Gondolod, hogy a veres közszolgálati tévé, ahol fridit, jusztot, a megyó lányát,ragáts lenyuló team-et, MSZP kampány rendezvények show manjét azaz Lagzi Lajcsit,a ballibcsi Nap-tévét futtató tévé elsőként szól a botrányról?
Gondolod, a pintér köcsög 2-tes tévéje, amely az ORTT-nek egy valag pénzzel tartozik, megyóval együtt nyaralt Kubában, meg az RTL amelynek szintén tartozása van és a Heti Tetves kormánynak kedvező ripacskodó műsorát kreálja szintén nem utolsónak hozza le a hirt?
Drága Eftársam!
Én egy csöppet sem félek, nem is vagyok ideges.
Egy miatt aggódom, ez a Párt és az ő irányzata (az egy).
Az is igaz, most nincs itt az ideje a mandulával töltött angolna evésének (de még csak a virslievésnek sem), hanem minden aktivának a dezinformációs kampányon kell dolgoznia, gondolkodnia.
A Párt gyilkoltatott is annak idején, de most nem azokat az időket éljük. Hidd el, nehéz lesz megmagyarázni - egy sikeres dezinformációs kampány nélkül - miért verik a férfi szocilista képviselők a nőket. Durván egy héten belül ez a második ilyen eset.
Tiszta fejjel írom ezen sorokat, de föltételezem soraimból átüt a Párt ügyéért érzett öszinte aggódás.
...b-028-aska...! Képzeld még akkor sem féltünk - amikor - tényleg - kellett volna...! Általában azok félnek, - akiknek nem tiszta a "lelkiismeretük...! Úgy látom - te is ideges vagy...! Vajon miért...? Nehéz lehet légvárakat védeni...!
Kedves bolsi szaktársak!
Várjuk meg a holnapot, hirzárlat van, miért rohantok előre!
Kékesinél is védtétek az MSZP-s mundér becsületét majd a hölgy feljelentés tett, a rendőrség vizsgálja a videó felvételt a hölgy sebesülésének a mértékét.
Annál az esetnél is mindennek elmondtátok a Kékesi szomszédját, sokan fideszes ármánykodást vélt a dologban, ezek a nickek megint fikázzák a fideszt.
Gondoljátok, ha valaki feljelentést tesz az hazudik?
Hát a bolsik papverésére azért van jócskán példa. Miért nevetteted ki magad? Hol a sok (akár egy) példa? És honnan veszed a bátorságot, hogy mindenkit lebolsizzál, proletározzál?
Normálisan nem megy?
Speaker, már beégtél a bolsi papveréssel. Ezt most már mellőzd. Kb. ennyi igazság van abban, hogy az alpolgár mester ablakát nem nemzeti érzelműek törték be.
Ki érezte ezt természetesnek? Ha ilyen történik lapják el és büntessék meg, mint bárki mást aki ilyet elkövet. Csak igaz legyen és persze bizonyítható. bemondásra ez se megy.
Sok ilyen esetet tudsz? Már csak a magyar falvak kitétel miatt. És mi az, hogy nemzeti érzelmű?
Többen is voltam, és voltak cikis kérdések.
Senkisem jajdúlt fel a kérdésekre, nem volt uncsi egy fideszes fórum.
Kiosztott megkérdezendő papir osztás sem volt.
"Csak belekiabáltak a mondókámban, a mellettem lévő faszi gorombán trágárkodott, hörögtek"
Azt vártad, hogy megéljeneznek? Ha az Orbán-kormány idején egy Orbán-gyűlésen tettél volna fel kritikus vagy provokatív kérdést, ugyanígy jártál volna.
Így, így Eftársam. Ha baj van akkor azt összetartás kell kövesse.
Azonnal el kell indítani a dezinformációs kampányt, ahogy te, csak keményebben.
'Egy Orbán-orgia a 6.a általános iskolásokkal' az jó lesz, csak a képeket kell legyártani előbb.
Most már minden világos. Napokkal ezelött az alattunk elterülő lakásból férfi ordítást, gyereksírást, s egy fájós lábú hölgy sirdogálását hallottam. Csak nem Magda Sándor volt, ki gázóraleolvasóként veri a környéken a nőket? A kocsi rendszáma sajnos nem hallatszott fel...
ORTT főnöke a Rádió volt elnöke Hajdú Istvan, a BME villamoskarán bedolgozó (V2-ben oktat), 89 elött a III ker. párttitkára volt (nem éppen jobbos), és még neki is tetszik a Hir-tévé.(:-)
Na ezt kapd ki!