Van kb 4 eredeti maxim.... De amit most művelnek... remélem valami nagy kiugrásra készül és azért nem hallani semmi bíztatót. Weblapjai nagyon rosszak sajnos. Lehet hogy managert kéne változtatnia?!
most már tényleg a FASZOM:DDDD i kivan több dolog miatt:
-egyszer mert nem vagytok képesek idetolni a picsátok
-másodszor már nagyon elegem van nathan nevű dannii webmasterből aki csak ígérget ígérgeti hogy kész az új oldal és már vagy 6odjára kapjuk a kifogásokat hogy mér n9ncs kész
MA KAPTAM LONDON BÓL KÉT DANNII KÉPESLAPOT ÉS A PERFECTIONOS DEDIKÁLVA VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EGYSZER REGISZTRÁLTRAM VALAMI DANNIIS HÜLYESÉGRE ÉS SEMMI NEM JÖTT AFFELŐL
Közben találtam Dannii számokat itt ott, én nem ismertem őket (de ti biztos jártasabbak vagytok - ha esetleg tudjátok melyik albumon, kislemezen voltak rajta , írjátok meg) - ha igény van rá, feltöltöm szívesen:
Én még csak most hallottam a Perfection-t, de csalódott vagyok. Unom, hogy újabban semmi másból sem áll egy popdal, minthogy egy korábbi slágert, jelen esetben a Turn The Beat Around (pl Gloria Estefan) használnak alapként. Ezzel most nem Dannii-t szidom, hanem ezt az egész trendet...