Keresés

Részletes keresés

Honey74 Creative Commons License 2003.09.25 0 0 9
Kikérem magamnak.:)Én spec. 25 évig voltam Békási,de életemben nem voltam az Omszki tónál.Azért mert Békás legközelebbi lakótelep nem jár mindenki oda,és kikérem magamnak ezt a nem túl bizalomgerjesztő jónép megjegyzést.
Az Omszki tóra nagy általánosságban inkább nudisták járnak,lehet,hogy Békásról is,de nem CSAK onnan.
Mi bizalomgerjesztő Békásiak inkább a Lupára járunk,ha járunk.

H.

Előzmény: NagyAnd (8)
NagyAnd Creative Commons License 2003.09.25 0 0 8
Udv mindenkinek!

Kedves Sacyka, jelentem megvan az első szomszédod. :-) Mi az A epületben lakunk. Nekünk is ez az első lakásunk, és tényleg nagyon izgalmas volt figyelni, ahogy készül :)) Meg voltak itt nekünk egyéb "izgalmak" is, az önrész kicsengetését illetően, de ez már egyéni szoc probléma. Az ERSTE bank sem volt az a kapkodós fajta, amikor a mi hitelfolyósításunkat kellett intézni, és akkor még finoman fogalmaztam.
A Topart Kft-vel nem volt semmi problémánk, korrektek voltak, az ügyvéd is (bár egy kicsit szórakozott a manus, az igaz :-)) )
Nekünk 3 hónapot csuszott az átadás. Nem tudom, nektek mikorra igérték az átadást, de ahogy elnézem eléggé haladnak a fiuk. Namost a C epulet, az van a Tó felé, a tietek meg a B ? Én azt hittem forditva van, mivel C-t kezdték előbb.

murray kritikáira is reagálnék:
Egyetértek abban, hogy nyáron az - vélhetően főleg Békásról - ideszabadult jónép nem az a bizalomgerjesztő fajta, eléggé elveszi az ember kedvét a Tó körüli sétafikálástól. Csutka hangerőn megszólaló, lakodalmas zajártalomról is be tudok számolni, viszont ezt mi a lakásban nem hallottuk. Igaz, a mienk sem a tóra néz, hanem a belső udvarra. Nem volt igazándiból szempont nekunk, hogy a tóra nézzen, az ár és a beosztás nyomott legtöbbet a latba, amikor döntenünk kellett. Ha kiváncsi vagyok a tóra, csak lesétálok, oszt ott van. :-)))

Nade! Én valami olyat hallottam, hogy le fogják zárni a tavat, mert pályázatot irnak ki a hasznosítására, vagy ilyesmi, de ezügyben már tényleg a Budakalásziak topicjához kell fordulni.

Magáról az épületről, kivitelezési hibákról, ilyesmi majd legközelebb irok, most mennem kell.

murray Creative Commons License 2003.09.24 0 0 7
ajánlom nektek a Budakalásziak topicja-címü eposzt a törzsasztalon!
Zozilla Creative Commons License 2003.09.24 0 0 6

A Tavirózsából származó infó szerint a helyükre jövőre még egy ház fog épülni, az önkormányzat franciáknak adta el a tópartot.
Tud valaki erről valamit?
murray Creative Commons License 2003.09.10 0 0 5
jó, semmi gond, nem akarom elrontani a kedvetek, minden jót kívánok! :-))

Sacyka Creative Commons License 2003.09.09 0 0 4
Hm... Azt hiszem pár millió ember elél egész jól anélkül, hogy tóra nézne az ablaka. Tudod, valamit valamiért. Én jól megvagyok a Tavirózsa közönsége nélkül, ha meg tóra szottyan kedvem, leballagok.
A zajról meg annyit, hogy aki zaj és szomszédok nélkül akar élni, az költözzön az erdő közepére.
Előzmény: murray (3)
murray Creative Commons License 2003.09.09 0 0 3
Sacy, ha nem a tóra néz az ablakotok, akkor mi értelme van az egésznek!:-)) már elnézést!:-))
nem az a lényege ennek az épületkomplexumnak hogy a tóra néz az ablak??
hát mindegy!:-))
ja az hogy nem látsz rá a tópartra az nem jelenti azt hogy nem is fogod hallani! mi a jankovics utca közepén laktunk és ott is totál hallottuk a daj-dajt!!
pedig az tök messze van onnan..
mind1, remélem nem rontottam el a kedved, csak hirtelen ez jutott eszembe!
339e/nm?? hú!
Előzmény: Sacyka (2)
Sacyka Creative Commons License 2003.09.09 0 0 2
Szerencsére amit leírtál nem nagyon érint minket. A tóra nem látunk rá, mert eltakarja az A épület, ami elég magas és masszív. Ezért is örültem, hogy bár először ott néztünk ki egy lakást, mire jelentkeztünk, már mind elkelt.
A sportpályát meg a másik épület takarja ki tökéletesen, ami most Kaláz-Tópart néven fut, de ugyanaz a cég és ugyanaz a kivitelező.
Mi beljebb vagyunk, nem közvetlen a Tanító utcán. A nappali meg a konyha a gyárépületre néz, a hálók meg egy kis családi ház kertjére. Remélem, ők azért nyugisak.
Nos, ha a lakás területét vesszük figyelembe, akkor 339e volt, de tartozik hozzá két kb. 15-15nm-es kertrész. Ja, és ami még levon, hogy semmi egyéb költség, mint ügyvéd, átírás, társasházi alapítás költsége...
Előzmény: murray (1)
murray Creative Commons License 2003.09.09 0 0 1
Hi!
bár nem ott lakom a tóparton de kalászon laktam majd 2 évig.
egy dologra számits! NYÁRON állandóan dajdaj van a tóparton sajnos sok cigányesküvö is lesz a sportpályán állandóan megy a zene! ott a "halas" meg a sok kocsma!
ha oda néz az ablakod akkor erre számits!!
márpedig oda néz!
a mögöttetek levő szomszéd sem eccerü ott is állandóan megy a cigányzene sokat idegeltem magam a nyáron!
sajnálom de ez van!
mennyi volt nm-e?
mi is gondolkodtunk rajta de pont ezért nem.

Sacyka Creative Commons License 2003.09.09 0 0 0
Remélem, nem 0 hozzászólás fog érkezni. :)
Sacyka Creative Commons License 2003.09.09 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Keresek leendő szomszédokat, akik Budakalászon az Omszki tó mellett épülő Budakalász lakóparkba fognak költözni vagy már ott is laknak.
Mi a B épületben vettünk lakást. Ez lesz az első saját lakásunk, nagyon izgalmas nézni, ahogy fokozatosan épülget. :)
Érdekelne a ti tapasztalatotok az ügyintézéssel, a kivitelezővel (Harcon) és az ügyvéddel (grrrr).
Ja, és a Kaláz-Tópartosok hozzászólását is várom. Az az épület már nemcsak tető alatt van, hanem kívülről ki is van vakolva! Nem tudom, mennyire leszünk egy lakópark, de úgy tűnik, a három épület valamilyen szinten együvé fog tartozni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!