Reméljük, bizony. De azért figyelemreméltó a Rákóczi elnökségének gondolkodása is: óvaintenek a túlzott elvárásoktól. Továbbra sem a dobogó a cél, a 6-ba kerülés talán reális lehet - szerintem.
Lehet, hogy így is kérték a tatabányaiak, hogy ezzel mást megkíméljenek a kieséstől!:)) Jelenleg nem tudom, hogy milyen erős a keretük, de a kialakult anyagi helyzetükre tekintettel valószínüleg nem lesznek túl erősek és a kiesés ellen fognak küzdeni.
Ha jól vettem ki a hírekből, Pintér és Kova is marad, vagyis a lejárt szerződésűek mind újítottak. Ha a Szakály-tesókat sem adjuk el, akkor végre itt lesz a lehetőség egy jó őszi szezont produkálni! Remélem, élünk is vele!
Azért Petrók ebben a bajnokságban is csinált párszor hajmeresztő dolgokat, de az igaz, hogy sokat javult a játéka, és egyre jobban lát a pályán. Mivel nem túl acélos a védelmünk (annak ellenére sem, hogy viszonylag kevés gólt kapunk), a fejlődőképes játékosokat tényleg meg kell becsülni. Maróti és Oláh maradása pedig azt sejteti, hogy talán most nem kapják szét (annyira) a csapatot, ez mindenképpen jó.
Volt idő, amikor nem hittem volna, hogy Petrókból valaha is lesz valami, de örülök, ha marad. Lórinak szintén, remélem, alaposan kitömi majd a siófokiak hálóját gólokkal (bár csak akkor hiszem el, hogy tényleg elindulnak, ha már lejátszották az első fordulót)!
Tartok tőle, hogy Pruknernek megint új csapatot kell összeraknia. Persze, majd egy jó tavasszal megint kompenzáljuk a csapatépítésre szánt időszakot. :-)
OFF:
Ez úton is szeretném megkérni a Somogy Megyei Munkaügyi Felügyelőség kaposvári dolgozóit, hogy szexualizálják szájba az édesanyjukat, és NE a dolgozó, becsületes embereket piszkálják, sanyargassák.
Nagy gratula a Rákóczi játékosoknak a tavaszi szereplésért!
Elég izgalmas átigazolási szezon vár ránk. Remélem, nem gyengül meg nagyon a csapat.
A Pécs kiesésével tényleg derby nélkül maradunk, de biztos lesz pár hangulatos meccs a Gödörben. Több meccset is fog a csapat játszani, köszönhetően az Intertotó-kupa helyezésért kiírt csoportos küzdelemnek.
13 meccsből 8 győzelem, 3 döntetlen és 2 vereség a tavaszi eredménysorunk (nem számítva a még ősszel lejátszott 16. és 17. fordulót). Ez magáért beszél! Ennek alapján a ebrecen mögött mi voltunk a második legeredményesebb csapat. Ezúton gratulálok mindenkinek, aki ehhez bármilyen módon is hozzájárult!
A PMFC kiesésével jövőre nem lesz igazi derby-nk, hacsak a Siófok fel nem jut, bár ez már nem "az" a Siófok, hanem egy Várszegi-féle klóncsapat. Viszont elég hamar meg fogjuk tudni, hogy melyik csapat lesz a következő bajnokság egyik kiesője: az, amelyikkel a sorsolás alapján a 14. és a 29. fordulóban játszunk! :-)
Úgy olvastam a honlap fórumában, hogy jövőre névadó szponzorunk lesz a Gabona Trans (vagy mi) "személyében", remélem, ez legalább azt jelenti, hogy meg tudjuk tartani a meghatározó játékosainkat (Alves, Oláh, Szakály, Vaszke).
Grat a fiúknak az eddigi legjobb NB1-es szereplésükhöz. Bentmaradtunk, 7.ek lettünk, mint tavaly és idén szereztük a legtöbb pontot és győzelmet! Ja és kiesett a Pécs! Nektek lett igazatok!
Ja, de ehhez kell, hogy a Fehérvár komolyan vegye a mérkőzést. Ez pedig kétséges, mert nem tudom, mennyire motiválja őket a még megszerezhető, de amúgy semmit sem érő ötödik hely, bár előfordulhat az is, hogy mostani helyezésük megőrzéséhez is kellenek a pontok (a Rákóczi és a Diósgyőr van "lőtávolban", de a Fehérvárnak még két meccse van vissza.
Mivel a Győr még két meccsen is pontot szerezhet, a REAC-nak meg eggyel több pontja van, elég sanszos. Más meg már nem eshet ki, csak ebből a háromból valamelyik (természetesen a Vác mellett).
Először is nagy gratula a fiúknak a bennmaradáshoz. Nem semmi meccs lehetett tegnap Pécsen. Szerintem nem fog a Pécs kiesni, mert Vácon szerintem nyerni fognak a REAC meg kikap Fehérváron.
Hát elég jó sanszuk van rá. Ugyanis két évvel ezelőtt a 29. fordulóban a Békéscsabát vertük 3-2-re, ki is estek a viharsarkiak. Egy éve az utolsó előtti fordulóban a Vasast ruháztuk meg 4-1-re, ők is kiestek (és minden normális országban a másodosztályban játszottak volna idén). Most ugye, szintén 29. forduló, és 3-2-re nyertünk a Pécs ellen, tehát ezen statisztikák alapján a piros-feketék már akár el is kezdhetik tanulmányozni a Nyugati csoport mezőnyét.
Asszem pozitív gólkülönbség sem sűrűn fordult elő:-) Csak nem kapunk ki két góllal:-) Ott leszek, nyerni kell! Matematikailag még hatodik is lehet a csapat.
Én is gondoltam arra már februárban is, hogy elküldöm őket melegebb éghajlatra... szerencsére a csapat bizonyította, hogy nem gyengébb, mint az NBI-es mezőny nagyobb része. A Prukner ellen huhogóknak is beszóltam, ha jól emlékszem. Lottóötösöm is így legyen:-)
A Pécset és Keszeit nem sajnálom, a szurkolók egy részét igen. Kiesnek, oszt' jónapot.