ragaszkodj. senki nem varta el toled, hogy Aradi Gabor meleg polgari korenek valamely tagjaval ha'lj. csak arrol van szo, hogy azok a korlatok, amelyekhez (itt is) ragaszkodsz, 20%-nal magasabb tarsadalmi tamogatottsagra nem szamithatnak.
az erkolcsi elvek eseteben vannak olyan nagyon fontos korlatok, amelyeket semmilyen korulmenyek kozott nem szabad atlepni, politikailag elonyos kompromisszumok erdekeben sem. soha nem szabad megalkudni peldaul azokkal, akik elfogadjak a kollektiv bunosseg elvet.
de a homszexualisok "kitagadasa" tavolrol sem nem erkolcsi kompromisszum. ellenkezoleg. a tolvaj maga tehet arrol, hogy lop, az onzo gazember politikus maga tehet arrol, hogy sajat brancsanak erdeket a koz erdeke ele helyezi. a tolvajokkal es a gazemberekkel nem szabad szovetkezni.
de a homoszexualitas nem abszolut bun -- a homoszexualis nem maga tehet arrol, hogy sajat nemehez vonzodik. az egyhaz sajat evezredes alapelveit megtartva nem mondhat mast, minthogy turelemre es megertesre szolitson fel. akinek van fule a hallasra, hallja meg.
Amit én mondok, ha jobban megfigyelitek, szinte ugyanaz, amit Hende Csaba mond. A liberális cél összeegyeztethetetlen a polgári körökével.
Aki tehát a homoszexuálisok érdekképviseletét tekinti a tevékenysége egyik legfontosabb elemének (figyelem, ez a csoport közel sem egyenlő a melegekkel, tehát ez nem diszkrimináció), az ne polgári körösködjön, hanem menjen a Pa-Dö-Dővel lufit eregetni, meg menjen kendertűntetésre Sub Bass Monster-nek csápolni a 4 ütemre, meg hasonlók.
Bocs, de ez a három dolog egymás után jutott az eszembe, és jó negyed órás különbséggel :)
A Színes Magyarország Polgári körrel nem az a baj, hogy melegek! UGYAN! Ezt a hülyeséget felejtsétek el! Ez a leglényegtelenebb szempont! Nem is szempont!
Az a baj velük, hogy linerális célt tűztek ki maguk elé! (melegek érdekvédelme)
Márpedig olyan vérlázító dolog, hogy egy polgári kör liberális célokért küzdjön olyan olyanszensz baromság, hogy kizárólag egy SZDSZ-közeli magyarfaló, gonosz agyában fogalmazódhatott meg!
Tipikusan az a kategória vagy, amire azt mondom, hogy "a politikai irányultság korántsem biztosítéka az intellektusnak... sőt!".
Rá kéne már döbbenni, hogy a jobboldal korántsem olyan összefolyó egység, mint amilyen pl. a Kádár-nosztalgiában fetrengő baloldal. Itt igenis igen széles a skála.
Tudad pl., hogy a Trianont eltörölni szándékozó irredenták egy nagy hányada (különben kizárólag Szabó Lukács idióta rágalmaira alapozva) elhatárolódik a Csurkától?
Kicsit beteges, hogy ha valaki már mindenkiben komcsi provokátort lát, akinek a stílusa nem feltétlen egyezik meg a tiéddel.
Én azt mondom, hogy a jobboldalon a közös pont az anti-kommunizmus, és a nemzeti büszkeség. Van a palettán az erősen a komcsik felé hajló (már-már baloldalinak tekinthető) MDF-től kezdve olyan határozottan hazaszerető pártokon át, mint a MIÉP egészen a neonácinak kikiáltott kultúrális egyesületekig sokminden. Hogy pl. a Lelkiismeret 88-as "határozott cselekvés" irányvonalról már ne is beszéljünk.
Még ha a FIDESZ-t vesszük alapul (akikre én személy szerint általában akkor szavazok, ha nincs már a listán MIÉP-jelölt... tehát általában a második fordulóban); akkor a nagyságából adódóan ott is megmutatkozik rengeteg stílus.
Én határozottan állítom, hogy balos provokátornak kizárólag az olyan elemek tekinthetőek, amelyek megpróbálnak globalizációs célokat (minden áron EU-tagság pl. MDF), vagy szélsőségesen liberális eszméket összemosni a jobboldallal (pl. Színes Magyarország Polgári Kör).
Különben elmegy a francba a polgari-kor.hu szerkesztősége is. Azt az írást, ami a flash alapján gyarkorlatilag a balliberális antikrisztusként ír le engem, nagyon gyorsan kirakták; a válaszomra azonban még nem reagáltak semmit.
Visszaolvastam a 717-es beírást, amire te válaszoltál. Egy szó sem volt benne az állatokról. Tamáska több pontban válaszolt neked anyázás nélkül, mire te leszóltad az életfilozófiáját a magad hatalmas erkölcsi magasságából. MIBŐL GONDOLOD, hogy neked van igazad? Mert képtelen vagy kimozdulni a jól megszokott elveidből? Miből gondolod, hogy a te elveid erkölcsösebbek? Csak azért, mert így szoktuk meg? Gallileit is arra kényszerítették, hogy visszavonja azt, hogy a föld gömbölyű, pedig azóta mindenki tudja, hogy az, vagy te talán még mindig azt hiszed, hogy lapos és négy teknősbéka tartja a vállán?
Az élet változik barátom, sőt mainapság sokkal gyorsabban, mintsem te ezt felfogni képes vagy. Hogy jó ez e vagy rossz, majd elválik, de én a te helyedben némileg lépést tartanék a változásokkal.
Íme az érveim "pro vagy kontra", amúgy teccik nem teccik, nekem tök mindegy, hogy Tamáska, Te, vagy XY homo, vagy bi, vagy más "beállítottságú"!
Csak ne kenjük rá az állatokra a dolgot! Nem olyanok azok!!!!
"Bizony a homoszexualits az állatvilágban is megfigyelt jelenség." írta Tamáska:
Hát az már igaz, hogy nagy állatnak kell lenni hozzá!:-)
Félretéve a tréfát, azért ez nem teljesen így igaz!
Ha egy hím nemi aktust utánzó mozdulatokat tesz egy másik felé, azzal a dominanciáját fejezi ki, és nem pedig a vonzódását!
Arról nem is beszélve, hogy tényleges aktus (seggbeqúrás) nem történik!
Bocsi a finnyásaktól, hogy nevén neveztem a dolgot.
Torkig vagyok a hozzád hasonló beszólásokkal. Írjál valami érvet vagy pro vagy kontra, de az érzelmi megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak. A te ars poeticád ugyanolyan viszolyogtató lehet más száméára, mint neked Tamáskáé.
És teccik nem teccik homoszexualitás, volt van, lesz, jobb ha ezt megemészted magadban.
Nem akarlak bántani, de a jobboldal soha nem arról volt híres, hogy felfogja a humor és a sértés közti különbséget - sőt azt hiszem (ÁLtalában, tisztelet a kivételnek) a jobboldal az, akinek szinte egyáltalán nincsen humorérzéke, szóval máskor inkább mondd meg egyenesen mit gondolsz, ne ilyen indirekt módon.
(Én inkább arra lennék büszke a helyedben, hogy azt írták, "profi módon" megcsinált rajfimlmről van szó..:-))) )
"Bizony a homoszexualits az állatvilágban is megfigyelt jelenség."
Hát az már igaz, hogy nagy állatnak kell lenni hozzá!:-)
Félretéve a tréfát, azért ez nem teljesen így igaz!
Ha egy hím nemi aktust utánzó mozdulatokat tesz egy másik felé, azzal a dominanciáját fejezi ki, és nem pedig a vonzódását!
Arról nem is beszélve, hogy tényleges aktus (seggbeqúrás) nem történik!
Bocsi a finnyásaktól, hogy nevén neveztem a dolgot.
Megbocsáss - én nem láttam a videót, mert olyan lassan jött volna le, hogy nem volt időm kivárni - de valószinüleg NAGYON ROSSZ poénjid vannak. Tudod vicc az, amin mind a viccelő, mind a viccet hallgató egyszerre nevet, a hülye vicc meg az, mikor csak az röhög, aki a viccet kiagyalta. Úgy látszik a tied hülye vicc. Ne próbálkozz a humorral, nem értsz hozzá: meglehetősen egysíkú a gondolkodásod, jó vicekre csak azok képesek, akik a másik lelkiállapotát is érzékelni tudják.
Ühüm.Mint ahogy ez az egész.
Én bizony egy szavadat sem hiszem el, számomra
túljátszottad a szerepet.
Természetesen a virtuális közegben nem ritka eset,hogy valaki "kamuzik" ( de még az sem hogy TE kamuzzál), ahogy az sem hogy az ilyen "habositót"
gyorsan kiszúrják....
De ebben a "freemailmelegpolgárikör" ügyben túl sok már eddig is a kamuzó.
Másból sem áll ugyanis.
Az európai népességcsökkenést ki fogja egyensulyozni a migráció. Ebben a vonatkozásban nem kell aggodnod.
Sajnos biologiai ismereteid is pótlásra szorulnak.Bizony a homoszexualits az állatvilágban is megfigyelt jelenség.
A tulszaporódó világban ez idő szerint társadalmilag rendkivül üdvös a homoszexualitás.
Talán afrikában, meg kínában.
De Magyarországon, sőt EGÉSZ EURÓPÁBAN vészesen fogyóban van a népesség!
A melegség épp oly egészséges lét- és magatartás forma, mint a heteroszexualitás
A "természetes" jelzőt gondolom úgy érted, hogy a természetben is előforduló magatartásforma.
Nos ugyanígy a természetben előforduló magatartásforma, hogy ha az anyamacska egyedül hagyja a kismacskákat, akkor az apamacska esetleg odamegy, egérnek nézi a fiait, és megeszi őket.
1.
Én minden héten csinálok olyan dolgot, amit a Vatkán ellenez. Például hust eszem pénteken.
Ha az egyik vallás ajatollahjainak tanácsa ellenz valmit, hát tessék nekik. Ez nem a melegekre, hanem legfejebb rájuk vet rossz fényt.
2.
A tulszaporódó világban ez idő szerint társadalmilag rendkivül üdvös a homoszexualitás.
3.
Én nem rettegek tőle, hogyha akár a fiam akár a lányom meleg lenne. Ellenkezőleg, azt mondom nekik, a legszerencsésebbek az igazi biszexuálisok, mert ők merithetnek a világon a legnagyobb választékból.
4.
Mivel nem tudom, hogy mi az a konzervativ családeszme, ezért nem tudom, hogy miért fenyegeti felborulással a melegség. Sőt, egyenesen ugy gondolom, hogy a meleg emberek is épp ugy szeretik családjukat mint a többiek.
5.
Csak a homofobokon mulik, hogy a meleg emberek életénak mindennapjai épp ugy zajolön le mint másoké.
6.
A melegség épp oly egészséges lét- és magatartás forma, mint a heteroszexualitás.
Éppen ez az a dolog, amit ki akartam fejezni a filmemmel!
Csak azért, mert egy önkéntelenül kialakult beteges állapotban kerültek ezek az emberek; nincsenek erkölcsileg feljogosítva arra, hogy e köré polgári kört szervezzenek, mert valójában az összeszedett, ügyvédi intellektussal megszerkesztett mondataik mögött a jobboldali konzervatizmustól elrugaszkodó, ép elmével fertelmesnek tünő cselekvési szokások húzódnak meg!
Ugyanabban a helyzetben vagyok, mint az Irigy Hónaljmirigy a Bazi Nagy roma lagzival. Nem gondoltam, hogy ezt BÁRKI is tudja másképp értelmezni! Főleg, hogy jobboldalról támadjanak...
No persze a Bazi Nagy Roma lagzi óta tudjuk, hogy a Gáspár Győző is rasszista! :)