Én meg egyáltalán nem vagyok képben, mi ez a letiltás és hogy működik. Mindegy. Ha majd közeledik a 400, asszem elutazom melegebb éghajlatokra.:-)) Ti meg azt csináltok, amit akartok. De (mondjuk) 403-nál visszatérek.:-)
Ugrásra készen? Azt hittem Jolán tiltott le. Nem engedte hogy beírjam. azt hittem be sem kerül. Ezért írtam 3x. Pedig reggel óta néztem, mikor érünk oda. Joli! Mi az igazság??? Vedd fel a Komtv-t Én is látni akajom. Sajna Dunában még nem adják:(
Mint topikgazda,kikérem magamnak ezt a nemegészennormális jelzőt..... :)))))))
Ahogy láttam volt kinn a KTV, ma lesz fél7kor az adás. Ha tudd nézd meg,felidézve a fotelszurkolói emlékeidet,amit remélem már rég kitöröltél az elmédből :)))))
Íme a topik, mely élt 299 hsz.-t, mert senki nem akarta elvinni a 300-adikat.:-)))Jöhetne valami külsős oszt haddvigye. Najó, még egy ideig adok haladékot. Ha én viszem, azt megemlegetitek.:-)
Szegény Komáromi AC meg hanyagolva van a saját topikján.:-( HAJRÁ KAC!!!
Úgy értettem, hogy megérdemelné, ha volna olyan élelmes, hogy elhappolja, amíg mi itt ide-oda adogatjuk.:-)
Hogy veled szemben mi van számláján, az nem rám tartozik. Kitiltani, mert elvette előlem?! Remélem ezt nem gondoltad komolyan...vagy csak ideiglenesen (és már el is múlt):-)
Mint topiklélek megérdemelném, az igaz. :-)) De azért, mert most átengedted én visszaengedem. :-) Mégis csak téged illet, te vagy a topikG. Megelégszem a sokhármasossal.
Mingyá jön gerkom aztán elhappolja, amíg itt adogatjuk egymásnak. Meg is érdemelné.:-)
"Most tudod ám kivel szórakozzál.... :))) Topiklakó kötelességed , hogy a kerek hozzászólásokat megtartsd a topikgazdájának :)))"
Nagy hatással voltál rám,hogy fotelszurkolói státuszodból kiléptél...... Ezért átengedem a 300-t, de csak ezt az egyet! Az áldott jó szívem fog a sírba vinni! :)))