A Köszönjük Magyarország mondat pártcélokra lett kisajátítva.
Péer, hogy a Nemzeti Közép Kormánya
(kisajátították a Nemzeti Közép szavainkat is; ki lettünk rekesztve)
szivattyúzhassa a lóvét; a komcsi közeli cégekbe a komcsi Imázsközponton keresztül.
lécci, javasolj helyette egy olyan mondatot, ami kifejezi azt, hogy köszönjük mindenki a munkáját aki részt vett bármilyen módon., (akár adakozással is). DE mindez ne legyen több 2 szónál, hogy olvasható legen.
Csak arra utaltam, hogy bedobott "partod es kormanyod" egy hulyeseget amit rogton az elvhu janicsarok felkaptak es elkezdtek szajkozni. Raadasul meg az erveles is eleg gyengus volt. Ha azt mondjak, hogy technikailag a tuzijatek kivitelezese problematikus, mert lezarva a rakpartok, a Margitsziget stb. ahonnan rengetegen nezik tovabba balesetveszelyes is mert ha ebbe az arvizbe belenyom valakit a tomeg, azt elve ki nem szedik stb. , akkor azt mondom ez egy jozan erv.
De igy????
Egyebkent mi az, hogy kostolgatas? Ne gorcsolj oreg, beke van. Nem kell azonnal csipobol tuzelni, bar tudom igy vagy kikepezve.
Ne viccelj már. Külön meg kellett volna egyeseknek köszönni és másképpen másoknak? Szerinted Magyarország = Párt? Egyébként szerintem ebbe az egész árvízbe belekeverni, hogy most a polgári körösök lapátoltak, most + az mszpsek egy nagy baromság volt. Sajnos ez közös ügy volt. (Ezért volt egy nagy farokság, amikor a Molnár című külön kiemelte a polgári körösök munkáját az ex-sajtóklubban.) Vannak dolgok, amibe politikát keverni szerintem hülyeség. Persze ez a polfórum.:)
Tőled kérdezte antyszisztem, hogy nem zavart-e az árvizmentés közben a mulatozás. Te válaszoltál neki, és csak érdeklődöm, hátha tudod, mert én nem: a budapest parádé ami a mulatozás volt, az kinek a szervezése?
A szemétláda Duna TV nem közvetitette. Fontosabb volt számukra, egy olasz filmet vetiteni.
Most nem 15.000.000 magyart szolgálnak?
A kqrva anyjukat! Aki ezért felel, az takarodjon!
Nem hiszem, arról volt szó, hogy ez most az árvíz ellen védekezők tiszteletére megy...ha Te is voltál a gáton vagy segítettél más módon, a Te tiszteletedre is...