Hát annyiban nem pénzkidobás, hogy két hét alatt már 5 kilót fogytam.... viszont a tartós tű az tényleg nem jött be.... azontúl, hogy fájt a fejem tőle, még olyan farkas éhes is voltam, hogy ha jól megcukrozzák, tán még a WC-deszkát is megettem volna. Amikor visszamentem, hogy hát ez nekem ilyeseket okoz, akkor mondták, hogy még nem igazán láttak ilyet, de azért visszaadták a pénzt. Itt ilyen tünetek nem vannak.
En is voltam ilyen akkupunkturas kezelesen, az eg vilagon semmit nem hasznalt, nem is artott, szoval felesleges penzkidobas volt, ellenben jo messze. Pedig a szomszedaim, mind a ketten 20-20 kilot fogytak. Szoval ugy latszik valakinek bejon, es valakinek nem.
Hát az nehéz ügy.... én mostan akkupunktúrás segítséggel szűkítek gyomrot, hogy tartani tuggyam, mert magamtól én sem tudom megállni, de sőt most voltam egy baráti összejövetelen, ahol is nem bírtam ellenállni az ott felszolgált pogácsának, zacher tortának és még a szendvicseknek sem 2 hetes tömény szénhidrátmegvonás után. Másnap aztán korrigálhattam...:-(
Igaz viszont, hogy aznap este olyan élmény ért, ami eddig nemigen a kúra alatt: nem voltam éhes, de ellenben kellemesen jól laktam. Ami az elfogyasztott mennyiséget tekintve újabb aggodalomra adott okott, miszerint még mindig képes vagyok ennyit enni???!!!:-(
En is voltam csokiboltban, MOM-ban, de ajandekot vettem eletem parjanak szulinapjara. De mivel nem ette meg az egeszet, ezert kenytelen voltam besegiteni.
Leszámítva a csokoládéban megtalálható THC-t, amúgy is tele van az egészség számára nélkülözhetetlen, hasznos anyagokkal antioxidánsokkal, flavonoidokkal és egyéb alapvető fontosságú vegyületekkel.
mert keves a festmeny, inkabb a grafikakat hoztak el, meg azok masolatait nyomtatva. Szoval pl. 2 db Klimt festmeny van. Egyebkent erdekes az egesz, es sok az anyag, csak a nagy kepek nelkul nem volt meg az U-Á-U.