Én is köszönöm minden kedves üvegfestő társamnak a képeket.
Én sajna nem tudok menni doktornénist játszom itthon munka után a térdműtött férjem oldalán . Nekem kell hasba adni a tormozis elleni injekciót, teljesen kikupálódom, s ápolónak állok.
ROBERTA: ahogy megbeszéltük én Téged kérnélek meg szépen ,hogy szedd le a képeimet, s vidd haza ( a szütyők nálad vannak )aztán majd talizunk és elhozom őket. 6 darab képem van mert egy elkelt.
Az én képeim nem olyan kicsit viszont annál rosszabb minőségűek.... :((
Ha nem felejtem el azért egy párat átküldök majd neked. Meg Évának is.
Tegnap volt egy barátném megnézni a kiállítást, azt mondja megvan még minden kép. Nagyon udvariasan útba igazították őket és elmondták nekik, hogy lehet beírni a vendégkönyvbe meg vannak a tájékoztató cetlik is. Nagyon tetszett neki az egész.
Tudom, hogy már egyszer kérdeztem, de most még egyszer megteszem: nincsenek valakinek VÉLETLENÜL fotói a kiállításmegnyitóról? Nagyon örülnék neki, ha valaki küldene, mert sajnos aki igérte, hogy eljön fényképezni, cserben hagyott :-(. Azok a képek, amiket Éva48 küldött, nagyon jók, de elég kisméretűek, és nem alkalmasak előhívatásra.
Szerintem már csak azért is jobban jártok, ha tovább fennmaradnak a képek, mert hátha valaki később rendel majd Tőletek. Nyilván csak azoktól a festőktől fog, akitől lát képet. :)
Aki fotózott a kiállításmenyitóról is, átküldhetné a képeket! Én is szívesen átküldöm mindenkinek azt a keveset, amit én csináltam, igaz, azok jobbára a képfelrakásról készültek.