eheeeeeeeeeeee, ki sem akarom már mondani annak az átkozottistenvertefórumnak a nevét, amiért idevetett a sors ismét..:-))))
puszi lehet hogy hirtelen tűnök majd el..de asszem ezt úgyis észreveszed..:-))))
megkaptam ötször is:-), de most megyek el, kiválasztás!!!! VUHÁHÁÁÁÁÁHÁÁHÁÁHÁÁHÁÁÁ, de félelmetes!!puszika!!
csak semmi célzás!! habzsolni kell minden ehetőt..giliszta meg ilyenek..:-)))cupp!!!:-)))
sziaaaa kúötvertecskeee!! hogy szokták ezt?? mint a filmekben.. MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS!!!
lufik, meg meg meg... konfetti halmaz, csákót húzok a fejedre, szívecskét rajzolok az arcodra, a kezedbe nyomok egy trombitát, és éljen sokáig...:-)))))
nah, tépek elfele!!!ollé és helló mejd felnézek amikor tudok, bár ismét jön egy rázós hét...:-)))
brühühüüüüüüüüüüüü
Nem tudom megköszönni azt a sok szépet, amit kaptam tőletek. A te happy birthdayedet, a tortát, ami elkészülte után keverődött, a zöldségcsokrot (megértettem a célzást!), a tűzijátékot a nyíló rózsával... és egyáltalán!
Küldtem neked egy üzit is, de nem tudom, hogy megkaptad-e, szóval elegem van az origóból, de nagyon!
hahóóó nem köszöntem el ma, szóval tök jó volt itt egymagammal beszélgetni, HEPI BÖRSZDÉJ kúötvertecske!!!:-))))))))
jó árválkodást annak aki betéved...bár miért is tévedne ide valaki, ez olyan mint a Marson...
Itt libegek napók óta tétlenül szkafanderben.. nagyon kafa!!!:-))))))))
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SZARAKODIK AZ ORIGÓ, úgyhogy jöttem megint világgá...:-)
Meg hát tolni kell itt is a szekeret, nem szabad lehúznia rolót..:-)))
úúúúúúúúúúúúúúúútálom az origóóóót..mert ahányszor jövök mindig karbantartják, és most tök rossz, hogy kimaradtam tegnap is legalább 20 oldalból, mikor nekem ott kellene lennem mindenhol.. Fájdalmamat enyhíti a tény, hogy tegnap láttam egy jó kis modern darabot stólbucival, Alföldi rendezéssel...Éljen!!:-)))
Fő az optimizmus...:-)))))
nagyszerűűű! belassult az a "szar szemét szar" origóóóóóóóóó.. Túl jól kezdük magunkat érezni úgy látszik, túl gördülékeny volt minden, hát most MR ORIGÓ lecsapott ránk ismét!!!:-)))
legyünk!!! Legyen ez a dühöngőőőőőőőőőőőő, vagy a lazító helyünk.. olyan mint a dzsákuzzi nekik!!
:-)))))))))))))))))
ráadásul sokan úgyis lusták idetoppanni, hát akkor majd mi itt is tartjuk időnként a frontot!!
:-))))))))))))))))))))))))))
őőőőő van benne valami.. :-))
Eleinte furák voltak számomra própét meglátásai, de meg kell hagyni van benne valami...
Én meg egyszerűen nem értem, illetve nem érzem azt hogy úgy odaadnám valakinek a nyereményt.. Nem tom miért, de nem!!!:-))))) Persze, Katkának drukkolok, benne látom a legtöbbet abból hogy "magamatadom", és az ő villalétében benne van minden amitől só a só...de! Nem tudok egyikért se igazán rajongani, és napról napra változik a véleményem a maradék 3 fiúról..Ha Leónak szépen konyul a haja szeretem, ha nem nem, ha Miló jópofa, akkor azt mondom, hmm nem is lenne baj, ha ott lenne az uccsó háromban!!:-)) A Csabiban is látok jókat, amiért értékes tud lenni, de lassan a Miló közelebb áll hozzám mint ő... sőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt...
HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, EZ NAGYON TECCCCCCIK!!
:-))))))))))))))))))))))
jöttem, és hoztam magammal norcus vírust, ahol tudok fertőzök..itt is, ott is..estébé..:-)))
Ha csütörtök akkor sóder, ha sóder, akkor HAJÓS ANDRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!Éljeeeeeeeeeeeen!! Igen, legyen ő a nap embere, mert megérdemli..
:-))))))))) Valljuk be, nekünk köszönheti..amennyit mi kampányoltunk mellette..
:-)))))))) A gázsiból kephatnánk egy kis szösszenetet, nem???
És! A nap másik embere legyen a zseniális eszű, mint egy kósza szikra úgy pattant ki ez is agyából, ő egy..........egy.....................KÚÖTVERT!!
:-)))) A SZÓ LEGNEMESEBB ÉRTELMÉBEN KÚÖTVERT!!
öhömmmmmmmmmm, szerte-széjjel fényeztelek..:-))
Szeretném, ha megmaradna két hozzászólás a tegnap esti Ágica-topikból, ezért idemásolom őket:
Agnus adatok | üzenet válasz | 2004.05.30. 00:08
Nem tudom Bábácska, számit-e az valamit, hogy ki-kinek szurkolt.
Én azt mondom, még mindig jobb belátni ha tévedtünk, semmint a hülyeség mellett kardoskodni a végtelenségig.
Az elején én is kedveltem Ágit. De aztán jött a leszopott labello, a nyűglődései, a rinyálása Leoval, az önsajnáltatása, a lerészegedései.. Kibeszélte a kedvesét a háta mögött, aelküldte a jó...k.. anyjába, a véres faszra...
Rigolyás volt, szeszélyes. És kiderült, hogy nagyon buta. Mindenért márra háritotta a felelősséget.
Megértem, hogy a mai napig vénlány. Nem látom aazt sem, hogy képes lenne megváltozni...
Igy viszont nekem nem maradt mit szeretni rajta. S hidd el, jobb belátni, ha az ember téved, mint ragaszkodni a súrolókeféhez:)))
2430. előzmény: bábácska01 2004.05.29. 23:55
Prophet13 adatok | üzenet válasz | 2004.05.30. 00:08
Minden alapot néklülöző elfogult vélemény, amelynek semmi alapja nincs. Egy rajzból valamiféle összeesküvés elméletet felállítani kissé gyerekekes dolog.
Leo nem RTL-es, ahogy Kata sem illetve pontosan annyi kapcsolata van az RTL-el mint a többieknek. (Az, hogy valaki az élete során jelentkezik egy szerepválogatásra, még nem jelent semmiféle kapcsolatot az adott médiummal.)
Azonban azok tények, hogy az RTL Klub ill. a műsor szerkesztői és műsorvezetői valamint a hozzájuk kapcsolodó bulvársajtó egyértelműen Leot akarja lejáratni és Csabát szeretné kedvezőbb módon feltüntetni. Nem kell mást tenni csak elolvasni a kapcsolodó cikkeket.
Leot valamiféle taktikázással vádolni szintén az alaptalan "összeesküvés" elméletek kategórájába tartozik és ezt még az "okos" Segal találta ki a játék kezdeti szakaszában. Vajon mi az a tény, mi az a cselekedetet, amelyben Leo valamiféle "taktikázással" vádolható? Pont ő az egyetlen játékos, akinél mindig is kiszámítható volt az, hogy kire rakja a "jelét" és kit vár vissza egy-egy párbajról és kihez milyen a viszonya. A játék eddigi ideje alatt végig következetesen viselkedett. Szemben Csabával és például Milóval, de mondhatnám Katát is, akinek utóbbi időben Miló iránti "fellángolását" valóban nem lehet elfogadhatóan megmagyarázni hangzatos "testvéri szeretet" jelszóval.
Miló pedig egyáltalán nem viselkedett jellemesen, amikor megkérte Toomyt, hogy adja neki a zöld kendőt, majd ő viszonzásul kihívta őt. Ez jellemtelen tett volt, ezt sem lehet megmagyarázni, ez tény.
Csaba szintén nem éppen a jellem bajnokaként visklkedett, amikor nem Tommyt várta vissza, akivel addig a legjobb barátságot tartotta fent. Egyéb durva cselekedete - főleg amikor egy-egy játék folyamán hatalmat kap a kezébe - rávílágít jellembeli gyengeségeire. Mindenkinek lehetnek rossz tuajdonságai, de a jellembeli hiánnyosságok sokkal súlyosabb mértékben esnek a latba, legalábbis az én értékrendem szerint.