Az alábbi weblapra [link1] feltettem az épülő Horizont házról általam készített fényképeket. Amennyiben Ti is szeretnétek képeiteket ott látni, küldjétek el a zzoltan@uw.hu címre.
Sáááárgaaarigóóó a fa tetején.....la la lala lalalala... :)))
Na szóval nálunk nem tudom kinek mi van a szerződésében, de nekünk a B lépcsőházban szept 30 van. Bár úgy tudom nálunk elöször a D, E, utána az A, B és végül a C lesz átadva...
A Centerben kétféle átadási dátum van: a D és a C lépcsőházé augusztus 30., az A és a B lépcsőházé szeptember 30.
Nektek is szept 30. az átadási határidő? A bejárásról annyit, hogy a Center esetében nekem kb 2 hónapja azt mondták, hogy március környékére várható. Az Origó fórumát olvasva egy napon volt mindenkinek a bejárás, egy szombati napon. Szerintem a műszaki átadásnál haladnak emeletenként.
A bejárás időpontja attól függ szerintem, hogy melyik emeleten van a lakás, mivel lentről felfelé haladnak...
Rákérdeztem, hogy látják-e kb, hogy előretartásban vannak-e, a válasz az volt, hogy kb 2 hónappal előrébb járnak, így a szerződésben vállalt szept 30, helyett már lehet, hogy júliusban, vagy augusztus elején meglesz a műszaki átadás. :)
Mivel mi az első emeleten leszünk, nekünk azt mondták a dec 8-i műszaki egyeztetésen, hogy valszeg január-február-ban lesz nekünk az első bejárás. :)
Sőt a mászaki egyeztetés másnapján már felpakolták a válaszfaltéglákat a lakásba, gondolom lassan neki is állnak falazni. :)
Már dolgozom az ügyön, hogy felteszem a weblapomra, csak épp megadta magát a Dremaweaver-em is. :))
Addig is átküldöm Catman-nek, remélem neki sikerül feltennie.