Keresés

Részletes keresés

drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 171
milyen határt? Temerinnél, ahogy Ágoston követeli? Vagy Tőkésnél? vagy hogy kell ezt érteni?
Előzmény: Törölt nick (168)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 170

polyci

az enektudast elfelejtetted...

amugy azt sem ertem hogy miert nem arra mentek hogy konkret igereteket huzzanak ki gyurcsanybol, aki ABBAN a helyzetben erre maximalisan hajlando lett volna!

Előzmény: Törölt nick (168)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 169

drzyx

irracionalis elveken allo emberek nem meggyozhetoek.

1., egy ilyen ember szemeben ateizmusommal en is irracionalis elveket vallok hiszen nem tudom bizonyitani isten nem letet. azt fogja mondani hogy a teremtes tenye valo nekem KELL bizonyitani hogy ki teremtett.

2., orszagokkal valo osszehasonlitas ejelhar ugyeben aki egy izig verig, talan meeg tulsagosan is, magyar jelenseg, szerintem nem helyenvalo.

3., az ejelhart foglalkoztato kerdesek engem is foglalkoztatnak es meeg akaar kozos nevezore is juthatnank ha es amennyiben elfogadna az allaspontomat.! (persze itt egy lathatatlan smiley helyezkedik el...)

Előzmény: drzyx (144)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 167

sc

a jo dolgokrol valo megemlekezesekben semmi de semmi gond nincs. persze az egyutt unneples meglehetosen nehezen megy akaar marc 15-en, akaar augusztus 20-an. hanem megy a fikazgatas es a kulon unnepelgetes, kormenet, koncert stb stb. iden mar a tuzijatek is veszelyes uzem. de a baloldal is hoborgott hogy miert is kell mashova tenni a tuzijatekot?

a rossz dolgokrol miert is olyan jo megemlekezni?

vegyuk mohacsot. ott van szulejman szobra. rossz, hogy ott van? nemzeti gyaszt kell tartani a mohacsi vagy muhi csata/csatak evforduloin?

trianon mint gyasz. magyarorszag egyseges es eros es KEEPES gondoskodni, akaar befogadni a vilagon elo osszes magyart. miert is trauma trianon? ha trianon nem lett volna es/vagy nagymaminak negy kereke lett volna jobb es erosebb lenne magyarorszag? lenne 30 millio magyar? szerintem nem lenne es ugyanolyan feszultsegek ervenyesulnenek itt mint a szet nem darabolt csehszlovakiaban es jugoszlaviaban.

ausztria trianonozik? vagy esetleg orul hogy megszabadult a birodalomtol?

volt trianonnal szemben kidolgozhato magyar javaslat? vagy minden javaslat magyarorszag teruleti egysegebol indult ki? miert nem hoztak letre a horvatorszagnak megfelelo statuszt peldaul szlovakiaban vagy erdelyben? de horvatorszagban van vagy 40000 magyar a delvideken pedig 400000.

mindenesetre a lenyeg az eros es egyseges magyarorszag mint trianon kovetkezmenye vitathatatlan. es nagymagyarorszag nem lenne sem eros sem egyseges.

Előzmény: shadowcruiser (145)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 166

Ágoston András, a temerini hős, aki az útlvlét hiányolta az ingzsebbő a temerini piacon, miközben Tőkés püspökúr énekelt és aki a Fidesz vajdasági segédcsapatának, a VMDP-nek az elnöke:

Az első, hogy a vajdasági magyar kisebbség pártjai szinte soha nem sokallták a magyarországi "intervenciót". Egyetlen nagy nyilvánosság előtt elkövetett kivétel Kasza József "zorbánviktorozása" volt. Ő a NATO-bombázások alatt, Milosevic politikai céljainak megfelelően, nyilvánosan ítélte el a magyar kormány döntését, mellyel az intervenciós légierő gépei számára engedélyezte Magyarország légterének használatát.

Mondani sem kell, ez akkor nem fejezte ki a vajdasági magyarság alapérdekeit. (Ebben az időben Temerinben a kenyérért sorban állók inkább azt kifogásolták, hogy Csurka úgy húzta meg a "kerítést", hogy abból Temerin kimaradt.)

Ágoston András (VMDP Hírlevél)

drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 165

Tóta W. megint nagyon jó!

De. A titkosügynök ugyan ne hagyja már szanaszét az igazolványát még akkor sem, ha civilben van, és éppen nemzetiszínűre issza magát. Sőt akkor ne is legyen nála, mert az senkinek se hiányzik, hogy részeg ügynökök meglepetésszerűen szolgálatba helyezzék magukat. Meg az se, hogy azoknak, akiket meg kellene ott figyelni, legyen egy NBH-papírjuk szebb időkre. Az volna csak igazán szép, ha még fegyvert is vitt volna a kolléga, aztán bedobja a közösbe önzetlenül.

Viszont nem indokolt talán teljes erőből verni a tamtamot, hogy jajistenem, nyakunkon a nemzetbiztonság. Ha én évente szervezek egy nomád tábort, és ott ismeretlen okból, viszont menetrendszerűen megjelenik az összes ismert és ismeretlen horog- és nyilaskeresztes lovag az egész Kárpát-medencéből, akkor természetes, hogy a rájuk specializálódott kutatók kapnak az alkalmon. Amikor vonulnak a vadlibák, a madarász kivonul a Hortobágyra. Amikor Magyar Sziget van, a nemzetbiztonság meg oda vonul ki, és nézelődik, kutat, figyel. Nem azok a jóravaló fiatalemberek érdeklik, akik évente egyszer lemennek hülyeségeket kurjongatni meg tarsolylemezről hátrafele nyilazni, hanem az a pár tucat rosszarcú igazi nyilas, akik azonban ilyenkor itt találhatók egy kupacban.

A provokáció csak ott hatékony, ahol már megvan a gyanú.

Az persze elég baljós feltételezés, hogy a Hivatal nemcsak figyel, de provokál is, beszól a kongói kislánynak, feketemajomozik. Hogy tett-e ilyet, azt egyhamar nem tudjuk meg, lévén a szolgálat, mint említettük, titkos. Egy politikai célra használt, provokátorügynökökkel operáló titkosszolgálat ellen csekély esélye van a civil véleménynek vagy akár igazságnak. De azért nem esélytelen. Ilyen négerezős-karlengetős-militáris provokációt ugyanis nem lehet akárhol elkövetni. Hiába próbálná az NBH négerező-hitlerező ügynökkel lejáratni és provokálni a Szigetet, a Hit Gyülekezetét, a Szabó Ervin Könyvtárat vagy a Tescót, nem menne. A provokáció csak ott hatékony, ahol már megvan a gyanú, ahol tulajdonképpen elképzelhető, hogy nem annyira jó négernek lenni, pláne színpadra állni, vagy hogy egyesek SS-egyenruhában illegetik magukat. Hogy aztán a Magyar Sziget saját hülyéi vagy a gonosz provokátorok viselkednek vállalhatatlanul, az szinte mindegy, ha megvan a táptalaj, ahol az ilyen viselkedés megterem, mint szemétdombon a penész. A táptalaj összetételét pedig a tisztelt szervezők, szegény naiv, korpa közé keveredett Malackák pontosan megtudhatják a saját programjukból, a dalszövegekből, az egész rituális irrealitásból, amit ez a revizionista-árpádsávos romantika jelent. Az ilyesmivel együtt jár a titkosszolgálat, kérem. Kívánok ennél ügyesebb ügynökököket hozzá.

Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (164)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.18 0 0 164

yó.

Akkor itt egy kis Tóta W.

http://index.hu/velemeny/jegyzet/nbhsziget/

Előzmény: drzyx (163)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 163

természetesen és szívesen fogadok itt bármilyen cikket, ha láttd eleve úgy nyitottam, hogy mno-t is idéztem és indexet

de a befőtteim dézsmálását fejezd be a spájzban:)

Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (161)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.18 0 0 161

Egyelőre te értekezel erről a témáról.

Gondoltam idevág ez a cikk is.

Előzmény: drzyx (158)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 158

Hát ez aztán felháborító, Kovács néni nem volt hajlandó átvenni Szabó bácsi iratait:)

hőlye ez a Torockai - mi lehet ennek a neve ha nincs illegalitásban?:) - ha az van ráírva hogy szakszolgálat, akkor mit kersett az nbh-nál?:)

nem lehet hogy ő is valamely szomszédos orzág titkosügynöke?:)

hogyaszongya gyanúsan kérdezgették, hogy mi a nevük és hányan vannak, ez nem egy bejegyzett szervezet? mert akkor nyilvánosak az adataik, ha meg nem bejegyzett, akkor hess van, mert bármilyen legálsi célra létrehozható szervzet és a bíróság nem engedélyez, hanem csk azt vizsgálja, hogy törvénybe ütközik-e a célja? viszont iellegális bűnszervezet nem hozhtó létre, sőt az már maffia és annak tagja is büntethető, nem kell hozzá aktív bűnelkövetés:)

Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (156)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 157

kizsebelték a ZigazMagyarock?:)

zsebire meg ráírták: metszette Sumérfffffyyyyy Levante:))

Előzmény: fakalap99 (154)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.18 0 0 156
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 155
Arzénka, azonnal fejezd be a rumosmeggybefőtt felfalását a spájzomban! egyrészt az enyém, másrészt meg csak keveset javít az iq-on az alkohol:)
Előzmény: Lacházi Smasszerman Arzén (151)
fakalap99 Creative Commons License 2005.08.18 0 0 154

"kellett a melò a sok tehetsègtelen szt. tisztnek!"

Akik megfigyeltèk az ott szòrakozò fiatalokat.

Csak az egyikuk zsebèbol kiesett az irattàrca.

Pech!!! Most lehet hadovàzni, hogy mit keresett ott.

Előzmény: Röné (148)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 153

senki nem hisztériázik, amit hallasz a fejedben, azok a hangok, akik megmondták nekd, hogy normális vagy:))

most komolyan:

˝én a felvonulásokban,a  zsászlóerdökben, a szoboravatásokban, történelmi játék- és dokumentumfilmek elkészítésében semmi ptoblémát nem látok. Nagyon helyes. Emlékezzék a nemzet dicsö és dicstelen múltjáta. Söt, szeirintem Trianon napját nemzeti gyásznappá kellene nyilvánítani.˝

ezzel én is egyet tudok érteni, de a problémát én meg abban látom, hogy kik viszik ebben a prímet és kikkel közösködik a parlamenti jobb is és nem a baloldal hisztériájában, tudod hiába értesz valamivel egyet ha azt olyanok sajátjítják ki, akik hidakat zárnak le, örjöngenek, sumérszittya 9x-es bélcsavarodásuk van etc

92-ben még a fidesz kényes volt, a demokratikus chartát aláírták, mert egyt éretetek, de a demonstrációkbaan nem vettek részt a volt komcsikkal, tehát mégsem csak az számít miről van szó, hanem az is, hogy kik jelenítik meg

Mécs Imrét a 301-es parcellánál kifütyülték, talán azért mert nem kell megemlékezni a kivégzett forradalmárokról? nem, hanem mert úgymond áruló, ha a te logikádat követjük, akkor a füttyögő kórusnak együtt kellett volna megemlékeznie Horn Gyulával, hiszen a forradalmárokról meg kell emlékezni és mindegy kivel, mert a cél a fontos

én meg azt mondom, hogy jóérzésű ember ha gyet is ért a kiemelt beírásoddal, akkor sem adja össze magát a csürhével, mert nem mindegy, hogy kikkel közösen teszi azt, mint jól látható va amikor értitk ezt a különbségtételt van, amikor nem akarjátok érteni

Előzmény: shadowcruiser (145)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.18 0 0 152

Hova mennek a vagonok? Mennyit csomagoljak? Kis szendvicset, vagy nagyot?

Monta itt nekünk a Sesely bácsi, hogy a magyaroknak csak egy szendvicset ad, mert ide a közelbe delportálják az összeset, a szlovákok kettöt kapnak, mert messzebb mennek...

Előzmény: Röné (150)
Lacházi Smasszerman Arzén Creative Commons License 2005.08.18 0 0 151

A szélsőjobbosok már a spájzban vannak:-))))

Röné Creative Commons License 2005.08.18 0 0 150
Fú, szerintem nagy a veszély. A hazai széljobb megkezdte, tudatos aknamunkáját!

Ha nem vagyunk éberek, átveszik itten a hatalamat! Gondoljunk csak bele, egy nap hirtelen arra ébredünk, hogy mintegy vezényszóra minden rendőr, katona, tűzoltó és vadakat terelő juhász szemében egy kegyetlen fény csillan meg, és máris indulnak a vagonok!!!

Sosem lehetünk biztonságban az imperializmus itthoni ügynökeitől, amondó vagyok!

Mit tegyünk? Mit tegyünk???

Előzmény: drzyx (149)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 149

mija gond rönéke? hoztam egy index cikket, egy mno cikket, nem tetszik a kiegyensúlyozottság?

kérdeztem, hogy van-e ilyen veszély egyátalán, válaszoljál rönéke, oszt semmi gond, de előtte olvasd el a topiknyitót, meg a leírást, vagy magyaráztasd el valakivel magadnak

böröndüzletben utazol? mert nekem nincs, van jutányos ajánatod?

Előzmény: Röné (146)
Röné Creative Commons License 2005.08.18 0 0 148
He? :)
Előzmény: fakalap99 (147)
fakalap99 Creative Commons License 2005.08.18 0 0 147

Làttad a vègèt?

Nagyon igaz csak forditva!!

Kellet a melò a sok tehetsègtelen szt tisztnek..:-(

Előzmény: Röné (146)
Röné Creative Commons License 2005.08.18 0 0 146
Micsoda topiccím, milyen megható haladó balodlali értelmiségi aggódás, reszketés a sarokban, fogvacogva! :DDDD

A széljobb már a spájzban van!!! :DDDDD

Bőröndöd becsomagolva már? :)))

shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.18 0 0 145

Alfredoo,

én a felvonulásokban,a  zsászlóerdökben, a szoboravatásokban, történelmi játék- és dokumentumfilmek elkészítésében semmi ptoblémát nem látok. Nagyon helyes. Emlékezzék a nemzet dicsö és dicstelen múltjáta. Söt, szeirintem Trianon napját nemzeti gyásznappá kellene nyilvánítani.

A problémát abban látom, hogy a baloldal ezt felfújja és azonnal hiszétiázni kezd. Miért? Egy nemzet vagyunk. Ünnepeljünk, emlékezzünk hát együtt édes hazánk gyászos napjára.

Előzmény: alfredoo (130)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 144

dehogy elvetendő frédi bátyám, dehogy elvetendő, mindazonáltal ez egy örök dilemma, irracionális elveket vallók racionális érvekkel nem meggyőzhetők, csak teret és publicitást kapnak, valaha én is olyan idealista voltam mint te

a másik amit te képviselsz, hogy érvek ütkötetésével kiviláglik kinek van igaza, és a tiltás csak a látenciát erősíti, a tiltott gyümölcs mindig zamatosabb

nos, Frao a te utadat választotta Le Pen 15%-on áll és már volt elnökjelölt a második fordulóban

Németo az én utamat és mégis bejutott a DVU a szász parlamentbe

van jó megoldás?

talán USA ahol egyszerűen nem komilfo ilyenekkel mutatkozni vagy szóbaállni, de ott meg vannak mindenféle neokon-ok, meg fundik, bolond egy helyzet

Előzmény: alfredoo (136)
shadowcruiser Creative Commons License 2005.08.18 0 0 143

Alf,

hasonlítsuk össze a osztrák a svájci példával. Utóbbit nem ismerem, de majd te segítesz..

Előzmény: alfredoo (129)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 142

drzyx

eltulzott jogok a bunozoknek. hat szerintem es ugy tunik egyes nyugati orszagok akaar jogalkotasa szerint is vannak ilyen eltulzott bunozoi jogok. persze ha az eroszakra buzdito imamokat bunozoknek tekintjuk. vagy az azonositasi problemakor...

a rasszizmusrol az jut eszembe hogy szelsojobb korok szivesen beszelnek antimagyarizmusrol mint a rasszizmus egy formajarol.

Előzmény: drzyx (141)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 141

én nem is annyira a képekre gondoltam, hanem arra, hogy szervezeti felépítésénél, hierarchikus szervezeténél, tekintélyelvű rendpártiságánál fogva fogékonyabb egy ilyen szervezet a rendpárti - az ő rendjük pártján álló - szélsőjobb eszméire.

mint pl. rasszizmus, eltúlzott jogok a bűnözőknek, demokrácia újragondolása, igazi rendszerváltás, stb hívószavak

Előzmény: Törölt nick (135)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 140

drzyx

innen nezvest viszont felmerul a kerdes hogyha a cionistak erdekei egybeesnek a szelsojobbal, a szelsojobb ezt tudja e? ha tudja es tenyleg antiszemita akkor miert is HAJLANDO a cionistak szekeret (objektiv ertelemben) tolni?

ha innen nezzuk a dolgokat, es miert is ne neznenk innen a dolgokat, akkor a magyar szelsojobboldal bizony ZSIDOBERENC!

Előzmény: drzyx (139)
drzyx Creative Commons License 2005.08.18 0 0 139

fogalmam sincs frédi bátyám a cionisták belső ugyeiről, de szvsz egybeesnek az érdekeik a szélsőjobbal, mert az ösztönzi a zsidóság megőrzését és a kivándorlást Erecbe, ill. még azok is kénytelenek zsidóságukat felfedezni és megélni, akik már asszimilálódtak és magyarnak érzik magukat.

Ma olvastam valakitől, hoy félti a gyermekei jövőjét, mert zsidó apától, de nem zsidó anyától származnak, izraeli szempontból nem zsidók, de kedvenc szélsőjobbunk számára bizony azok

Előzmény: alfredoo (134)
alfredoo Creative Commons License 2005.08.18 0 0 138

polyci

nem hiszem hogy a kadar rendszer es foleg rendorsege baloldalinak irhato le. talan a kormanyhuseg jobb kifejezes. de ez ma is elvaras a rendorseggel szemben es ma sem kerulhetnek be kormany es orszagellenes elemek a rendorsegbe.

ez a jobboldalisag is ertelmezest kivanna. mitol is jobboldali a fidesz? amikor nagyon sok elemeben baloldali politikat hirdet? vagy mitol baloldali az szdsz/mszp?

az hogy valaki valamilyen erteket ki kivan tulajdonitani, az hogy valaki onmagara mutat es tagoltan azt mondja hogy pol-gar????

talan jobboldali ertek a csaladszeretet, mint ahogy ezt onmagukat jobboldalinak aposztrofalo politikusok szeretik mondogatni es mantrazni? ugyan mar.!

Előzmény: Törölt nick (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!