Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2004.05.06 0 0 550

Látod, Atti, montam hogy vágyakozik utánunk ..., élőben szereté, ha fényt gyújtanánk elrábisodott agyában :)))......

Előzmény: zvajda (548)
Mijo Creative Commons License 2004.05.06 0 0 549

Bunkóskodra affinitást érző társaimmal ezt úgy is szoktuk mondani: "ismét kitört a parasztgyalázat" :(.
Gyere, keressük má' meg a Vajdát, úgyis tudom, erre vágysz már ki tuggya mijóta :))..., bisztos ő is örömmel várna bennünket :)!

Előzmény: farkasanti (547)
zvajda Creative Commons License 2004.05.06 0 0 548
az 537 re gondolsz ugye?Az538 az meg nem vélemény,hanem hallottam(továbbadom)A szög meg kibújik mint ahogy látszik a cinikus gúnyos véleményedből.Vajon mi a fene közöd van ahhoz ,hogy mi a véleményem.Egyébként az amit vagy szives kigúnyolni.Ez igy megy aki nem olyan mint "Mi"az már gúny tárgya lehet.Nem is vagy te libsi,hanem egyszerűen piti jobboldali acsarkodó.))))Kikaptok!!!!!!!
Előzmény: farkasanti (547)
farkasanti Creative Commons License 2004.05.06 0 0 547
Ez igen, ez aztán az igazi szoclib cinikusvélemény!!!!!!!!!! Azért néha"kibújik a szög a zsákból????
Előzmény: zvajda (546)
zvajda Creative Commons License 2004.05.05 0 0 546
Azt hallottam jön a Passió második része a "Jézus visszavág":))
Előzmény: zvajda (545)
zvajda Creative Commons License 2004.05.05 0 0 545
Százával ölte a muszlimokat egy belső-nigériai keresztény kommandó

Több száz muszlimot mészárolt le egy keresztény milícia a vasárnap kezdődött etnikai zavargásokban a belső-nigériai Yelwa városában. Kedden több ezer muzulmán vallású nigériai vonult fel bosszút esküdve a város utcáin, ahol még akkor is láthatóak voltak a zavargásokban megöltek megcsonkított holttestei – adta hírül a Magyar Televízió.

sydbaj Creative Commons License 2004.05.05 0 0 544

MORDECHAI VANUNU BÜNE!!
(MIÉRT HALGAT RÓLA A MAGYAR MÉDIA)

Mordechai Vanunu április 22.-i kiszabadulása alkalmat ad az USA politikájának birállatára, amely támogatja Izrael atomfegyver fejlesztését, miközben a többi közel-keleti országot háborúval fenyegeti már azért is, mert esetleg képes kifejleszteni nuclerális tecknologiáját.Miért van ez a nagy szolidaritás Izraellel??? Ebben látja a középkelet colonizálásának a biztosítását az olajért???Furcsának tünik attol az országtól aki szabadságot, demokráciát,egyenlőséget, világbékét hirdet!!!
Vanunu Izraeli DIMONÁBAN lévő nukleáris kisérletitekepén dolgozott MINT TECHNIKUS és tapasztalta, hogy mi megy végbe TITOKBA akkor amikot a világ nucleáris fegyverek semlegesitésére törekszik.. Bűne az volt, hogy 1986-ban Londonban a gyárról készült fényképeket adott át a Sunday Timesnak Egyetlen egy fontot sem kapott a képeiért a mai napig. Ez a bizonyíték leleplezte a srozatba tagadott titkot, hogy Izrael mintegy 100 nukleáris töltettel rendelkezhet. HATODIK HELYRE ZÁRKOZOTT FEL EZEKUTÁN A NUSLERÁLIS FEGYVERZETEKKEL rendelkező államak közé!!! AKKOR MIÉRT ANNYIRA ÉRZÉKENY A USA, HOGY ÉSZAK-KOREA IS ERRE TÖREKSZIK???....,,,,,,,,,,,,,,,, Rómában rabolták el Vanunut, és szállították haza a MOSZAD emberei.Ezért sem tiltakozott a USA BELÜGYNEK TEKINTETTE mint sok mást,..HASONLÓ CSELEKEDET KIMERITI AZ EMBERRABLÁS KRITÉRUMÁT AMI NEMZETKÖZILEG ELITÉLENDŐ,BÜNTETEDDŐ..... Egy titkos bíróság 18 évi magán zárkában töltendő börtönbüntetésre ítélte kémkedés és hazaárulás végett....LESSZ E ENNEK AZ EMBERNEK NYUGALMA AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVEKBEN??? Ő IGAZI BÉKEHARCOS VOLT....

Mijo Creative Commons License 2004.05.05 0 0 543

Lajoskám, ami nagyban megy, annak megvannak a miniatürizált változatai is. A 'mi kutyánk kölkei' minden látszat ellenére alapból nem rosszak, csak néha ideológiai érzelmektől túlfűtöttek. A baj időnként akkor adódik, amikor ronwerber-féle senkiházi jöttment idegenek hol előlépve, hol a háttérből ügyködve 'pujgató' tippeket adnak, provokálva indulatokat szítanak, és ezeknek ül fel emberfiánk. Te/mi bajaiak maradunk, bárhova is vet a sors bennünket a világba. És ez a nóta eredendően rólunk szól. A beugatóknak pedig coki :(((!!!
Öreg varázsló vagy te ahhoz, hogy ne ismerd fel, mikor indul be a szivató gépezet ..., na akkor blokkolj ..., és oldalogj el "pecálni" :)! A Farkassal már annyi halat fogtunk ...., igaz Ánti koma :)!??

Mijo

Előzmény: sydbaj (541)
sydbaj Creative Commons License 2004.05.05 0 0 542
Kit nem vinne Horn az EU-ba?

2004. május 3.

"Az uniós csatlakozás alkalmából Baráth Etele államtitkár szólalt fel ma a Parlamentben a kormány részéről. A Fidesz nevében Balla Mihály reagált: ha az összefogásról van szó, nem tudja hová tenni Medgyessy Péter és Horn Gyula gondolatait arról, hogy mit nem vinne az EU-ba".GONDOLA...

Nem kellel KOMOLYRA VENNI A DOLGOKAT... talán a coctale és a visky hangjai voltak ezek a nagy örömünneplés alkalmából:::mára már egésszen másképen látják,,, HISZEN KIFOGNÁ ÖKET OTT ELTARTANI.????Lacóbácsi inkább virslizett és sörözött, de csendben maratdt.Nincsen ekkora szerencséje az oszág felének hogy elmenjenek.MENNYIVEL TISZTÁBB LENNE A LEVEGŐ....
Lám mennyivel okossabbak a szadeseszek,se Kunce sem Demszky nem nyilatkozott,ök megvannak elégedve mindnkivel, mndennel,a maguk modján és ha ugyadodna akkor van hova menniük.
Ibolyka nyugottan ül a kertésen várja hatást,arra az oldalra fog kacsingatni ahol elfogadják a kacsintását.
OEBÁN levegőért kapkod, hogy letakarták a nagy napon a piros-fehér-zöldet,méirt ezt nem mondták meg neki??? de ebben is egyedüállók vagyunk...
Vére megérkeztünk ahonnan el se mentünk.

sydbaj Creative Commons License 2004.05.05 0 0 541
"Letelt a büntetésed, kiderült az ártatlanságod"!!! nap-mint-nap emlékeztettek rá a humanitástól,jóindulattól,szenvedő érzékenyszvű házigatdáim.(régi-szép-idők)
HURÁ---ismét ártatlan lettem!!hogy miért??? KITUDJA.. de az a lényeg hogy kiderült az ártatlanságom, éppen ugy mint a multban....
Bünbánó alázatosságával fogatást tettem magamnak,hogy a jövöben érzékennyebben fogon gondolataimat kifeiezésre juttatni....."HA ÉRDEMESNEK TARTOM"....."A faszi lábon hordta ki az agyhalált".szerencsére ez a faszi(mint én) a fizikai halát is.....Igy ovatossan kell az elkövetkezö időkben gondolataimat csoportositani a homokora csendessen pergő perceiben....igy alkalmam adódik könnydelábadt szemekkel vátom hogy beteljesüljön, az ige igérete "ÉS JÖJÖN EL A TE ORSZÁGOD"a mennyeigalambokkiséretében.......................
NEHÉZ MEGKÜZDENI EGY AGY ÉS FIZIKAI HALÁT TÚLÉLŐNEK AZ ÚJVILÁG VILÁGRENDJÉVEL.
Mijo Creative Commons License 2004.05.03 0 0 540

Elnézést!

"baja-moderator válasz erre | adatok | e-mail 2004.04.26 16:05 (522)

Olvtársat semmiféle formában nem illik fenyegetni! Az MM 1.5 alapján, erről egy hét elmélkedési idő áll most rendelkezésre!

baja-moderator"

Előzmény: Törölt nick (530)
Thernitibi Creative Commons License 2004.05.01 0 0 539
Tudom, hogy itt vagy vazzeh!!!
Bírod még???
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.26 0 0 538
Azért tényleg erős az az egy hét.
Nem volt annyira komoly a dolog. Különben is, én hoztam ki belőle.

(Na de gyorsan abbahagyom... Mert még valamely idegenszívű nyaloncnak titulál:-))))

ZöPö Creative Commons License 2004.04.26 0 0 537
"beteg lelkű felkért és kéretlen provokátorok"
Kik is?

"Azt a fórumot, melyért többekkel együtt nem keveset tettem..."
Mit is?

"...ő a mi városunk egyik történelmi nagysága!"
Miért is?

Előzmény: Mijo (531)
ZöPö Creative Commons License 2004.04.26 0 0 536
Ne csináld már, hol volt itt a fenyegetés??? :-((((((((((((
farkasanti Creative Commons License 2004.04.26 0 0 535
Oké menjünk!!!
Előzmény: Mijo (533)
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.26 0 0 534
"HAHÓÓÓÓ, Farkas Anti bátyám, gyere húzzunk el egy hétre 'pecálni'"

Aztán okádhattok kánonban:-DDD

Előzmény: Mijo (533)
Mijo Creative Commons License 2004.04.26 0 0 533

HAHÓÓÓÓ, Farkas Anti bátyám, gyere húzzunk el egy hétre 'pecálni' ..., ne zavarjunk senkit se a szaporodásban :(!

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.04.26 0 0 532

Figyelj, "bazdmeg!!!", na nehogy már kötelező legyen mindannyiunknak szeretni a te ékesnyálas sztaniolba csomagolt fajta magyarodat :((!

Egyelőre még egyéni jog kérdése kit szeretünk, és kit nem! Számomra nem díj/díjak kérdése a szeretetreméltóság :(((!

De nagy egyetértő összhangban vagy "ezzelazizével" ..., hogy a "gyönyörtől" el ne okádjam magam :((!!!

Itt van, csócsáljátok tovább a témát duettben, vagyunk kik számára fojtogató ez a légkör és kimaradunk belőle!

Előzmény: Thernitibi (528)
Mijo Creative Commons License 2004.04.26 0 0 531

Úgy vélem, ha valakivel szemben az előzménynek megfelelően nyilvánítja ki bárki is azt az általam is fájlalt szándékát, hogy "akkor nagyon konkrétan el fogja küldeni az édesanyjába", a szankcionált reagálás inkább felér egy vasárnapi ebédre invitálásra, mintse hogy a Modus 1.5 pontját kimerítő "fenyegetésnek" hassék :(.

Mióta minden moderátor előtt jól ismert, beteg lelkű felkért és kéretlen provokátorok szabad kezet kaptak fórumunkban, nem csodálkoznék azon se, ha némelyikünk valóban átmenne fenyegetőbe.
Nekem személy szerint bevallom, számtalan esetben "nyílik ki a bicska a zsebemben" - ahogy az ízes magyar mondás fogalmaz -, és emellett, valamint a Modus egységessége miatt döbbent le, hogy egy él nélküli letargikus mondat most egyenlő elbírálás alá esik ugyanazzal, mint amikor rólam vérlázítóan dehonosztáló, egzisztenciális ellehetetlenítésemre szervezetten törekvő IRL-mocsok kerül az Index fórumára.
Ami ebben morbid módon "komikus": amennyiben én ezt a minek is nevezzemet küldeném el valahova és helyeznék kilátásba vele kapcsolatban bármit is, a világ legtermészetesebb módján lennék derekasan elmeszelve :(!!!
Nem csodálkoznék, ha elkeseredésében teljesen megutálná a fórumozást azok alapján, ami személyeskedő sértés érte már a most szankcionált fórumtársamat. Én erről őt lebeszélem, neki, mint közérdekű témákat a maga módján feszegetőnek helye kell, hogy legyen nálunk, ő a mi városunk egyik történelmi nagysága!

De mindemellett is állítom, a mi helyi berkeinkben nem szokás sértéseket felpanaszolni (maga a sértett is jámbor módon tűrte), és ezt az imént beidézett sértegető fórumtársamról sem feltételezem. Annál inkább olyanokról, kiknek kizárólagos céljuk szétverni a Bajai Régió Fórumot! Azt a fórumot, melyért többekkel együtt nem keveset tettem, de egyre inkább kezdem ezek miatt megutálni! És ezekkel kapcsolatban szívem lenne a Modus összes pontját sérteni, de hűvös tartózkodással szándékosan nem teszem, ekként nem kívánok alantas rétegek számára olcsó örömet szerezni!

Leszögezem: egykor nem azért szorgalmaztam a "saját nevességet", hogy később egy "beltenyészeti kör" számára esetlegesen "fájó" kérdéskörök felett elnéző módon átsuhanjak. Ilyenek engem már fenyegettek, zsarolni és megfélemlíteni próbálkoztak, hasztalanul. Maradok ilyen a továbbiak során is.

Mijo

Thernitibi Creative Commons License 2004.04.25 0 0 529
Mindenesetre jó a duma:-)))
Előzmény: ZöPö (527)
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.25 0 0 528
Mijo

Már bocs, de miért kellene röstelkednem?

Én úgy gondolom, ha egy magyart arra érdemesítenek, hogy Nobel-díjat kapjon, akkor az az egyénre nézve munkásságának világra szóló elismerése, az egyetemes magyarságra nézve pedig nagy nagy büszkeség (kellene, hogy legyen).
Az, hogy ez nálunk nem így működik, nagy "érdeme" van az olyan idegenszívűeknek*, akik a MIÉP-Lovas-Vau-Demo gondolatvilág köré csoportosulnak. Na erre a gondololatvilágra bróbál hajazni védenced, aki még be is vallja, hogy azért nem olvasta el a Nobel díjas művet, mert egyszerűen nem is érti. És ezzel még dicsekszik is, bazdmeg!!!
Na most akkor nekem kell röstelkednem?

* Idengenszívű az, aki egy magyar ember világra szóló sikerét bagatelizálja, ócsárolja, nem az értékén kezeli.

Előzmény: Mijo (516)
ZöPö Creative Commons License 2004.04.25 0 0 527
OFF

'89-ban, amikor Für Lajos neve komolyan szóba került, mint leendő köztársasági elnök, én teljes komolysággal javasoltam a "Für alle fälle!" szlogent Filó Kati néninek, aki gimnáziumi tanárom volt. :-DDDDDD

Előzmény: Thernitibi (526)
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.25 0 0 526
Sőt!!!!!

Holnaptól a kampányszöveg:

Dávid Ibolyát köztársasági elnöknek!!!

Esetleg valakinek nem tetszik?

Előzmény: Thernitibi (525)
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.25 0 0 525
MDF-s :-)
Centrumos:-)
Előzmény: ZöPö (524)
ZöPö Creative Commons License 2004.04.25 0 0 524
Ez nekem is nagyon tetszett! Kár, hogy nem tudom, melyik párt katonája vagy. :-)))))
Előzmény: Thernitibi (521)
ZöPö Creative Commons License 2004.04.25 0 0 523
Azt is mondtad fél egykor, hogy pecázni mész, nem tetted. :-)))
Előzmény: Mijo (522)
Mijo Creative Commons License 2004.04.25 0 0 522

Nekem mondod!?????
Ezerszer kértelek, válogasd meg kivel állsz szóba, nem tetted :(((....
ÁTLÉPNI! Ennyi az egész. Ha vígasz számodra: nem mindenki ilyen!
Befejezni semmit se kell (különösen, ha arra méltatlanoknak ez aberrált örömöt jelentene), csak meg kell találni a folytatás mikéntjét. Megtaláljuk.
Azt se feledd, illetékesek nagyon jól tudják, hogy adott provokátorok milyen céllal jelennek meg, módszereik jól ismertek, csak idő kérdése, hogy a sors mikor éri utol őket.

Mijo

Előzmény: sydbaj (518)
Thernitibi Creative Commons License 2004.04.25 0 0 521
"Van még sok hasonló kis pártkatona felétek"

A bagoly mondja verébnek tipikus esete:-P

Előzmény: sydbaj (517)
ZöPö Creative Commons License 2004.04.25 0 0 520
Á, én csak kérdezek. :-)))
Előzmény: Thernitibi (513)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!