Szerbusztok kutyatesók.Nem tudom emlékesztek rám, de múlt hét szombaton Döbinek köszönhetően szétment a térdem, valószínű, hogy szerdán meg kell műteni eddig 5 nap alatt lecsapoltak belőle 450 ml vért, (hú az mennyi feles lenne piában).Szóval kaptam egy elég szép térdvédőt, amitől nem tudom behalylítani a lábam, és csak mankóval tudok menni. Azért megyek szombaton edzésre, csak nem edzek.De,hogy valami jó is legyen a rosszban becsajoztam a kórházban.:):):):)
azt hittem, hogy egy csomo hozzaszolast kell majd elolvasnom, mikor visszaterek... erre egyetlen egy van, de az is minek...
T kerdesedre valasozlva jogositvanyt inteztem.
hivott Dori, hogy nem minden pom-pom lany ment ki edzesre... :( de ez ellen a messzi tavolbol nem sokat tudtam tenni. ugyhogy vagy szerdan vagy valamikor uj talalkozo kell.
ja, szerda. nem kellene korabban kezdeni az edzest? van aki dolgozik?
akkor a sozmbati edzesre sajnos nem tudok menni... mar holnap elhagyom a varost.
a pom-pom lanyok ott lesznek szombaton az elso megbeszelesen. elkepzelheto, hogy fuvar teren kellene majd egy kis segitseg, akinek tudom a szamat majd csorgok...
Hy mindenki, Oké Kullancs akkor hozd el a kamerát és akkor segíthetsz te is. de minden segítség jól jön. Na üdv. Majd szombaton találkozunk, és csinálunk valami nagyon állat dolgot, Ja és nem tesszük fel a Netre.
Csáó PREDATOROK:):) Van még egy Movie is ami még vagányabb feltőltjük aztis:) Sajna nemtom vinni a videót mert nincsen DVD íróm de ha gondolod szívesen besegítek a clipben:)
hi. meddig tartott a szombati edzés? bocs,hogy közben eljöttem.kezdtem érezni, hogy megfázott a vesém. otthol győztem magam kikúrálni. szerdáig remélem sikerül:-)))))))))
Sza kullancs hozd majd el szombatra az edzésről készített videót, mert jön egy haverom ő is felveszi, otthon meg csínálunk egy fasza videóklippet. Ezt úgy tervezzük, hogy edzésről, a meccseinkről, meg egyéb helyekről összevágott videóklippet csinálunk az indulónk zenéjére.
De bárki hozhat videót akinek van. Hátha azon is van valami felhasználható anyag.
A büdös p...ba,nekem meg a szombati edzésen megrepedt a lábfejemben 2 cm hosszan a csont. De ez nem jelenti azt,hogy nem járok edzésre,csak a szerdait kihagyom.
Zoli a te pom-pom lányaidnak üzenjük h, majd szombaton 13.30 és 14.30 között legyenek ott teskándon, mert ott lesz a megbeszélés az egész pom pom dologgal kapcsolatban a lányokkal meg az alexal már meglett tárgyalva tehát minden ok csak a csajoknak kell ottleniük és résztvenni ezen a beszélgetésen!
Na ezt a képet nézzétek meg ez is azok közül van amit a ZH fényképésze csinált az edzésen! Asszem megtom szerezni az összeset amit csinált de nem mára max 2 hét!
Pedig vazze ez jó ujság kép lett volna! Elég egy piros erre a képre :P Igaz tomi! ? :P