Keresés

Részletes keresés

sörhenger7 Creative Commons License 2009.12.12 0 0 8516

GYERÜNK GYERÜNK ANGYALFÖLD!

Yordi Creative Commons License 2009.12.12 0 0 8515

Akkor végre egyetértünk. Hajrá VASAS ! Ma mindenképpen meg kell verni a Fradit !

Előzmény: asanya (8514)
asanya Creative Commons License 2009.12.11 0 0 8514
Jó, mindegy, megértettem, zárjuk le. Lényeg, hogy HAJRÁ VASAS! Holnap el kell verni a Fradit!
Előzmény: Yordi (8513)
Yordi Creative Commons License 2009.12.11 0 0 8513

Azt hiszem nem akarod megérteni miről beszélek. Nem nézem le Kását, kitünő játékos és 3 olimpiát nyert. Minden elismerésem, azt is elimerem, hogy minden idők egyik legjobb vizilabdása.

Más kérdés, hogy nem szeretném ha a VASASban "játszana" megint.

Előzmény: asanya (8512)
asanya Creative Commons License 2009.12.09 0 0 8512
Mindenkinek lehet véleménye, ez szubjektív, de azért nem is szabad lenézni Kásást... jó, van aki nem szereti, van akit én se szeretek, (de olimpiai bajnok) nem szeretem, mert pl. nem szimpatikus, de elismerem amit tud.
Előzmény: Yordi (8511)
Yordi Creative Commons License 2009.12.09 0 0 8511

Azt hiszem nem ugyanarról beszélünk. Kérted, hogy mondjak játékosokat, akik nem csak !!! a pénzért játszanak/játszottak a Vasasban és szerethetőek voltak.

Felsoroltam néhány nevet.

Természetes, ha valaki jobb lehetőséget kap, akkor él vele. ( Senki sem bántja Madaras Norbit vagy Steinmetz Ádit stb. amiért több pénzért külföldre ment, mivel amig nálunk játszottak, mindent megtettek a csapatért )

Mindössze annyit mondtam, hogy olyan játékosok játszanak a Vasasban, akik kiteszik a lelküket a CSAPATÉRT. ( Itt soroltam fel néhány nevet, elnézést azoktól akik kimaradtak )

Kása szerintem semmit sem tett a csapatért.

Miután vele együtt több világklasszisunk is távozott, szerencsére sikerült ennek jó csapatot összehozni.

Kásásra semmi szükség ! Egyébként ha jól emlékszem ő is úgy nyilatkozott, hogy nem akar megint a Vasasban játszani.

Nem értem miért kell belőle istent csinálni. (Bár válogatott szinten kétségtelenül az, de a Vasasban nem kérek belőle )

Előzmény: asanya (8509)
asanya Creative Commons License 2009.12.08 0 0 8510
Elnézést, nem tudom miért ment el 2X :S
asanya Creative Commons License 2009.12.08 0 0 8509
csak néhány játkos akiket lehetett szeretni, nem csak a pénzért jöttek mint Kása

Én is szerettem/szeretem az általad felsorolt játékosokat, csak, hogy kb. mind a pénz miatt ment el... nem Kunczra és Heinrechre gondoltam, mert szerintem túlzás őket ebbe a sorrendbe beleírni (mert ők azért is mentek el, mert keveset játszottak), tisztelem azt, aki akár, egy OB1-es meccset is játszott a Vasasban, mert bekerült ezzel egy olyan "sorba", amibe, csak tehetséges játékosok kerülnek, de azért Kuncz Tamást és Kásást azért ne hasonlítsuk már össze. Steinmetz Ádit mindenki szerette, (nekem is az egyik kedvencem) de kapott egy jó ajánlatot Kotorból és elment, megértem, (sőt) nem szabad elfelejteni, hogy ők ebből élnek, ez a munkájuk, Te is elmennél egy olyan helyre dolgozni, ahol kétszer annyit kapnál, mint most, és azt csinálhatod amit szeretsz (az ő esetükben vízilabda, legalább is remélem szeretik is csinálni :) ) Nem igazán gondolom, hogy Kásásnak abban az évben ne lett volna kérője, ki többet fizetett volna neki nálunk, de ő itthon akart végre játszani, az, hogy ez egy évig tartott és utána új csapatot kezdtünk építeni, (új szponzorral, kevesebb pénzből) amiből nem telt olimpiai bajnokokra, az nem csak az ő hibája. Nem mondanám, hogy semmit nem tett le azt asztalra, igaz, nem lőtt sok gólt, de iszonyat sok gólpasszt adott, (mert megpróbált nem magára játszani, hanem kiszolgálni). Létay is iszonyat sok gólt lőtt az UTE-ban, de itt más a szerepköre, akkor, ha lő idén 25 gólt, nem 45-öt akkor már nem tett hozzá semmit? Egy játékos, nem csak góljaival tűnhet ki! És nem csak az alapján kell rangsort felállítani!
Előzmény: Yordi (8506)
asanya Creative Commons License 2009.12.08 0 0 8508
csak néhány játkos akiket lehetett szeretni, nem csak a pénzért jöttek mint Kása

Én is szerettem/szeretem az általad felsorolt játékosokat, csak, hogy kb. mind a pénz miatt ment el... nem Kunczra és Heinrechre gondoltam, mert szerintem túlzás őket ebbe a sorrendbe beleírni (mert ők azért is mentek el, mert keveset játszottak), tisztelem azt, aki akár, egy OB1-es meccset is játszott a Vasasban, mert bekerült ezzel egy olyan "sorba", amibe, csak tehetséges játékosok kerülnek, de azért Kuncz Tamást és Kásást azért ne hasonlítsuk már össze. Steinmetz Ádit mindenki szerette, (nekem is az egyik kedvencem) de kapott egy jó ajánlatot Kotorból és elment, megértem, (sőt) nem szabad elfelejteni, hogy ők ebből élnek, ez a munkájuk, Te is elmennél egy olyan helyre dolgozni, ahol kétszer annyit kapnál, mint most, és azt csinálhatod amit szeretsz (az ő esetükben vízilabda, legalább is remélem szeretik is csinálni :) ) Nem igazán gondolom, hogy Kásásnak abban az évben ne lett volna kérője, ki többet fizetett volna neki nálunk, de ő itthon akart végre játszani, az, hogy ez egy évig tartott és utána új csapatot kezdtünk építeni, (új szponzorral, kevesebb pénzből) amiből nem telt olimpiai bajnokokra, az nem csak az ő hibája. Nem mondanám, hogy semmit nem tett le azt asztalra, igaz, nem lőtt sok gólt, de iszonyat sok gólpasszt adott, (mert megpróbált nem magára játszani, hanem kiszolgálni). Létay is iszonyat sok gólt lőtt az UTE-ban, de itt más a szerepköre, akkor, ha lő idén 25 gólt, nem 45-öt akkor már nem tett hozzá semmit? Egy játékos, nem csak góljaival tűnhet ki! És nem csak az alapján kell rangsort felállítani!
Előzmény: Yordi (8506)
Yordi Creative Commons License 2009.12.07 0 0 8507
Lehet, de akkor l.sz. világosits fel, hogy mit tett Kásás Tamás a Vasasért.
Előzmény: geyza_d (8504)
Yordi Creative Commons License 2009.12.07 0 0 8506
Mátyás Zoli, Vindisch Feri, Steinmetz Barna, Steimetz Ádi, Tóth Marci, Kuncz Tamás, Heinrich Dudu ( csak néhány játkos akiket lehetett szeretni, nem csak a pénzért jöttek mint Kása ). Elnézést azoktól akiket így hirtelen kifelejtettem.
Előzmény: asanya (8503)
asanya Creative Commons License 2009.12.07 0 0 8505
Amúgy, nem volt az egy rossz csapat, Kása, Madaras, stb., de a Honvéd akkor jobb volt, nem kiáltanám ki Kásást bűnbaknak.
Előzmény: geyza_d (8504)
geyza_d Creative Commons License 2009.12.06 0 0 8504
Nem jól emlékszel.
Előzmény: Yordi (8502)
asanya Creative Commons License 2009.12.06 0 0 8503
Kikre gondolsz?
Előzmény: Yordi (8502)
Yordi Creative Commons License 2009.12.06 0 0 8502

Ha jól emlékszem Kásás már egyszer "bizonyított" a Vasasban. Végiglubickolt egy szezont ( gondolom nem kis pénzért ) és semmit nem tett a csapatért, amelynek mellesleg az édesapja volt az edzője. Azt hiszem belőle inkább nem kérnénk, vitathatatlan tudása ellenére. Olyan játékosokat szeretnék látni a Vasasban akik ki teszik a lelküket a csapatért.  

Előzmény: asanya (8501)
asanya Creative Commons License 2009.12.03 0 0 8501
Ha már megválnánk tőle, jobban örülnék egy tapasztalt játékosnak helyette. Évek óta haza akar jönni pl. Kásás. Nem hiszem, hogy vele gyengülnénk, és neki elég egy villanás is, hogy meccseket döntsön el, igaz nem mai gyerek, de jelen pillanatban a 32 éves Kovács Robi a legtapasztaltabb játékosunk, Steinmetz Barna távozása miatt. Szerintem két fiatal elég a 14 fős keretbe, ugyanis oda kell figyelni, hogy úgy építsük a jövőt, hogy közben a jelenre is gondoljunk ÉS nem szabad elfelejteni, hogy Rusz, Ernyei és Fülöp folyamatosan játszik az ifi csapatba! Most csak fiatalokból és középkorúakból áll a csapat, igazi tapasztalt "mindentmegélt" játékosunk most nincs.
Előzmény: Rolling (8500)
Rolling Creative Commons License 2009.12.03 0 0 8500

Egy 18 évestől nem várható el, hogy húzza az istrángot. Őt fel kell szépen építeni, és beépíteni a csapatba néhány év alatt.

Azonban egy harmadik éve a csapatban játszó huszonévestől már elvárható, hogy ne csak a sapkákat és a labdákat vigye.

Ha többre nem képes, akkor el kell tőle válni.

Takács Bálint hasonló korú, de ő hozzáteszi a magáét komoly meccseken is.

Ez a különbség szerintem Hőna, illetve Fülöp, Rusz, Ernyei és mások között.

Előzmény: asanya (8498)
asanya Creative Commons License 2009.12.02 0 0 8498
Hát, lehet hosszú távon igen, de, hogy az idei szezonban a Fülöp, Rusz, Ernyei trióból senki nem tudna többet hozzá tenni, mint Hőna az sztem fix. négyük közül, Hőna a legtapasztaltabb, de mindannyian annyira elhanyagolhatóan keveset játszanak egyelőre, hogy ezt így nem lehet megítélni.
Előzmény: Rolling (8497)
Rolling Creative Commons License 2009.12.02 0 0 8497

Hőnának tényleg el kellene hagynia a (Vasas) uszodát.

Harmadik éve van a keretben, de továbbra sem tud semmit hozzátenni a csapat eredményéhez. Az nem hozzátétel, hogy összeszedi a személyiket, és ezzel másokat megkímél a kipontozódástól.

Szóval volt lehetősége bőven, de nem mutatott semmit, így szerintem nincs helye egy Final Four aspiráns csapat keretében. Akkor már inkább játszanak a 18 évesek, hátha közülük lesz olyan, aki majd tényleges erősítés is lehet.

Előzmény: asanya (8496)
asanya Creative Commons License 2009.12.01 0 0 8496
Miért is tűnt volna el? Euroliga meccsen, Ő volt aki kimaradt, mert ott a bajnoksággal ellentétben csak 13 játékost lehet nevezni. A bajnokikon meg játszik, de azt nem várhatjuk, hogy az igazi nagy meccseken (Eger, Szeged) negyedeket játsszon, van, hogy még Hőna Dávid is szárazon hagyja el az uszodát, akkor nem várhatjuk, hogy a 18 éves Fülöp sokat játsszon!
Előzmény: sura (8495)
sura Creative Commons License 2009.12.01 0 0 8495
Itt megtudhatom, hogy miért tűnt el Fülöp Bence a látótérből?
vasas11 Creative Commons License 2009.11.29 0 0 8492
Dubrovnik engem is érdekel!
elvileg március 3.
Előzmény: Törölt nick (8491)
Yordi Creative Commons License 2009.11.28 0 0 8490

Szerencsére sikerült. Ma még a múlt vasárnapinál is jobban teljesített a csapat. Azt hiszem ez a két meccs bizakodásra adhat okot.

Hajrá Vasas ! Irány a negyedik bajnokság és a Final Four !

Mindkettő nagyon nehéz de nem elérhetetlen.

HAJRÁ VASAS !!!!!

Előzmény: Törölt nick (8489)
VASAS SC 1911 Creative Commons License 2009.11.22 0 0 8488
Szép volt piros-kékek!
sörhenger7 Creative Commons License 2009.11.22 0 0 8486

ARANYKEZŰEK!

asanya Creative Commons License 2009.11.22 0 0 8485
KUPAGYŐZTES 2009! Szép volt fiúk!
Bpstars Creative Commons License 2009.11.21 0 0 8484
vasas11 Creative Commons License 2009.11.21 0 0 8483
http://www.waterpolo.hu/meccsadatok/78/meccs_7522.html
Előzmény: tofe99 (8482)
tofe99 Creative Commons License 2009.11.21 0 0 8482
Sziasztok!

Lécci valaki közvetítse nekem a mai meg a holnapi meccset itt!
Próbáltam keresni Sportklubot online, de nincs... :(

Hajrá VASAS!
TZS Creative Commons License 2009.11.20 0 0 8481
Idei Euroliga meccsek a csoportban:

28/11/2009 H:19.15 Teva - Vasasplaket Budapest - Jug Croatia Osiguranje

Referees: Naumov Sergei (RUS), Hausche Jurgen (GER)
Delegate: Perisic Dejan (SRB)

28/11/2009 H:20.00 VK Primorac Kotor - Panionios G.S.S. Athens

Referees: Taylan Emanuel (TUR), Vekerdy Ladislau (ROU)
Delegate: Martin (HUN)

16/12/2009 H:19.00 Panionios G.S.S. Athens - Teva - Vasasplaket Budapest

Referees: Mares Ivo (CZE), Moliner Molins Angel (ESP)
Delegate: Bottlik Stefan (SVK)

16/12/2009 Jug Croatia Osiguranje - VK Primorac Kotor

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!