Megoldódott! A Beállítások menüben kell még egy dolgot átállítani, a Beérkezett levelek fül alatt, tehát nem ott, ahol pipálgatunk - hogy a csillagozott levelek jelenjenek meg legelöl. :)
Bocs, az eredetiben is elfelejtettem megírni, hogy a bejelölések után a Mentésre is rá kell kattintani, különben figyelmeztetés nélkül érvényteleníti a módosításokat. Megtetted azt is? Ha megnézed újra, akkor kiderül. Ha a pipa továbbra is ott van a csillagozottak mellett, akkor nem volt mentés.
Ha viszont ott nincs pipa, és mégis a beérkezők mappába mennek a levelek, akkor egyelőre sajnos nincs ötletem.
Olvasd el az 1188-as hozzászólást. Csak neked épp a fordítottja kell. A csillagozott üzenetek elől vedd ki a pipát, és a 4 felette levőben (közösségi stb.) pedig tedd ki azokhoz, amiket nem a bejövők közt akarsz látni. (megjegyzés: Amikor a 4 csoport egyikében sincs pipa, akkor sem a csillagozott üzenetekre vonatkozó szöveg, sem a pipa mellette nem látszik)
Ma teljesen megzavarodott a Gmailem - idáig a csillagozott levelek külön voltak egy fenti részen, most mindenképp bele vannak keveredve a Bejövő levelek közé. Másnál is van ez a probléma?
Azt a levelet tegnap a kukában találtam meg délután, amikor már helyreállt a rendszer. Nem emlékszem (és nem emlékeztem rá tegnap sem), hogy én raktam volna át oda, de nem vagyok biztos benne igazából.
Azért kíváncsi lennék, mi lett a saját magadnak küldött levéllel? Mert annál szerintem nem lenne indokolt, hogy az érintett 4 kategória egyikébe kerüljön, tehát nem lett volna szabad eltűnnie. Mert nem promóció, frissítés, vagy fórumhoz tartozó. Lehet, hogy valamiért közösséginek gondolta a rendszer?
Újabb fejlemény: az imént megint fellépett a probléma. Ezúttal rögtön azt tettem, amit tegnap ajánlottál, és valóban segített. Remélem, nem minden reggel ez fog menni.
Köszönöm szépen a segítséget. Meglepő módon a hiba ahogy jött, úgy el is tűnt. Minden megjelenik ismét rendesen (reggel kikapcsoltam a gépet egyébként, és most kapcsoltam csak ismét be). Ettől függetlenül hasznos volt a válaszod, mert nem ismertem ezt a beállítási lehetőséget. Köszönöm még egyszer.
Szia, az meglep, hogy egyetlen levelet sem látsz a beérkező levelek közt. Különösen meglepő, hogy a saját leveledet sem. (Nem használta valaki más is a családból a gépedet? És a leveleződet? Magától ilyen nem szokott történni.)
De a probléma jelentős része megoldható: Kattints a jobb oldalon a fogaskerékre (neve Beállítások). Ezen belül válaszd a Beérkező levelek beállítása gombot. Ekkor valami ilyet fogsz látni:
A legfelső (Elsődleges) és a legalsó (Csillagozott - ha látszik) mellett hagyd meg a pipát, a másik 4 mellől vedd ki. Ha kész nézd meg a Beérkező leveleket. Szerintem nagyon sok minden meg fog jelenni.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a saját magadnak küldött levél is megjelenik-e.
Ha valamiért nem működne ez a módosítás, akkor írj, mert van még más szűrő is, ami elállítódhatott.
Megjegyzés: Nagyon jó levelezőnek tartom a Gmailt, évek óta használom probléma nélkül, de ennek a 4 csoportnak a külön kezeléséért nagyon bosszús vagyok. A legtöbb felhasználót ez összezavarja, nekem is idő kellett, míg megértettem a működését, és kikapcsoltam őket. Majd én megoldom ezek kezelését, nem kellene a Gmail rendszernek gondoskodnia erről helyettem.
Sziasztok! Olyan problémával találkoztam, amikor ma reggel megnyitottam a postafiókomat, hogy a beérkező levelek nem láthatóak. Egy darab levél sem. Azért nem írom, hogy üres, mert az összes levél között látom őket, és ott is azt írja ki, hogy az adott levelek a beérkező mappában vannak. Csak ez a mappa ürült ki, másik nem. Próbaképpen küldtem magamnak egy levelet, ki is írja, hogy van egy új levél a beérkezők között, de maga a levél csak az összes levél között jelenik meg, a beérkezők között nem látni. Mi lehet ennek a jelenségnek az oka, és hogyan lehet orvosolni? Még soha nem tapasztaltam ilyet, pedig több mint 10 éve gmailt használok. Előre is köszönöm a segítséget!
Talán már kérdeztem de akkor sem kaptam érdemi segítséget, ezért megint megkérdem: hogy tudnám elérni azt hogy a gmail ne basztasson folyamatosan a "Fontos biztonsági értesítés"-eivel, ahányszor új eszközről próbálok bejelentkezni.. Már tisztára idaegbajt kapok ettől az épületes faszságtól.
Azért nem engedi a visszavonást csak úgy, mert biztosnak kell lennie abban, hogy tényleg te hoztad létre a fiókot. Képzeld el, ha valaki más is vissza tudná állítani helyetted.
Egyébként ezt az oldalt is nézted? https://support.google.com/accounts/answer/7299973. Ez leírja, hogy milyen emlékek jöhetnek szóba az azonosítás során. Másodlagos email címet ha megadtál, vagy emlékszel a létrehozás napjára az jó lehet. Például a létrehozás napjára szerencsés esetben rájöhetsz úgy, hogy a Letöltések (Downloads) mappában megnézed a ChromeSetup.exe fájl dátumát, ha még megvan. Vagy a CProgram files (esetleg CProgram files(x86)) könyvtárban megkeresed a Google mappát, azon belül a Chrome mappát, vagy annak almappáit. És a leggyakoribb détum feltehetőleg a telepítés napja lesz.
Egyébként meg a google kersővel (mert az akkor is működik, ha nincs fiókod) keresgélsz olyan kulcsszavakkal, hogy "törölt google fiók helyreállítás". Hátha valamelyik találat tud valami okosat mondani.
Akkor lehet, hogy már réginek tekinti a törlést. Esetleg próbáld meg ismételten létrehozni ugyanazzal az email címmel és jelszóval. Persze a régi leveleid, könyvjelzőid stb. már nem lesznek benne. Ha nem engedi, mert még emlékszik a rendszer a régire, akkor hozz létre egy újat, hasonló email címmel.
Az lenne a kérdésem,hogy csináltam a fiamnak Google Family -t,ami annyira nem vált be,mert mindenre engedélyt kellett adnom,és kicsit besokalltam,néztem beállításokat,nem sikerült úgy megcsinálni hogy ne kelljen mindenhez az engedélyem,és meg szüntettem a fiókot. Azt szeretném most vissza állítani mert nagyon jó kis email címe volt :( És mivel én hoztam létre,ezért én is tudom vissza állítani valahol...csak sajna nem engedi!
"A Google nem biztosít más bejelentkezési módot ebbe a fiókba."
eddig jutottam. Se biztonsági kérdés,se semmi.
Hol tudnám még visszaállítani a fiókot? gmailbe? google-n?
Valakinek valami ötlet? Kinek írjak hívjak,hogy vissza tudjam állítani?
Szerintem a munkahelyed szúrt el valamit. Letiltott valamit, amit nem kellett volna. Jelezd a hibát náluk. Esetleg a főnöködnek, hogy továbbítsa au illetékeseknek. Innen senki nem fog tudni segíteni. Mellesleg a Google Chrome böngészőt eléred? Azért érdekes, mert a kettő egymással összefügg. Ugyanaz a cég működteti mind a kettőt.
Sziasztok! Látom, másnak is gondja van a gmail-lel. Egyszerűen utálom, mióta frissítették. Most tudja valaki, hogy mi a gond vele?? Két napja nem tudom megnyitni a levelezést, pedig nekem nagyon nagy szükségem lenne rá, ugyanis a munkahelyemen minden utasítást emailben kapok. Két napja egy helyben áll, semmi nem változik rajta, nem tudok levelet írni, semmit nem tölt be, volt, hogy kiírta: "Szervereink szeretethiányban szenvednek!" Én meg már idegbajt kapok tőle. Mi az Istent csináltak vele, hogy ilyen szar lett??? Tudtok valami megoldást arra, hogy visszaállítsam a korábbi, kifogástalanul működő verziót???? Vagy hogy egyáltalán mi van most??? Köszönöm a segítséget előre is!
Valószínűleg kikapcsolódott a beszélgetési nézet. A jobb oldalon a Fogaskerékre kattintasz, majd ott a beállításokra, és ott kicsit lefelé görgetve tedd át a pipát a "Beszélgetési nézet bekapcsolása" mellé.
A problémám a következő: Régebben elég volt a kurzort rávinni egy adott email címre,és az összes onnét küldött levél megjelenithető volt.Most ugy kell összevadásznom őket.Lehet hogy valamílyen beállítást nem csináltam meg az új Gmailen?