Igen. A média nagy hatalom.
Történt, hogy az 1900-as évek elején egy parlamenti képviselő megsértett egy újságírót. A korabeli újságokban attól a naptól kezdve egy sor nem jelent meg róla. A nevét le nem írták. Ki is bukott szépen a politikából.
Ma meg a legidiótább naplopó képviselő urakból és úrhölgyekből is sztárt csinálnak.
Olyan hülyegyerekes ez a lista. Tóta W meg rendesen beégett a tegnap esti bulvár műsorban. Mia az, hogy gyülölködni jó? Azt én sem értem György Péter mit keres itt?
Kiszel Tünde, Anettka ....stb abból él, hogy gyúlöljük őket, holott ezeket agyon kellene hallgatnia a médiának!
Bocs mindenkitol a feltételezésért, de elhiszi azt valaki, hogy a legirritálóbb magyarok között legalább ezer ember felsorolta György Pétert, Komlósi Zoltánt az elso körben??? Ilyen jól állunk, hogy ok kellettek?
Szerintem jóelore megvolt a lista, akirol az index tudott "szellemes" felvezetoket írni.
rendicsek, akkor kéretik engem is fölvenni a végső listára!! Ebben a mai médiaközpontú világban így talán nekem is csurran-cseppen egy kis dicsőség (=pénzmagocska, lemezszerződés, fotózás... életmódműsor)
hát már nem éppen középkorú, megsúgom neked már átlépte a nyugdíjkorhatárt...
(szvsz 57-58 éves lehet, csak nem látszik annyinak mert jól tartja magát)
Mónika
Palik László
Csisztu Zsuzsa
Konta Barbara
Majka
Havas Henrik
Orbán Viktor
Rogán Antal
Molnár "Nagy Ő" Anikó
Lakat T. Károly
Kovács László
Rákay Philip