Mintegy 100-150 ember részvételével tüntetést szervezett több civil szervezet a terhességmegszakítások és az abortusztabletta esetleges bevezetése ellen csütörtökön, Budapesten.
Nézd, ha elolvastad volna, mit is írtam, magad is belátnád, hogy nem őrölünk annyira két malomban. Nem tetted és most ezt próbálod magyarázni. Mi lenne, ha egyszer vennéd a fáradságot? :)
Teljesen igazad van. Nem írtál olyat, hogy kényszerítve lennének arra, hogy megszüljék a gyereket. . Csak nem szakíttathatják meg a terhességet. . Mecsoda különbség!!
Ki írta, hogy kötelezném őket? Hol írtam én ilyet? Megint gondban lennél, ha megkérnélek, mutasd ezt meg itt a topicban. Én ugyanis nem írtam ilyet. Éppen ebből látszik, hogy meg sem próbálod megérteni, mit akarok írni, mert van egy hosszú évek sikeres agymosása által beépített gát valahol a szürkeállományban, amelyik sikeresen működik és a szlogenteremtő és prekoncepció-generáló központhoz irányítja az impulzusokat, amikor olyan véleménnyel találkozol, ami ellentétes a tiéddel.
Szóval: Hol írtam én olyat, hogy kötelezném őket? Lennél szíves megmutatni? :)
1. miért akarsz olyasmiről vitatkozni amihez neked mint pasinak az égvilágon semmi közöd? de ha nő lennél akkor is csak a saját külön bejáratú magzatodról dönthetnél és nem máséról.
2. "akkor jön az egymás kölcsönös ajnározása." az ajnározás szónak nem ismered a jelentését vagy csak elírtad?
Nagyon szépen megrajzoltad a saját portrédat - különösen ez a rész tetszik:"Nekem van igazam - hiszen ez olyan egyértelmű -, a tobbit meg lekakálom"
Ezt én már láttam előbb is, csak nem gondoltam, hogy fel is ismered magadban, és még pontosan meg is fogalmazod...
(Attól jobban érzed magad, ha sértegeted azokat, akik nincsenek veled egy véleményen?Ez milyen beállítódású ember sajátja(mert a liberálisé immáron nem lehet, hisz az, ugye, mint megtudtuk, én/mi vagyunk)?Csak kérdezem, nehogy valaha ahhoz tartozónak valljam magam....)
Te pedig még mindig nem értetted meg, hogy én nem erről írok. De neked is rojtosodik a szád a sok sületlenségtől, amivel igyekszel azt bizonygatni, amit nem kellene, mert nem tudnád megvédeni. Érdekelni meg nem fog téged, hogy miről írok, mert akkor nem tudnál itt nyüszögni emiatt. Egyszerű lélek, no. :)
Ne kívánjál. Szerezzél tapasztalatokat. Halgassanak ki a rendőrök. Szembesítsenek azzal 130 kilós szépfiúval, aki rojtosra keffentette a popsidat, és merő viccből benned felejtett 2 golflabdát is. Aki mellett ott nyüzsög a legmenőbb ügyvédi iroda legmenőbb, büntetőügyekre szakosodott ügyvédje, és a rendőrök a sapkájukat sem merik levenni, nehogy eljárási hibára hivatkozva semmissé tegyék a nyomozás eredményét. Érdeklődjön a bíró arról, hogy tudtad, e, hogy kék póló viselése egyértelmű felhívás a táncra, és ilyetén magadnak köszönheted a bajt.
Nagy gondban lennél, ha bizonyítanod kellene, hol is állítottam ilyet. Tudod mit? Megelőlegezem neked a hazug jelzőt. Barátilag. Jó érzés hazugnak lenned? :)
Imádnivaló nézni, ahogy egymás virtuális köldökét nyalogatjátok. Így az egyszerűbb, én megértem. Itt nem kell gondolkozni, elég, ha a saját prekoncepcióitokról kinyilvánítjátok, hogy azok a kóserek, a többi meg nem számít. Erről ismerszik meg a liberális hozzáállás. "Nekem van igazam - hiszen ez olyan egyértelmű -, a tobbit meg lekakálom" Ha meg mernek szólni, akkor jön az egymás kölcsönös ajnározása. Lényeg, hogy ne kelljen érdemben megnyilatkozni. A szlogenek szintjén izmosak vagytok, és ennyi elég is. :)
Ez a két dolog az Acsai fejében keveredik csak, mivel ő a nő, az anya önrendelkezési jogát eleve nem létezőnek veszi, és kizárólag a saját erkölcsi mércéivel vizsgálja a helyzetet, ahol csak a erőszak áldozataként ABra "jogosult", és az áldozat farvizén mögötte potyázni próbáló élvezetbőlkefélőelvonásitünetesvédekezniképtelenmertahhozishülye nő van.