Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 255

szaruman

szinte ereztem elore. szinte megmondtam volna...

de masok is ezt mondjak.

es meeg azt is hogy kicsi orszag kushad. kicsi orszag tudja helyeet...

(nem en mondom. maasok mondjak... es ugyanugy szajkozzak hogy rendnek kell lennie es hogy erosebb kutya baszik...)

Előzmény: Törölt nick (253)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 254

czk

jo lenne. de masok maskeppen latjak. a jelszo a kompromisszum. elni es elni hagyni.

ez a trianon jol bebaszott ide.

talan valami europai megoldasban megbekulnek. no nem a mi eletunkben.

eleebe kellett VOLNA menni. AUTONOMIAT kellett volna adni. fuggetlenseget kellett volna adni. nem asszimilalni hanem autonomia.

persze AKKOR  mindenki magyarorszagon rohogtt volna. de akkor 12 millionyian lennenk.

a politikust az allamferfiaktol merfoldek valasztjak el.

Előzmény: Czibók Kálmán (251)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.10 0 0 253

"nem csipem a kozmopolitizmust.

Rendnek kell lenni. Nemzeti alapon."

TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK.

Előzmény: Czibók Kálmán (251)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 252

dp

gondoltam hogy bejon. legalabb gondoltal valami jobbra mint ami itt megy. vegul is hozzad kozelebb kell hogy alljon.

a kozonseget neztem a dvd-n. lelkesen enekeltek. magyarok es kevesbbe magyarok. de olyan atelosek voltak.

a jubileumi koncert.

Előzmény: Indián (250)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.10 0 0 251

nem csipem a kozmopolitizmust.

Rendnek kell lenni. Nemzeti alapon.

Én nem bántom a románd a szerbet, de ö is maradjon a valagán.

De nem vagyok hajlandó beállni a cuclibek táborába ahol Trianon mellé még mindegyik tagállam egy ánuszfényesitést is kap csak mert bée legyen.

NINVCS BÉKE.

Majd ha az én seggemet nyalják.

Mert megérdemlem.

A történelem az történelem.

Előzmény: alfredoo (249)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 250

Szeretlek is,meg nem is,

Tudod: így van ez...

Előzmény: alfredoo (248)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 249

czk

ha valaki ilyen szoveget irna valami kibaszott nagy romannak es a sarga kek mittomen milyen zaszlorol hagymazozna az tetszene? az jo lenne?

vagy azt is legszivesebben felakasztanad aki a szent roman szinekkel viccelodik? a piros feher zold stb stb??? kek sarga meg valami? a budapest zaszlo. piros?

haat ki a faszt erdekel a hulye romanok hulye zaszlaja. nekunk van trikolor. az meg szent.

piros feher zold. ez a magyar fold...

es ha masok rohognek rajtunk akkor mi van? igazuk van? nincs igazuk? ha mi rohogunk az argentinek hulyesegen hogy a kek feher zaszlo jegyeben es a himnuszt enekelve elsullyedt 400 kadett?

ennek barmi ertelme???

hanyan haltak meg a legutobbi falklandi haboruban?

Előzmény: Czibók Kálmán (246)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 248

dp

ha most meghallgattam robit es tetszett a megy a lany az uccan akkor egy rohatt genyo vagyok?

pedig nemzeti sorskerdeseken kellene agyaskodnom...

Előzmény: Indián (247)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 247

Kérlek, az első a genocídium vótt, amit lenyeltem, mert vótt valami halvány értelme a beszólásnak - bár kurvára nem teccett... Most sem fog senki sem takarodni az országból, és az erre való biztatást egyre nehebben tolerálom...

Köszönettel, ha megértesz, hanem, hát úgyis jó...

Előzmény: Czibók Kálmán (246)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.10 0 0 246

Kedves Indián,

miért 2?

Egyébként ezek után

"Ne haragudj, mi közöm van ahhoz, ha romániai rokonaid -cujkás, piros fehér zöld révületükből felébredve- kiábrándultak maradnak három évvel Romániának az EU-ba való belépése elött? "

semmi különöst nem irtam, minthogy mi közöm van egy igy gondolkodó ember magyarságához, magyar állampolgárságához.

Szégyellem.

Előzmény: Indián (245)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 245
Márnök uram, 2!
Előzmény: Czibók Kálmán (243)
tüzes fal Creative Commons License 2004.11.10 0 0 244
Orbán idején is úgyanúgy kaptak, de mégsem nőtt 3500 milliárddal az államadósság. :)
Előzmény: HitetlenTamaska (241)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.11.10 0 0 243

ezek után takarodj Magyarországról.

A kezdö seggberúgást megkapod a határon tölem.

Ps. Kit érdekel, hogy az Eu-d 3 év múlva hogyan darálja be a magyarságot.

Előzmény: HitetlenTamaska (224)
tüzes fal Creative Commons License 2004.11.10 0 0 242
Sajnos nincs lakásom :)
Előzmény: HitetlenTamaska (240)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.10 0 0 241
Hát én nem gondolnám, hogy az összes tanár, orvos és nyugdijjas a kormány klienturája lenne, ugyanis ők kapták a legtöbbet.
Előzmény: tüzes fal (237)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.10 0 0 240
Akkor oszd meg lakásodat a hajéktalan belföldi magyarokkal, és ennek kapcsán ne emlegess holmi anyagi megfontolásokat.
Előzmény: tüzes fal (239)
tüzes fal Creative Commons License 2004.11.10 0 0 239
Itt az a kérdés, hogy az elszakítottakat újra befogadjuk-e?
Anyagi síkra terelni ezt a kérdést embertelenség.
Előzmény: alfredoo (233)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 238
Erő csak egyféle létezik, Tamáska: aminek érvényt is lehet szerezni, nem bohóckodni vele... Az erkölcsi erő vaj'h hány Nm?
Előzmény: HitetlenTamaska (235)
tüzes fal Creative Commons License 2004.11.10 0 0 237
"A kormány nem elvette a pénzt, hanem ujraelosztotta a POLGÁRAINAK"

Nem inkább a klientúrának?

Orbán idejében is épültek utak, hidak, mindez úgy, hogy nem nőtt az államadósság.

Az mszp viszont évente egy teljes magyarországnyi ember állampolgárságára elegendő pénzt herdált el.
Előzmény: HitetlenTamaska (232)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 236

ht

pfuj! bassza meg! a kurva eletbe!

amugy meg ugyis az lesz ami lesz..

Előzmény: HitetlenTamaska (232)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.10 0 0 235
Lehet, hogy félreértettél: a kormánynak erkölcsi erőt és határozottságot kell mutatnia, a saját értékei, elvei mellett való kiállásban, azok nevében akik megválasztották, és nem az ellenzék programmját végrehajtania.

Előzmény: Indián (231)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 234

dp

magadat leszopod de az urnak a te uradnak es parancsolodnak nem hagyod hogy alaposan megkefeljen...

irigy vagy?

en orulnek ha az ur az en uram megismerne... tudom hogy ez eufemizmus de aldott akit megkefeel az ur.

Előzmény: Indián (231)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 233

tf

az olyan nagyon nagy keerees hogy tudja az ember hogy mirol szavaz? es mik a szamszerusitheto hatasai?

ha hulye kerdest tesznek fel vagy hulyen teszik fel a kerdest akkor elkepzelheto hogy a biztonsagos nem fog gyozni.

a hatasok kozott meg nem is szamoltunk azzal hogy mit szol az eu a mi kavarasunkhoz?

ha volt trianon elott 30 millio magyar allampolgar akkor most akaar 100 millio emberrol lehet szo.

akkor amikor az eu mindent megtesz hogy a kivullevoket kivul tartsa.

Előzmény: tüzes fal (230)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.10 0 0 232
Te ennyire sötét vagy vagy csak fested magad:

A kormány nem elvette a pénzt, hanem ujraelosztotta a POLGÁRAINAK, az adosság ellenértékét neked és másoknak fizették ki béreker utakra, kórházakra.

Amit viszont Orbán tervez, az tényleg lopás, nem az állam polgárainak, hanem érdemtelenül és ellenszolgáltatás nélkül idegen állampolgároknak osztaná el a MI pénzünket.

Előzmény: tüzes fal (230)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 231

"aki birtokában van a hatalomnak, annak erőt kell mutatni"

Nabazmeg Uram a népedet! (De ha rámkerül a sor hagyd abba!) Tamáska erőfitogtatásra bíztat! Menten lemegyek hídba és leszopom magam!

Előzmény: HitetlenTamaska (228)
tüzes fal Creative Commons License 2004.11.10 0 0 230
Vadai Ágnes MSZP :

"A népszavazáson az emberek arról is döntetni fognak, hogy azt a megoldást választják-e, amely évente 168 ezer forintjába kerül minden adófizetőnek"

Számoljunk:

2004 szeptemberben az államadósság: 11 532 milliárd forint

Az mszp kormány 2002-ben 8 000 milliárd forint államadóssággal vette át az országot.

A különbség 3 532 milliárd forint, vagyis ennyi adósságot varrtak a nyakunkba 2 év alatt.

3 532 000 000 000 ft / 168 000 ft = 21 023 809 fő magyar állampolgárságára elegendő pénzt vettek fel és baxtak el 2 év alatt, ami nem látszik az országon.

Mi kerül nekünk többe, a kettős állampolgárság, vagy az MSZP?

Ha ez az összeg nem látszik az országon, akkor hogy lehet, hogy a kettős állampolgárság ára meg látszani fog?

Előzmény: HitetlenTamaska (224)
Indián Creative Commons License 2004.11.10 0 0 229
Freddy bátyám, vaj'h ki akadályoz meg abban Téged, hogy keresgéld? Tedd... Én maradok a bevált eljárásnál... engedelmeddel... vagy anélkül...
Előzmény: alfredoo (227)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.11.10 0 0 228
Dehogy tekintem érzelmi kérdésnek, csupán hatalmi kérdésnek, de aki birtokában van a hatalomnak, annak erőt kell mutatni, és a megkezdett helyes utat - Magyarország lakosságának bemutatni a hagymázas ötlet következményeit - végig kell járni, és nem az ellenfelet annak rossz ötleteiben tullicitálni.

Ha az MSZP most megint meghátrál, mint azt gyalázatosan a Statusz törvény parlamenti szavazásakor tette, akkor leirta magát, ha akkor tökös lett volna, akkor Orbánék mostanra nem mertek volna ujra probálkozni, és a szélsőjobb soviniszta hydajanak az összes feje le lenne vágva, és vgre foglalkozhatnánk valódi közügyekkel.

Előzmény: alfredoo (222)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 227

dp

mindig ide jutunk. pedig ez nem ervenyes.

meg kell talalni a kozos erdeket a legkisebb kozos tobbszorost. vagy a legnagyobb kozos osztot...

mashol mukodik!

Előzmény: Indián (225)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 226

szib

nagyon nem ertelek. pedig szivesen megertenelek.

az emberi elegedetlenseg altalanos. ritkan talalsz megelegedett embert. leginkabb a bebaszottak kozott lelhetsz illyenekre.

aki a legjobban panaszkodik annak megy eppen a legjobban. azert panaszkodik. mert fel atto lhogy mas is megtudja es elmulik.

nalatok a gyerekvallalasi kedv nemzettudat kerdese? en egy ismeretlen, izgato, csodalatos eletet szeretnek megismerni es elinditani.

a gyerek szempontjabol szarok a nemzettudatra. es ez igy volt amiota vilag a vilag.

a gyerek egy csoda. isten ajandeka. ezt ilyen barmikeppen ertelmezheto fogalomhoz mint nemzet lehozni?

Előzmény: szib (219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!