Ezért a társaságért valóban érdemes lenne elmenni a világ végére is, aztán csinálni mindenkiről egyetlen képet, amit ki lehetne ragasztani egy nagy tablóra A képaláírást nem részletezném ;Đ
További javaslatok: trafócipelés, ökörsütés, zsákbanfutás, triódás céllövölde, a végén pedig tombolasorsolás, melynek fődíjai a dys-cus ládáiból bontott hanxórók. Ha ennyire változatos lesz a program, talán még én is benézek...ppp)))
Jut eszembe, ezt nem először hallom! :) Az AVX-en, - míg ott voltam -, egyszer Huszti Zsolt leteremtett, hogy nem dumálni kell, hanem letenni valamit az asztalra! Ezen akkor nagyon elgondolkodtam, és meghunyászkodva, szépen elvonultam a helyemre, és azóta nem dumálok...:)
Megtanulhatnád komám, hogy mindig azt b@sztatják leginkább, aki erre legalkalmasabb, vagyis a legjobban ugrik rá! :)
A kérdésedre válaszolva, én minek hozzak bármit is, (egyébként régebben volt már lent cuccunk, és ha nem is mi, de más szokott hozni Mellorn cuccot) én nem akarok bizonyítani semmit, és lehet hogy igazad van, még nem sok mindent tettem (ünk) le az asztalra, mit küzdjek a nagyokkal...:)
Tudom Gabóca, a jó ismerőst nem szabad cseszegetni. Bezzeg engem, azt igen. Mindik azt bántják, aki a legtöbbet tesz le az asztalra. :o) Te is hozhatnál valamit.
Amúgy, jó, hogy Zaqu is jön, mert a leesett állaitoktól megkékült körmöket a lábujjaitokról elegánsan letépi, majd szakszerűen ellátja. :o))
Amúgy lessz e valami forrás? Már az 5ször átmásolt ezermesterszallagokon kívül? :o)