A kutyasuli egyik iskolája Rákoscsabán van. Nézd meg a honlapon. Érdemes egy tüköriskoláért egy kicsit többet utazni, mi Nagykovácsiból járunk Őrmezőre. (22 km)
Érdemes lenne elvinnetek kutyasuliba, hogy biztonsággal behívható legyen, úgy könnyebb nektek is meg neki is. :) Manapság már nagyon klassz iskolák vannak, pl. a kutyasuli.hu
7 hónapos koráig még járhat oviba, ami szerintem az egyik legszuperebb dolog kutyának és gazdinak is.
Bizony, azóta szigorúan pórázon lehet csak nyílt terepen, mivel elkapni nem tudjuk (legalább 5 percig). Azért van ahol ki tudja futkározni magát. Lulu végül is nagyon büszke volt magára, hogy hazament egyedül, mindenki más meg nagyon megijedt, főleg a kislányom. A megszokott úton voltak, a kiserdőben, és hazafelé az erdő vége felé kirohant, kislányom persze zokogva jött haza, ez a jókutya meg itt csücsült a bejárat előtt. Végül is mi rontottuk el, mert amikor voltunk nyaralni egy nagyobb zárt területen, ott engedtük elég szabadon mozogni, és azt gondolhatta hogy ez hasonló szituáció.
Sziasztok, Lulut szeretném bemutatni nektek. Törpe uszkár kislány, phantom, a kép egy hónapja készült, 5 hónapos volt ekkor. A nagylányunk (10) kutyusa, de szerencsére megengedi, hogy mi sétáltassuk. (Anyák klubja hajnali hatkor :-)) Lulu igazi rosszcsont, és "igyekszünk" a lehető legjobban elrontani. Ritka pillanat, amikor fényképezni lehet, mert fénysebességgel túnik el, mire exponálunk. Eddigi legnagyobb gaztettei a pizzába ugrás és a hazaszökés a sétáról. Szerencsére a cipőket általában párosával lopja.
Nem csak uszkárt vinne seci :-D Beírta ugyanezt gyakorlatilag minden fajta topicba. Láttam a német-dogosba is mondjuk. Bár azt hiszem a kaukázusit pont kihagyta :-( Kár, mert olyat tudtam volna adni neki.... Vagy őt a kauknak??? Na mindegy... Valakit valakinek...
Sajnos már nem lehet visszakeresni, mert felfigyeltek rá a moderátorok is :-P De azért megnézném a buszon a két kaukázusimmal, amint viszi őket kozmetikázni... Csak elfelejtettem kiírni a számát :-( Most csinálhatom őket egyedül.... Na mindegy. Késő bánat :-P
Elég sok fajta topikba beírta, szóval nem csak uszkárt vinne buszon.
Nekem a másik kutyám egy collie. Pl. őt sem adnám oda idegennek buszozni. A kis uszkár pedig pillanatok alatt ki tud ugrani bárki kezéből, óriási felelőtlenség idegen kutyát így szállítani. Még autóban is fokozottan kell vigyázni a biztonságra, bekötni biztonsági övvel, vagy ketrecben szállítani más kutyáját.
Gondolkoztam rajta, hogy felkínálom neki az egyik kaukázusimat, mondjuk azt a nem éppen kedvességérőlhíres fiatal szukámat, hogy vigye már el busszal, és csinálja meg :-D ha már úgyis a XVII. kerületben van :-D vagy a kant, úgyis vedlik... ha sikerül neki, addigra biztosan profi kutyakozmetikus válik belőle :-D Ha nem, hát így járt....
De visszafogtam a kötekedhetnékem :-)
Mindenesetre nem csak az felelőtlen aki kitalálja, hogy busszal elvisz egy vadidegen kutyát, hanem a is aki odaadja a kutyáját egy vadidegennek buszocskázni... :-(
A komáromi kiállítás első napján, október 20-án megrendezésre kerülő Alpok-Adria uszkár kiállításra péntekig, azaz szeptember 21-éig lehet nevezni. Bírál: Edita Králova (SK).
KUTYAFAJTA: USZKÁR | KUTYA NEME: SZUKA kategória: elveszett Hol: Budapest III. Mikor: 2012. 09. 12. Kutya neve: Mendi, kora: 12 év Fiatalos, frissen kozmetikázott ( Baby-fazon) fehér , nagyon barátságos kutyánk elveszett. Veséjét nem rég mütötték. Vetmedin 5mg gógyszer kezelés alatt áll. Furosemid vizhajtót is kap naponta.