolt?"

Akitől 24 órája újra besz@rt az ál-baloldal.

Or Kán Creative Commons License 2005.11.06 0 0 679

"orosz valóban túljátszotta, hót feleslegesen."

Hát persze, hogy feleslegesen.

Aki eddig nem tudta, hogy a Klubrádió egy baloldali szócső, annak ettől a nyílt benyalástól, ettől a teljesen pártos "meghatódástól" biztosan kinyílt a szeme, és rádöbbent a Klubrádió lényegi hivatására: propagálni az mszp politikáját.

Előzmény: Bölcseketmondó jobbos (661)
Kamukáze Creative Commons License 2005.11.06 0 0 678
"Én sem vontam kétségbe, csak Figyelő inkább lövetné őket.
Én meg kicikizem
Ez is a demokrácia :)"

Szentseges atyauristen! Probaltad, mar, hogy valaki tobbszor, hangosan felolvassa neked az ide irt szovegeket? Attol tartok ugyanis, hogy a szotagolo olvasas kozepette elvesz az irasok ertelme, aztan csak hulyet csinalsz magadbol.
Előzmény: Törölt nick (403)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 677
Lehet ám tegezve is szépet irni.
Én pl.visszategezném a me. helyében igy:
Elméc a jóédesanyádba TE szemét görény.
Ésakkó letegeztem.
egyenlítő Creative Commons License 2005.11.06 0 0 676

Tudtad, hogy a catalaunumi csata (Attila veresége, vagy döntetlen), Attila halála, és a hunok teljes bukása után 10 évvel minden európai nép élén Attila egykori szövetségesei álltak? :-)))

Kik is akarták a multat végképp eltörölni?

Előzmény: Törölt nick (668)
rokkakóma Creative Commons License 2005.11.06 0 0 674

Hát, igaz, Vityko rendesen megszedte magát az utóbbi 15 évben. És közben soha nem volt egyetlen polgári foglalkozása sem, mindig politikus volt.

Egyébként meg a bayer Zsolt milyen alapon tegezi a miniszterelnököt? Együtt őrizték az országimázsközpontot?

Ki az a bayer zsolt?

Előzmény: Törölt nick (672)
Bölcseketmondó jobbos Creative Commons License 2005.11.06 0 0 673
Is. A többit is el tudtad olvasni, ugye? Arra nincs válasz?
Előzmény: Nagulnov (671)
Nagulnov Creative Commons License 2005.11.06 0 0 671
Arra gondol - hogy sokszor mondják be a közlekedési híreket és az tényleg nem pártos.
Előzmény: DegeneraBocsinka (665)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 669
Hát asszem annyi eszük nincs,ha csöndbe maradnának az simán elég volna a választási győzelemhez.És reménykedjünk,hogy köteleslacabayerbencsikscmitt még sok okosat és szépet mond választásokig,amivel remélhetőleg simán buknak megint.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (666)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.06 0 0 668
"Úgy döntöttem végül is, hogy nem a politikusokhoz, hanem az emberekhez fordulok. Úgy döntöttem, hogy nem engedek a nyomásnak, úgy döntöttem, hogy nem lehet, hogy ebben az országban puccsisták diktáljanak."

De lehetett.
Mi az hogy, nagyon is.

Mint ahogy a "XX. Szazad Deák Ferencének " ( c. by Forró Tamás-Pártkelte)az is lehetett hogy kádári gazdasági maffiózó és SZT-tiszt, greshamos "lobbizó" és piros dzsekiben Ron Werber által az országon végigszalajtott rakás szerencsétlenség után - "mára utazó nagykövet" legyen, aki most a "biztonságát félti" a közelgő választásoktól...

Ez a "szociáldemokrata" baloldal...
Miközben Kádár örökségét Thürmerék ápolják, a jogilag utódpárt maradt a vagyonnal...
Kapolyi meg, a hallhatatlan Kádári "gazdasági" miniszer( oh, az az eocén program:)))), pedig a " Szociáldemokrata Párt" elnökeként ül a padsoraikban...

Apróék meg uralkodnak...

Érdekes egy ország ez.
Ha valaki megjósolta volna a "rendszerváltáskor", hogy a nép (na jó, egy része), immáron "demokratikusan" beszavazz a hatalomba elöbb egy '56-os karhatalmista pufajkást, majd egy SZT-tisztet, akit aztán megpuccsol egy Apró-klános pszichopata....
szerintem az akkori drcsernusok is beutalták volna az illetőt..:))

Ehhez képest...

Nahát:)
Előzmény: Nagulnov (660)
Bölcseketmondó jobbos Creative Commons License 2005.11.06 0 0 667
Hány műsorvezető van és ebből hány pártos? (Mind a két oldaliakat.) Miért csak erre  erre a két (egy) műsorra hegyeződik ki (pfúj) a probléma?
Előzmény: DegeneraBocsinka (665)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.11.06 0 0 666

"Érdekes világképed van."

Sokszor leírtam már - talán nem is eredeti a gondolat - de szerintem a fidesz (tágabb értelemben a jobboldal) hozza folyamatosan "helyzetbe" az MSZP-t. Gondold el hol tartana ma, egy mérsékelt, tiszta múltú, mohóságában önkorlátozott fidesz? És gondold el, egy ilyen Fidesz mellett, hol lenne az MSZP.

Persze ez ma már nem más, mint egy nosztalgikus spekuláció...

De addig is, Bájer Zsolti, Áder Jancsi, Kövér Laci, és Orbány Viki előre is köszönöm nektek, hogy segiteni fogtok annak a diszkomfort érzésnek a leküzdésében, amit akkor fogok érezni, amikor 2006-ban a szocikra szavazok.

:o))

Előzmény: Or Kán (647)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.11.06 0 0 665
Hagyd már ezt a nem pártost, teljesen kiröhögteted magad. Vagy a rádió nem pártos, csak a műsorvezetők? :))
Előzmény: Bölcseketmondó jobbos (661)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!