hát, szerintem, ha választanom kellene az első edzésem és egy ilyen fociszerű vmi között, akkor én inkább a elöbbit választanám...az arénafocinak semmi köze az amerikai footballhoz!
Nem vagy egyedül, sokan ezt gondolják, de szerintem aki szeretne játszani és jelentkezett az tutti ott lesz.Sok az újonc , mi teljesen az alapoktól kezdünk.
Folyamatosan olvastam rólatok, mert kíváncsi voltam, mikor indul el ez az Eagels dolog, de ilyen időzítéssel remélem nem lesztek csalódottak, ha a tervezett létszám alatt lesznek a jelenlévők.
Január 31-én lesz az Aréna a Sportmaxban és nem hiszem, hogy 19:15-ig végetérne. :-((
Ui.: Nem vagyok játékos és nem is leszek, csak tényleg érdekelt a kezdeményezés, de ezt az időzítést nagyon rossznak gondolom.
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek csarnok)
Időpont: 2009 Január 31. 19:45 - 21:45
Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés (www.htw.hu) - Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció (info@htw.hu címre) Felszerelés A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédő, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezők hozzanak magukkal:
- Edző cipőt; ….stoplis nem elfogadott …..( tornacsarnok )
- Illetve megfelelő alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden jelentkező kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Felhívnám a figyelmed, hogy 19:15 -re legkésőbb érkezz meg a pontos kezdés miatt.
Kezdő csapat révén itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Nagy figyelmet fektetünk az erőnlétre is, amelyben csapatunkat nem más, mint a Budapest Barbell , Magyarország első és egyetlen CrossFit partnere segíti munkájával.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Az Eagles amerikai foci csapat 2009 Januárjában tartja a Tryout-ot. Helyszín: FTC Népligeti Sportcentrum 1104 Bp. Kismartoni u. 4. Pontos időpontot december közepe felé tudunk jelezni.
Várjuk juniorok jelentkezését is Minden pontos részlet megtalálható lesz a ww.htw.hu weboldalon Jelentkezni: info@htw.hu
civil kezdemenyezes keretein belul szeretnenk meghivni titeket, hogy jojjon el toletek egy kepviselo (csapat marketingese/pr felelose,/rendezvenyszervezoje/vezetosegi tagja, hirportal uzemelteto, ujsagiro, szurkolo, szulo, etc) egy interaktiv, moderator altal vezenyelt otletborzere, melyen a mai magyar amerikai football elet reklamlehetosegeirol/hatarairol/kozponti iranyitasarol (mafsz) lenne szo. a cel, hogy egy olyan memot es javaslattervet kuldhessunk a mafsz-nak, ami talan elorebb mozditja a kicsit lassan docogo marketing szekeret ebben a sportagban. ehhez a csapatok, szurkolok, szulok, mafsz, szponzoracio etc osszetartasa/osszefogasa mind-mind egyuttesen kellene.
a helyszin es az idopont: most vasarnap, 2009. november 23. 15:00 Pizzárium étterem, Újpest központ, Árpád út 66.
remeljuk el tudtok jonni.
a resztvevok, akik mar visszajeleztek: csapatok marketingesei, mafsz titkar, lelkes amatorok/forumozok.
koszonettel, udvozlettel,
agota lelkes amator (ex mafsz marketing ugyintezo)
ELADÓ!
CONDOR II-es XL-es vállvédő, BIKE L-es légbetétes sisak ráccsal, illetve protektorok (térd, comb, derék, far). A szett ára 55 e ft. Érd.: 06705225894.
hali! olvastam az interjút a mafl.hu-n a második számú csapatról. az érdekelne, hogy mik a terveitek? most akkor indultok a divII ben? elég fontos lenne, hogy tudjam, hogy átmenjek e. ja meg a másik a költségek. havi tagdíj, egyéb költségek, ezek hogy műxenek? köszi
A Budapest Wolves nyílt próbajátékot, tryout-ot hirdet augusztus első hétvégéjére. A próbajátékon a Wolves első és második, illetve junior (utánpótlás) és női csapatába keresünk játékosokat. Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt kipróbálhatják magukat!
Ha érdekel, gyere el bármelyik edzésünkre! Minden erdeklődőt várunk. Edzéseink: Tatán a Jávorka Sándor Középiskola( új út 19 ) focipályáján. Hétfőn és szerdán 17:00 Szombaton 14:00-kor
Sziasztok! Új Amerikai Foci Manager játék indult! Szerintem nagyon állat! Csak beregisztrálsz, és indulhat a játékosbusiness ;-) http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=1814556
Kecskeméten alakuló csapatba játékosokat keresünk! Ha Kecskeméti vagy környéki vagy és ki próbálnád ezt a sportot akkor bátran gyere el szombaton, vasárnap a vasútállomásnál lévő régi KTE pályára 1órától 5 óráig. Edzők jelentkezését is várjuk! Info, jelentkezés: MSN: noca99@msn.com , astrofootball@hotmail.com E-mail: vandals@citromail.hu