EMBEREK!!! A TXT filet csak 1szer töltsetek mar fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A division by zero meg nem hiba csak azt irja hogy olyan gyöker vagy hogy
keptelen voltal egy büntetöt is bedoni a sokbol.BAZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na megvolt az első felkészülési onlány meccsem
Chi : TZor = 90:93
Carter haverom 3 pts dobott a meccs végén , és én nem tudtam már rá vállaszolni :-((
Majd legközelebb
Szöszmösz nyomunk ma felkészületit! :)
Rukawanak is megigrtem.
Ezután mára kész!
Harmatos vagyok mint a lepkefing :(
Freeman olnap te is sorra kerülsz :)))
Apám micsoda forgalom
Free nekem nem jó a 1.7 roster az írja hibás nem lehet kicsomizni, kérlek intézkedj az ügyben köszi
V-Man, haverommal szoktuk nyomni neki 56k-s modemje van és gond néklül fut neki...nincs ötletem hogy mi lehet nállad a gond. Másrészt modemmel is tűrhetően lehet játszani, de a büntető dobásokról le kell mondandod! :(
Ez így teljesen más, de akkor is kütyün van megfogalmazva, nem egyértelmű. Tudom, hogy nem rakunk pontot, kötőjel esetén, köszönöm, mindig ötös voltam nyelvtanból. :)
Viszont akkor vegyétek már a fáradságot és írjátok át mondjuk "Csak a 3. feldobott labdáért lehet ugrani" -re vagy valami ilyesmi... mert ez a 3-ra ugrani elég kreténül hangzik, mán bocsánat.
egyet reül a labda, nem ugrik seki, másodszorra repül a labda, még mindig csak nézi a 2 center, na és amikor harmadszorra dobja fel a bíró a lasztit akkor lehet ugrani.
"3-ra lehet ugrani a labdáért" dologban a magyar nyelvtan téveszt meg téged, mert ha van kötőjel akkor nem lehet pontot rakni a 3 után.
Lehet, hogy gondjaim lesznek, mert elszállt az ADSL modemem. Elvileg holnap jön a today distance-s csóka, de ezeknél soha nem lehet tudni...
Szóval lehet, hogy kicsit csúszok a kötelező meccsekkel, ezért megértést kérek.
Thx.
Azt hittem, hogy Wild csak viccel, amikor azt mondta, csak "3-ra lehet ugrani a labdáért", erre nézem a szabályzatot és tényleg! Ezt most halál komolyan gondoljátok? Értelmezési problémák vannak! Tehát pont úgy, mint amikor bújócskát játszom, hunyó vagyok és a falnál számolok? De az sem mindegy, hogy: "Egy-kettő-három" -és már a há- ra ugrok, vagy: "EGy-kettő-hááááá-rom" (rom-ra ugrom), vagy: "Egy-kettő-három" és a három után egy picivel ugrom. Az odáig rendben van, hogy előbb látja a játékot a kreáló fél, de nekem eddig mindig ahogy bejött a pálya, már dobta is fel a bíró a bogyót. Most mit számoljak én, vagy honnan? Ne vicceljünk már! Elkezdek számolni, a büdös életben nem hozom el a labdát.. Félreértés ne essék, teszek rá, hogy az első labdát ki hozza el, csak ez az eljárás megmosolyogtat. Éppen ezért szerintem a kreáló (hazai játékosnak) ennyi előnye legyen, hogy elhozza az első labdát. Nagy dolog. Kíváncsi leszek, hányan fognak számolgatni.
Az FBL liga előszezonja arra jo hogy játékba lendüljön mindenki és ne a tétmeccsek során több vereség után találja ki hogy is kellene játszani. Ha szükséges akkor cserékkel is meg lehet probálni felrázni a csapatot, és a szabadügynök draft után a szabályok szerint csapat nélküli játékost lehet szerzödtetni.
A szabadügynök draft szombaton délután 5 órakor lesz a liga csetjén amin a honlapról (http://fbl.uw.hu) el lehet érni. A játékos fizetésére vonatkozo adatokat az "http://www.nbazone.net/" találtok. Az előszezön november 30-ig tart, a liga december 1én indul. Az előszezonban résztvenni kötelező minden ligatagnak. Előszezonbeli meccsnél nincs meghatározva az ellenfél, bárki játszhat bárkivel - de csak 1szer és összesen 10 elöszezonbeli meccset kell lejátszani.
Csak az a meccs tekinthetö hivatalos elöszezonbeli mérközésnek ahol ebbe mindkét fél elözetesen beleegyezett, és az eredményt a honlapon feltöltötték a statisztikákkal együtt. Online meccs végén mindenki köteles a saját csapat és játékosstatisztikáját elmenteni és ezt utánna az eredménnyel együtt a honlapon feltölteni.
A szabályokat kéretik mindenkinek betartani. Minden GM emailben megkapja a loginhoz szükséges
felhasználónevet és jelszót.