Akinek van pár szabad perce, legyen szíves töltse ki a kérdőívemet a Kecskeméti Arborétummal és a Szabadidőparkkal kapcsolatban! Nagy segítség lenne a szakdolgozatomhoz. Köszönöm:)
Nekünk lesznek kiscicáink, az apacica vörös volt, szokott lenni a kiscicák között vörös is néha. A fiam Kecskemét él, a szállítás is megoldható, feltéve, ha nem tartja meg magának!:))
Nos, beszéltem velük. Hiába van szélesebbre betonozva, ott tilos megállni. Ellenben ami pár éve zöld felület volt a bolttal szemben-a benzinkút mellett (de zöld felület sosem volt, mert egy üzlet volt ott lebontva, és annak a padlója ott maradt), szóval csak az a rész már nem zöld terület, és oda lehet addig parkolni. Na mostmár ezt is tudom.
Egyszer szóba került az Izsáki úton a kerákpárút minősége. Nem sokára elkészül végig a másik, csaknem párhuzamosan vele. (Csalánosi úttól az arborétumig folyamatosan)
Bárhol le lehet kanyarodni, ha a városba akar menni valaki. Kis kitérő, de szép környezet lesz, ha mi is akarjuk. Láttam a kisfákat, amik hamarosan az árnyékot is biztosítják nyáron.