azért 1-2 dolgot tisztázzunk: -amíg a buszmegálló ott van, retek is lesz -üveg: garancia? ez rongálás, és egyáltalán nem biztos, h már a biztosítás él, akkor meg a CP-re lehet várni pár hónapot, bár a leendő üzletnek nagyobb az érdekérvényesítő képessége... -lakókkal kapcsolatban se legyenek senkinek se pozitív elvárásai: 30-40% bérlő, min. ugyanennyi suttyó, a maradék meg nehezen tud döntést hozni -> marad a gerillaakció
-a BKV-t meg elkezdem cseszegetni, tehetné más is, amíg a megállót vissza nem teszik a régi (ideiglenes) helyére
Elnézést kérek ha bántásnak vetted a válaszomat, nem állt szándékomban megsérteni Téged. Mint társasház sok mindenhez jogunk van, a kérdés csak az, hogy élünk-e vele. Én nagyon remélem, hogy igen és az eddig látott közöny elmúlik ha majd valóban érdemben is tudunk dönteni a minket érintő kérdésekről (értsd hivatalosan is végre megalakul a társasház).
Látjátok nem csak nekem van abból elegem hogy itt mindenki csak sípol, és ezért nem kell a másikat lenaivozni. Ennyi erövel én is simán dobalhatnék rátok bántó megjegyzéseket.
Egybként, mint társasháznak jogunk van a ház portásától és takarítójától "minőségi" munkát elvárni, ellenben szerződést lehet vele bontani. Szerintem sokan vannak akik szivesen dolgoznának...
Az átadásról annyit tudodk, hogy ha a Bartos Bernadették, megkapták a pénzügyi jelentéseket az utalásokról, hívni fognak minket és papírokat lehet aláírni, és a közösköltség összegét is megmondják, valamint ezen alaklommal kapsz egy masik időpontot a kulcsátadásra... nem logikus de ezt mondták...
Szerintem pénteken és jövöhét elején sokunkat fogják hívni :)
Igen, a hócipőm nekem is televan már az egész Minron CP dologgal, de gondolom van lehetőség jelezni a takarítóknak, hogy amit csinálnak az nem megfelelő, ez lenne a közös képviselet dolga. Másrészt ha a cég nem megfelelő, 100 másikból lehet válogatni nem? Vagy ez is lefixált már, mint a kábelTV hálózat üzemeltető társoság?
Oké szerintem is hasznos a pozitív szemlélet, csak egy idő után az embernek tele lesz a hócipője. "az összekaristolt üveg biztosítva van a társosházzal egyetemben, így ki lesz cserélve" Kb. 2 év múlva... A portasolgálat egyelőre annyit takar, hogy az F1-ben ücsörgő portás figyel az F2-re is. Ez így egyik háznak sem jó. Takarítás: múltkor letakarították a lifteket. Mai napig látni a foltokat minden egyes liftajtón és a lifteken. Sorolhatnám a dolgokat napestig (játszótér, biciklik a folyósón, stb.) de nem teszem. Na ezek után legyen valakinek pozitív szemlélete.
Ez nem naivitás, hanem egy szemlélet, amikor nem a negatív dolgokra összpontosítasz, hanem a pozitívakra. Szerintem: 1. az összekaristolt üveg biztosítva van a társosházzal egyetemben, így ki lesz cserélve. 2. az, hogy a portaszolgálat+a takarító szolgálat mit takar, majd kiderül a társosház megalakulásakor (ott lehet majd jelezni a problémákat), hiszen a portaszolgálat nincs szerződve a Minronnal, így miért is figyelnének a területre? Ha meg szerződtek, akkor a Minron dolga lenne rendettenni. 3. Teljesen egyetértek GabiGaba-val.
Lehetőleg a fórumnak vissza kellene adni eredeti mivoltát, és hasznos dolgokat írni bele, bocs ha Off voltam, de nehezen viselem az állandó rinyálást-picsogást.
PL.: -a bútorszállító autó hová fog beállni mikor hozzák a bútorainkat? - a buszmegálló mellé, - vagy a hátsó építési területre kapnak szabad behajtást ezidőre? - megkapta már valaki a kulcsokat?
A facért vagytok ennyire negativak, a levlista és a forum olvasásától elmegy az élettöl is a kedve az embernek. Csak egy kicsit nézzétek pozitivan a dolgot!!!!
LASSAN KÖLTÖZÜNK!!!!!! Meglakul a társasház, garanciában a Gropius-nak (vagy nem tom ki vállalta a 3 év garnaciát) kutya kötelessége kicserélni az üvegeket, a takarító(nő) - aki ugye benne lesz a közösköltségben a 'kertésszel' és a 24h-s portással - kitakarítja az elöteret, mert ezért kapja a pénzét. Aztán a portás figyeli, hogy ne jöjjenek vissza a hajlékonyak, mert ö meg ezért kap majd fizetést. Ennyi! Mi meg boldogan élünk a megérdemelet kis lakásunkban :)
Üdv! A jó k.rva anyjukat ezeknek a köcsögöknek. Már kezdene az ember reménykedni, hogy "van remény", aztán szembesül vele, hogy hol él... Kíváncsi leszek, hogy a birtokba adásnál mi lesz a helyzet...
Lehet be kéne áldozni pár flakon Domestosba és centi vastagon végiglocsolni az árkádos részt, akkor nem feküdne bele senki, vagy ha igen, akkor úgy járni mint az Óz a csodák csodájában a gonosz Nyugati Boszorkány: elolvadna a tisztaságtól :-)
..csak idő kérdése volt hogy durván megrongáljanak ott valamit..HOGY BASZNÁK SZÁJBA A JÓ ÉDES ANYUCIKÁJUKAT A RAVATALON!!! Ez lett a vége a nemtörődömségnek....elképesztő:(((
Ma reggel már szomorúan láttam, hogy valami fekete filces firka virít a buszmegállónál a fal alján, és a mögötte levő kirakatba is valamit belevéstek az üvegbe. Most már jó lenne, ha nem a senkiföldje lenne a terület, akkor talán kisebb lenne a lehetőség az ilyen rongálásokra :-( Viszont annak örülök, hogy a CIB fölé került végre korlát, így ott már nem lesz olyan könnyű kiesni, ha a játszótérre megy valaki.
Hi, everyone! Hogy álltok a használatbavételivel és a költözéssel??? Van remény a szeptemberi költözésre? by the way, az orchideát is júniusra ígérték, aztán nézzük meg mi lett belőle...