World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ahogy öregszik a játékostársadalom, úgy van egyre nagyobb igény a casual raidelésre. Nyilván a casual hardcore-ra is. A játék maga is folyton kényelmesedik, mert az emberek nem tudnak, nem akarnak annyi időt tölteni vele, mint amikor elkezdték. Közben lett munkájuk, gyerekük, kicsit beleuntak, whatever. Lett is summoning stone, aztán meg instába teleportáló LFD. Én is úgy kezdtem, hogy heti 50-60 óra, most nem tudok rászánni 20nál többet, de még az is csücskös. Ennyiben simán lehet vinni 1-2 karaktert, csak hatékonyan kell játszani.
Amugy vicces, szerintem ez a stílus többeknek tetszhet mint gondoljuk. Kollégám, kezetektől van accountja, ha épp nem unja a contentet nagyon ügyesen és magas szinten játszik közölte, hogy eddig nem tudta, de rájött hogy neki is ilyen játékstílus feküdne. Majd belekezdett egy röpke félórás monológba tapasztalatairól: fél órás invekről meg 20 perces buffolásokról, meg hogy miért is unt rá a játékra.
Én azt mondom, beszélj azzal a 6-8 emberrel, mert ha őket tényleg érdekli ez, akkor kb meg is van az első 10es csapatunk, de majdnem a második is. Jelenleg 12 apply van, ebből 7-8 az ami kb biztosra vehető. És ha ennyien lennének Arathor-horde oldalról akkor valszeg ott lenne a guild.
Az fasza, 2 másik arc is beszélt arról, hogy 3-4 embert érdekelne ilyesmi dolog. Viszont a kérdőívek eddig elég vegyes képet mutatnak arról, hogy kinek hol felelne meg. Igaz, ahogy az egyik srác mondta, akinek ilyen specifikus raid igényei vannak azok úgyis simán vállalják a migrációt.
Kitöltöttem én is a kérdőívet, habár nem ismertek :) Kicsit ideje lenne visszavenni, de azért eredményeket is akarnék. Ha kialakul valami, szerintem a mostani guildemből jönne még 6-8 ember is akár. Nem nevezem meg, Zka úgyis látja a karinévből majd.
Néha eszembe jut hogy ki kéne próbálni a worgen druidát azért néztem rá a kérdőívre, de nálam a PVE szerver teljsen kizáró ok. :) A mazochizmusomat is kell táplálni valamivel. :D
Leginkább az ismerőseimre számítok akik 95%ban Arathor és QT-n vannak. Olyan ember meg nagyon kevés van aki nem hajlandó pve-n játszani, azért van így megcsinálva.
Thx. Nagyon izgulok, hogy mennyi ember fog összejönni. Meg majd otthon átnézem, hogy vajon mennyi a kamu reg és vannak-e ránézésre is láma jelentkezők :) Eddig egész jól alakul.
Illetve 20 órától raidelne, no. Az meg nekem pont korai még. Most filózok, hogy nyitok egy egyszerű weblapot ahol leírom milyen guildet akarok és körbeadom az ismerősök között, hogy aki jönne az jelezze.
Próbáltam keresni guildet google segítségével értelmesebb realmeken, de egy ilyet se találtam, ami 21h+ 10es hardozósnak készülne. Biztos van pedig, csak egy ilyen kereséshez a gugli is kevés :) Nézegettem realm guildjeinek listája alapján is, de úgy se jutottam előrébb. Ami az elképzelésemhez legközelebb áll, az 21 órától raidelne talán 10esekben, de még nem tudják :) Ennek az lesz a vége, hogy találomra csinálok majd valamit :D
Volt benne 1-2 év szünetem :) De sokan 1992 óta folyamatosan tolják. Igaz, már erősen leszállóágban van, a wow kijövetele nagyon betette a kaput, mert kb ugyanaz csak pindurit interaktívabb :D
Nem mondod, hogy 11 évig toltad azt... OMG. Én lenyomtam belőle talán fél évet, de annyira nem volt nagy flash. :) Ennek a vérpistikének utána kéne nézni, én biztos, hogy wowozás előtt nem hallottam soha.