nem zsidozott az illeto es raadasul holgy volt. 5000 evesezett. naluk, uri korokben, ez elmegy egy jopofa zsidozasnak. raadasul meeg csak nem is zsido volt es nem ilyeten forman otezer evesezett...
ha en roman vagyok es csak mondjuk 2000 eves multam van akkor szerinted barmilyen formaban fel kell neznem a zsidokra. mondogatnom kellene magamban: a kurva anyamat hogy miert nem zsidonak hozott a vilagra akkor milyen kurva jo lenne hiszen 5000 eves multtal buszkelkedhetnek es azt hordozhatnam a sejtjeimben. igy meg csak egy kis szaros roman vagyok?
esetleg buszkenek kellene lennem hogy szaros magyarok budumpesti fovarosan oseim csizmai vegigcsattoktak es magyar lanyok piros feher zoldben pucoltak dedipapi csizmait?
tenyleg ilyen egyszeru lenne a vilag?
megjegyzem az egyik elso ertelmes emberleletet kinaban talaltak. a kutya haziasitasanak is kinaban talaltak elso nyomait. valoszinuleg a zsidosag is OTT alakult ki. nem is lehet maskeppen.!
"adhat e barmi buszkesegre okot az hogy valakiknek az elodei mikor leptek fel a tortenelem szinpadara?"
Adhat. A kínaiakat leszámítva, a zsidók a legrégebb óta létező kultúrnép.
"az egyiptomiak, kinaiak, japanok mikor leptek fel a tortenelem szinpadara?"
Mellik mikor... mér is gondolod, hogy nem büszkék a sokezer éves történelmükre?
"az amerikaiak mikor leptek fel a tortenelem szinpadara? nem kellene ezt atgondolni?"
Gondold át.
"foleg mert a megjegyzesbol a guny es az ironia sutott. persze nyugodtan mondhatta volna az 5000 evezes helyett a budos zsidot is. az is divatban volt valamikor..."
No, az, hogy a pofa zsidózott csak egy dolog, de az 5000 évben igaza volt. Pofánvágni a zsidózás miatt kell....
szerinted a tobbi nep haany ezer eeves? adhat e barmi buszkesegre okot az hogy valakiknek az elodei mikor leptek fel a tortenelem szinpadara? az egyiptomiak, kinaiak, japanok mikor leptek fel a tortenelem szinpadara?
az amerikaiak mikor leptek fel a tortenelem szinpadara? nem kellene ezt atgondolni?
foleg mert a megjegyzesbol a guny es az ironia sutott. persze nyugodtan mondhatta volna az 5000 evezes helyett a budos zsidot is. az is divatban volt valamikor...
Ez van frédi, ezek a zsidók - már, ha és ahol éppen vannak - egy 5000 éves nép 5000 éves kultúrával. No, ez úgy igaz, hogy a Kr. e. 19. században léptek fel a történelem sznpadára, szóval 4000 év + ÁFáról beszélünk....
jonnek a sztradan masok is szemben szep tomott sorokban...
hallottam hogy az augusztus 20-i tragediat a zsidok okoztak....
ugyancsak hallottam a ketto kozul az egyiket
a., a zsidok (csak igy zsidok) nekialltak dicsekedni hogy ok 5000 eves nep 5000 eves kulturaval. kint az utcan ezt beszelgettek meg hogy ok milyen fasza csavok es 5000 eves nepek 5000 eves kulturaval
b., valaki politizalgatott es nagyon okos volt es mondt hogy majd mennek az 5000 evesek becsbe cukraszdat grundolni. (persze decens akarkikent egy percig nem mondta ki a zsido szot. mert nyilvan nem antiszemita. csak ugy 5000 evesezett...)