off
Mert akkor igazad volt, tényleg elfelejtettem, hogy a csombor/mörfi/..... - t beírtam a homokozósba. Egyébként abban igazam volt, a magánba kapott mocskolódásairól nem is beszélve. Ezen kívűl volt a soknevű és kész. Ettől még nem vagyok vamzer. (A ptiszai betegségéről nem tehetek, ő kezdett el besúgózni minket.) Egyébként, hogy jól értsd nem vagy te senki, hogy magyarázkodjak neked, fejezd be l.sz. ezt a vamzerozást, mert nem igaz. És védjed nyugodtan a fikanickeket, te biztos szereted ha alaptalanul cseszegetnek. Én nem. Ha lehet akadj le rólam.
on
mondjuk ez a távolmaradás jellemző OV-ra, úgy viselkedik, mint egy durcás ovodás, akinek elvették a játékát s megsértődve elvonul. Grat. Így viselkedik egy felnőtt ember!
Egyebkent meg hol demonizaltam en ebben a topicban Orbant? Az ugyanis azt jelentene, hogy tartok tole, de miert kellene? Egyre inkabb nullara irja magat a fiu. Egy ideje mar szanalmasnak tartom mindazt, amit tesz es valoban megdobbento, hogy senki nem szol neki, hogy abba kellene hagynia az onsorsrontast.