A Black Mesa epizódnak az elején elakad a játék. Beszállok a liftbe és nem történik semmi. Probáltam már itt elmenteni és újraindítani a játékot, de ez sem segített. Tud valaki megoldást?
Megvan az egész??? Honnan töltötted le a netről??? Hány megás me nekem is kéne!!!!
ja és a kódot nem azé írtam hogy csalással játszom a hl-el, szerintem hülyeségek a kódok de már nem hány tucatnyi végigjátszás után el lehet vele szórakozni!!!!:)
én is abból tanultam :) a gravgunnal csak ugrani lehet, de azt nagyot. na olyat én nem tudok. egyébként nekem megvan az egész film, 1:42 hosszú komplett végigjátszás. mit mondjak, azt hiszem a valve nem így gondolta ezt csinálni, ravenholm 2 és fél perc, stidert egyet se lőtt le, az autóba be se szállt, stb. 30 óra játékidő, butitájm p..csába!
Ja, de noclip kóddal is ha fölmész egy háztetőre minden szar lesz, de ettől függetlenül a legfaszább játék!!!! - na ezt én nem osztom. Nekem pont az élvezet vész el azzal, ha kódozni kell. Ilyet csak a HL1 sorozatban csináltam amikor végképp nem tudtam felugrani vagy eljutni oda ahova kell és nem volt kedvem órákat elbaltázni rá.
De lehet gravity gunnal is!!! Van is egy videóm csak 90 mb szóval elég nagy de igérem még a héten felteszem szóval lehet jönni megnézni péntekig!!!:) A Follow Freeman nevű pályát viszi végig 8 perc alatt ezzel a technikával!!!!! Ja, de noclip kóddal is ha fölmész egy háztetőre minden szar lesz, de ettől függetlenül a legfaszább játék!!!! (szerintem). Kár hogy csak februárba jelenik meg az Ep2!!!! Láttátok róla a videót amit a Gamestar készített róla a Games Convertionon??? Ótt teljesen élesbe lehet látni mien lesz!!!!!
sziasztok van egy irongrip.zip nevű fájlom amit ha kibontok akkor a half life 2-nek megfelelő könyvtárakat csinál. Állítólag ez egy half life 2-re épülő játék de nem tudom hogyan kell futtatni. Exe nincs benne. ha be akarom másolni a hl2-be (ebben vannak a hasonló könyvtárak pl. bin, maps) akkor a client.dll-t felülírja és nem indul el a hl2.
Hogyan lehet ezt a játékot elindítani, illetve hova kell másolni, hogy működjön? Köszi Bubo
Néhol cheat/bug nélkül is tisztán látszik. Pl. helyenként ha a route canalban ugrasz egyet látod hogy az része a talajnak nincs megrajzolva ami ugrás nélkül nem látszik...
azzal úgy tűnik, nem nagyon lehet. legalábbis nekem nem sikerült. ami megy: kézzel megfogni, aztán lefele tartva ugrálni rajta. csak sajnos instabil, előfordul, hogy az ember leesik róla, aztán lehet nyekkenni odalenn.
amúgy a játék roppant ekonomikus: egyetlen textúra sincs megrajzolva, ami nem látszik a legális zónából. amint az ember tiltott helyre téved, levegőben lebegő házak, hiányzó falak, átlátszó tartályok mindenfelé.
újra fel akarom rakni HL2 egy év után, de a régi accomat is töröltem a gépről, újat pedig nem tudok csinálni a mocskos STEAM miatt, mert azt modja hogy offline módban nem fut.... pedig a kapcsolattal nó problémó.
volt már valakivel ilyen? mi kéne csinálni? vagy meg lehet kerülni esetleg a steamet?
Umm... Emberek, nem tudja valaki, mi történt a Black Mesa (Source)-al?
Pár napja próbálok ránézni az oldalukra, de még DNS bejegyzése sincs a www.blackmesasource.com -nak, és Google se talál semmit, csak az arra a címre mutató régi URL-ek jönnek. =:O