Eredeti szereposztás lesz:)1982-ben a második rész és sajnos nem tudom mikor de a közeljövőben a harmadik rész,amely arról szól hogy családot alapítottak és már gyerekeik vannak,sajnos többet nem árulnak el,de ez így is eléggé csalogató annak aki "beleszeretett" az első kettő részbe:)lássuk...(!!!)
Ez komoly?:) En is szerettem, nagyon jo otlet szerintem egy ilyen regi filmnek folytatast csinalni:) De csak akkor, ha az eredeti szereplogardat sikerul osszeszedni hozza:)
Meghallottam és egyszerűen képletesen bár de felugrottam a székből...nemsokára jön a La boom(Házibuli) 3. része, a jól ismert Sophie Marceau-val és Pierre Cossoval,nem tudom ti hogy viszonyultok hozzá,bár régi a film de nagyon belopta magát a szívembe:)
En meg az Egy csodalatos elmen vagyok fennakadva:) Az nagyon is megerdemelte szerintem:) A Forrest gump nem nagy kedvencem, ugyhogy inkabb mas foglaljon allast ezugyben:)
A Rettenthetetlent választották minden idők legrosszabb Oscar-díjas filmjének. Az Empire magazin szavazásán előkelő helyezést ért el az Egy csodálatos elme, a Forrest Gump és a Rocky is.
Az Empire magazin olvasói vitatják, hogy a legjobbb filmnek járó Oscar-díj elnyerése megbízhatóan mutatná egy alkotás minőségét. A közelmúltban rendezett szavazáson kiderült, hogy a közönség szerint egyes filmek nem érdemelték meg a kitüntetést. A 2002-ben díjazott Egy csodálatos elme szerezte meg a második helyet.
Az Empire által "ízléstelen cirkuszi látványosság"-nak nevezett 1952-es A földkerekség legnagyobb show-ja lett a a harmadik, Robert Redford családi szappanoperája, az Átlagemberek végzett a negyedik helyen, az ötödik pedig a bonbon-filozófiát népszerűsítő Forrest Gump lett.
A rettenthetetlenen nem lepőttem meg, az átlagemberek is olyan... de mikor megláttam az ötödik helyen a Forrest Gump-ot, kicsit meglepőttem. Mostanra már egyenesen fel vagyok háborodva. Nyugtassatok meg hogy jobbat érdemel, mert szerintem ha film megérdemel Oscart, akkor az ez.
Igy van:) Es en nem akarom senkire se rakenyszeriteni az izlesemet, es azt sem mondom, hogy kizarolag azok lehetnek jo filmek, amik nekem tetszenek. En csak egyszeruen leirom a velemenyem:)
Mi van itt? Lehet, hogy Thomas elmebeteg módon pontozza a többség által szarnak tartott filmeket, de még mindig több értelme van mint ennek a tényleg gyerekes "vitának", lol.....
de azért szerintem nem hülyeség a pontozás....mármint, vannak filmek, amiket egyszerűen nem lehet pontozni, de azért vannak, amiket igen. Ez csak az ember ízlését mutatja.
Nos, átfutottam az egész topicot, és megnyugodva tapasztaltam: ez az index poéntopicja. Te magad pedig a poén tárgyát képezed. Nevetséges értékeléseid azt engedik sejtetni, hogy téged bizonyára csak a pontozás érdekel. Talán meg sem néztél minden filmet, csak pontozni akartál, mert az olyan jó dolog. Valóban az. Egy retardált 5 évesnek. Képtelenség felfogni, hogy adhat valaki 10 pontot a Resident Evil - Apocalypsere, mellette a Rengetegre pedig azt mondja, hogy nem tetszett. Véleményem szerint a kettő külön-külön sem állja meg a helyét, de hogy egy embertől származzon, az már képtelenség. Kíváncsian várom a következő értékeléseidet, és azt is, mikor nyitsz egy topicot "Gyűjtsünk aláírást a Van Helsing 2 elkészüléséhez".
Ugyan nem ismerlek, de merem remélni, ez csak egy vicc. Resident Evil - Apocalypse, mint a 2005-ös első félév legjobb filmje. Ez viccnek durva. Bár láttam itt még egyéb érdekes dolgokat is. xXx 2 - Következő fokozat 8.0? Már ne is haragudj, de 8.0 esetleg a másodpercek száma lehet, ameddig képes vagyok nézni egy ilyen mocskot. Elektra 7.5? Ez alapján tényleg 5 évesnek tűnsz. Tényleg, a Micimackó és a Zelefánt hány pontot kapott?
Sin City: A Bűn Városa 8,0 B13 - A Bűnös Negyed 7,5 A Csajom Apja Ideges 7,5 Galaxis Útikalauz Stopposoknak 6,5 Szerelem Sokadik Látásra 6,0 Világok harca 3,0