Sajna mint a telefonban mondtam máris kénytelen voltam lemondani. 1: tényleg s.o.s. sürgős PC szerelési munkám lett. 2: Krisztina névnap lesz és a "mama" Kriszti.
Nekem a "félelmetes" rész a közös szakaszon van. Nem tudom melyik részen van egy nagyon meredek orsz.úti szakasz , majd egy bal kanyar után ragadós sárra emlékezem, A többi nem vészes. A Bike Mag fórumon a rendezők időnként frissen tályékoztatnak az állapotokról : http://forum.bikemag.hu/showthread.php?t=2046&page=3
Ok, mondjuk azt még én sem tudom hol leszünk elszállásolva stb. de majd kiderül.
Egyszer a Veszprémi Egyetemi Napok-on aludtam "kicsit ilumináltan" a vasútállomáson, nagy meglepetés nem érhet. Akkor is úgy mentünk le, hogy van hely bőven a diákszállón:))
Ja, Andor mondta, hogy külön a te kedvedért felújitatta a cratert:o). Akkor holnap este korsó emelgetéssel gyúrunk! Mentálisan be kell illeszkedned a montis táborba.
szakmailag nem ajánlott a felkészülést montizással megzavarni
Sic transit gloria mundi! (Így múlik el a világ dicsősége!) :-(. Hát mikor fogunk együtt tekerni. Ez az outizás valamiféle fertőző állapot lehet, Istyu papát is alig látom mostanában.
Erősen vacilálok !! ( eddig úgy volt , 7-re megyünk ) Sok országútizás után , nem lessz kedvem sarazni , illetve utána bringát pucolni. Szakszerübb válasz : a burgenlandi ( jövő hétvége ) verseny előtt szakmailag nem ajánlott a felkészülést montizással megzavarni ! Szóval - nem tudom mit akarok ....
Sziasztok ! Tavaly két barátunk is sima gumival jött végig ! Ráadásul ahol kicsit ragadós sár volt , ott jobban átmentek mint mi , akiknek beszorult a kerék a sártól a villába...legyen okos az ember...
Hát én nem szerelgetem át az enyimet, de az kompromisszumosabb (marathon cross), a tied talán egy kicsit aszfaltosabb, de simán tekerhető lesz vele, persze ha szeretsz szerelgetni.
Nos, akkor konkrétabb tervezet hétvégére, bizva az idő javulásában.
Péntek reggel vonat Gödöllő(9:23)-Székesfehérvár(11:30) átszállás nélkül,103 km.
Innen szép idő esetén két keréken Veszprémig a Sárszentmihály-Nádasladány-Vilonya útvonalon. Bár igy kicsivel drágább az út a menet küzben elfogyasztott sörök miatt:o). Ha esetleg esik arrafelé, akkor ebéd a pályaudvaron, és a 13:05-13:44 vonattal. Szállás a Sirálypanzio -ban, ahol tavaly voltam, vagy a egyetemi kolesz-ban. Reggel 7-től, este 19-ig Gázló. Indulás az esti vonattal Veszprém (20:15)-Kelenföld(21:50), majd némi tekerés után Keleti(22:35)-Gödöllő(23:18). Vagy még egy lent alvás, ha nagyon sarasok,büdösek, fáradtak leszünk. Ez esetben Vasárnap Veszprém (07:54)-Kelenföld(09:40), Keleti(10:20)-Gödöllő(11:00). Hát ilyesmi a terv.
Szia, számomra az égi áldás már Tura óta tartott, csiga papa elment jobbra az egyetemen át. Ez az átjáró esőben úgy látszik elromlik, én átmentem mindenesetre.
Jeget nem kaptam. Andor előtte nap leállt itt autókat irányitani, én kihagytam :o).