Keresés

Részletes keresés

_Zoka_ Creative Commons License 2003.12.17 0 0 15
Helló!

Kb. 3 hete használom a telefont. Bluetooth-n keresztül van összekötve a notebookommal és az asztali gépemmel is. Két féle bluetooth eszközzel működik normálisan, az egy a socket által gyártott (www.socketcom.com), a másik a EPOX-s, bár itt nem az epoxtól függ, hanem a hozzáadott driver/szoftvertől.
A socket féle - compactflash-st használok - azért jó, mert ez az egyetlen NOKIA OK-val ellátott bluetooth eszköz. Ez volt annak idején a 6210 akkumulátor helyére beépíthető.
A másik is jól tud működni, de oda kell rá figyelni, hogy a widcom által gyártott szoftver legyen hozzá mert csak azon keresztül megy normálisan a PC Suite. Nekem kallódik itthon még egy USB-s bluetooth, de annak a driverével nem bírtam összehozni.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, de elég jól belefutottam a dologba.

Zoka

Előzmény: ari007 (12)
bndk99 Creative Commons License 2003.12.12 0 0 14
Az enyém közel 10 napos... és S55-ről "ültem át". küllem: a szolgáltatónál színválaszték nem volt, egy feketébe hajló barna alapon lévő hátlap+rózsaszínes előlap (a többször használt rózsaszín kondom árnyalatával) volt a "választék", tapintásra az anyaga a 70-es évek NDK-ás turmixgépeinek bakelitjára hasonlít. A Siemens után böhöm nagynak tűnt, de a kijelző teljes mértékben kárpótolt az eddig leírt negatívumokért. A csengőhangokat BT-on küldtem át az S55-ről, a hangjuk kissé dobozosan szól a Nokián. A gépkönyv kb. 200 oldal, eddig nem értem a végére. A telcsit ennek ellenére órák alatt használatba tudtam venni, a funkciók jól hozzáférhetők, könnyen megtanulhatók. A finomabb dolgok használatának megismerése viszont még hetekbe telhet. Összességében - elsősorban a csodálatos kijelzője miatt - nem bántam meg a cserét.
DJanos Creative Commons License 2003.12.11 0 0 13
Én kedden vettem, de napról-napra jobban tetszik ...
ari007 Creative Commons License 2003.12.08 0 0 12
Hi
Leírnál 1,2 warez címet+hol vetted a Bluetooth-t.
Előzmény: Snake68 (11)
Snake68 Creative Commons License 2003.12.08 0 0 11
Tapasztalatok:

Kedden vettem meg. Beleraktam a 32Mb-os kártyát amelyet le kell formázni!!! Az aksi 3 lemerülés-feltöltés után éri el a full kapacitását, ezért rögtön el kezdtem nyomogatni, hogy lemerüljön. Habár csak 2 vonalka volt a töltéskijelzőn mégis 4 órán keresztül kellett ba..gatni, hogy lemerüljön.
Számítógéppel Bluetooth-on keresztül csatlakoztattam. 15 000.-Ft-ért lehet venni TECOM féle kábelt. Jobban megéri, mint 13990-ért egy IrDa.
Hamar rájöttem, hogy nem érdemes pénzért letölteni programokat, hiszen ugyanezt az internetről a számítogéppel ingyért is megtehetem. Kicsit "warez" módon. Nos telepítettem néhány programot. Vagy 10 játékot, Szótárat, Handy Shoppert stb. de hamar elege lett a telefonnak belőle és "lefagyott", de úgy hogy ki se lehetett kapcsolni. Ki vettem az akkumulátort és restart. A fölösleges dolgokat el távolítottam és most megint tökéletes.
Ami nem tetszik: Hihetetlen jó programok vannak hozzá, melyek alapban nincsenek telepítve.
Kár!
Minden nap újra be kell állítani az ébresztést, ha nincs meg a Handy Reminder programod.
Egyenlőre ennyi.
Egyébként szinte tökéletes. Végre a telefonnál is érezhető a windows filing, Pl: "A program müködéséhez újra kell inditani a telefont" vagy egy program eltávolítása néha hihetetlen hosszú idő. (3 perc is volt)

ari007 Creative Commons License 2003.12.07 0 0 10
Sziasztok
Én csütörtökön vettem meg és k-jó csak nem tudom a pc-hez varázsolni az infrával+ olasz használati utasitás volt csak hozzá és néhány beállítás nem megy pl:mms,e-mail.De azért ajánlom mindenkinek.
dr.Bolas Creative Commons License 2003.12.05 0 0 9
szerintem nem nagy.
a kijelző miatt tűnhet annak.
méretre kb 6610 de kicsit szélesebb.

szerintem pont jó.
mondjuk ha az alján hagytak volna még egy centit akkor pont jó lett volna. az alsó gombok túl alulra esnek.
de azért fogok ilyet venni hamarosan..
:-D

Előzmény: tcm (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.04 0 0 8
Ez az első nokia móbájl mostanában (az utóbbi másfél évben), ami külsőre is megnyerte tetszésemet, meg aztán szép színes:], szerintem meglepem magam egy készülékkel karácsonyra, lesz nagy meglepetés, ha megjön a Dzsízász.

Persze azért a kiskedvencem a 7110-es marad. :]

tcm Creative Commons License 2003.12.04 0 0 7
Az ElectroWorldben kártyafüggetlenül 140, de ha az Aproneten körülnézel, láthatod, hogy 115 és 125 között árulják a kicsit zsír újan, függetlenül, gyári garival.

Részemről arra várok, hogy mikor lehet majd a Pannonnál is kapni. Ja, és még valami: egy ilyen telcsin nem akkora macera a szoftvercsere, mint mondjuk egy 6210-en (de szerettem szegényt...), de azért én is megvárom a "nullszériák" kifutását.

Kérdés: tudom, hogy nem annyira kicsi a telefon. Féltégla vagy azért zsebre lehet vágni?

Előzmény: dr.Bolas (6)
dr.Bolas Creative Commons License 2003.12.02 0 0 6
westelnél már lehet venni:

Részletfizetéses akcióban a fizetési feltételek alakulása;

Platinakártyás ügyfeleinknek:
19900 Ft induló részlet és 12 x 7500 Ft törlesztés

Aranykártyás ügyfeleinknek:
29900 Ft induló részlet és 12 x 6666 Ft törlesztés

Arany vagy Platinakártyával nem rendelkező, vagy leendő ügyfeleinknek:
39900 Ft induló részlet és 12 x 5833 Ft törlesztés

dr.Bolas Creative Commons License 2003.11.14 0 0 5
ma kézbekaptam 5 percre egyet az egyik üzletben.
elég formás kis telefon.
szerintem könnyen kezelhető.
egy kicsit játéktelefonnak tűnik kivülről de belül elég profi.
:-D
hamarosan rávetem magam egyre.
még megvárom amig az első software-sek kiesnek..
OPi Creative Commons License 2003.11.07 0 0 4
elegge minimal a tesztecske :-)
Előzmény: C-Sebi (3)
C-Sebi Creative Commons License 2003.11.04 0 0 3
Már teszt is olvasható a www.mobiltelo.hu oldalon!
Előzmény: C-Sebi (2)
C-Sebi Creative Commons License 2003.11.04 0 0 2
Az URL cím: www.mobiltelo.hu
Előzmény: C-Sebi (1)
C-Sebi Creative Commons License 2003.11.04 0 0 1
Hello!

Találtam egy oldalt ahol van tapasztalat alapján elkészült leírás. És a fórum oldalból kiindulva egy teszt elkészítésére is van esély.

Előzmény: zoli2k3 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.28 0 0 0
Mert abban már két 0 van? :)
Előzmény: zoli2k3 (-)
zoli2k3 Creative Commons License 2003.10.28 0 0 topiknyitó
http://www.nokia.com/nokia/0,,33210,00.html

Tud valaki konkrétat erről a készülékről?
Én le akarom cserélni a 6210met, és ez nagyon tecc!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!